, чак на мен ми се прииска да си поиграя с играчките 
. Ама снощи се хранихме само 2 пъти, защото давам вече само като се разбуди хубаво и ми покаже, че е гладна
. Тя после пак си заспива, а аз от това най-много се притеснявах, дали ще заспи, ако се събуди напълно.
. Ние още се сърдим много преди да заспим през деня. Люлката, количката и кенгурото са първи помощници на мама 

.
. Беше такова кротко дете , а напоследък е ... нямам думи . Иска повече внимание - разбираемо , но в момента в който се отделя от него и рев .Ако не съм плътно до него става ужас , и до тоалетната не мога да отида .
, а на всичко отгоре и на размери сме еднакви
. С баща му се майтпим че си имаме две деца - Прелестин и Проклетин в зависимост от случая
.
! Като не захранвах, не захранвах и днес реших да почна. И започнах, ама как ............ Вместо да му купя моркови съм взела морков и ябълка
! Усетих се чак когато му бях дала да изяде лъжичката
! Нали не може да му стане нещо от това, че го захраних със смесено пюре? Абе не се оправдавам, ама явно на рафта са били омесени и аз да не взема първото с цената, хоп .......... А той как се облизва и се смя с глас ......... Много беше доволен
! 

.
,че нали по кутиите все повече грамажи пишат.
.

.
,че нали по кутиите все повече грамажи пишат.
.
Относно запека, ами и той, като своите родители е с лениви чревца - до сряда беше по веднъж на ден, като веднъж в седмицата си почива от това изморително занимание, а сега дали защото му увеличих количеството
2 дни ми пропуска подред - на третия - награда
мога спокойно да заявя, че колики е нямал от края на първия месец 

постепенно ще стане човек! 
постепенно ще стане човек!
Аз изобщо вече не го мъча и не го насилвам.
, направо полудявам вече. Някой има ли идея от какво може да бъде?? 
. Събуди се в 2 и не поиска да заспи. Ама така ще е като баща му не пожела да го изкъпим...

Празна е вече!
, направо полудявам вече. Някой има ли идея от какво може да бъде?? 

а таткото с кафеви
Препоръчани теми