Родители на деца с Редки заболявания

• 216 711
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • BG
Чакаме да настъпи естествена овулация и след нея броим 5 дни, защото на толкова ми е ембриончето и може би ще си го прибера при мен.
 Ако не настъпи естествена овулация ще отложим. Много искам да си прибирам пингвинчето на топличко при мен.

Чакам с нетърпение добри новини!!! smile3525 EFP

# 436
Някой с инфо за трихо-рино фалангелален синдром? Има ли родители с дечица с този синдром?

# 437
gerda .  Успех , успех , успех

# 438
Утре ембриолозите ще ми се обадят да ми разкажат малко повече за милото пингвинче(така наричам ембриончето, защото е замразено).
 И до дни ще си го прибера при мен да го топля. Praynig Дано да му хареса и да остане с мен и да посрещнем заедно татко, че е в командировка.

# 439
  • BG
Цитат на:  gerda1=topic=338739.msg32538535#msg32538535 date=1455302868
Утре ембриолозите ще ми се обадят да ми разкажат малко повече за милото пингвинче(така наричам ембриончето, защото е замразено).
 И до дни ще си го прибера при мен да го топля. Praynig Дано да му хареса и да остане с мен и да посрещнем заедно татко, че е в командировка.

Как си,gerda1? Какво казаха ембриолозите?  Praynig Hug

# 440
Добре, прибрах си ембриончето, и сега ще чакам. Heart Eyes

# 441
  • в полите на Балкана
Успех Hug

# 442
Благодаря,дано.

# 443
  • BG

Успех! В чакането няма да си сама ....  Heart Eyes Надявам се добри новини да ни поднесеш!  newsm17 newsm51 Представям си как ни споделяш, че ще имаш госпожица. Стискам палци!

Споделяй как си!  Heart Eyes

# 444
Здравейте  Hug
За първи път влизам да пиша тук.
Живота ме срещна с едно прекрасно дете и неговата невероятна майка. Детето  има нервномускулно заболяване, което все още не е уточнено. Има 8 различни диагнози. Казва  се Гергана и е моя ученичка. Обичам я много и правя всичко възможно да и помогна. Ако някой от вас може да сподели добър диагностик в сферата на неврологията ще ми бъде от полза. Мъча се да намеря и нещичко за алтернативни методи на лечение.
Възхищавам се на силата на всички майки, които отглеждат деца с подобни заболявания. Поклон до земята. Срамувам се от отношението на хората към "по-различните". За мен няма такава група хора.

# 445
  • в полите на Балкана
http://www.nmd-bg.com/index.php?option=com_content&task=view … d=20&Itemid=1
Всички са добри. Невероятен лекар и човек е доц. В.Гергелчева.

# 446
Видях, че се раздвижихте, да се отчета и аз. Миналият месец не успях.
Този месец ще опитам с последното ми замразено ембрионче.
Някъде около 20 март се очертава да си го прибера при мен, дано му хареса, че ми е последничко. Praynig
Но пък след неуспешните месеци, след това често по някакво чудо се забременява естествено, ако стане за нас и тогава ще има треперене, какво ли ще покаже амниоцентезата.

# 447
gerda, Успех ! Може би последното ембрионче, че ще си остане при теб и ще е най-доброто....-)
Няма нужда сега да мислиш за треперене , резултат от амниоцентеза и тн...

# 448
Да, права си, няма да мисля. Аз съм го приела отдавна.
Утре ще съм на преглед и ще видим ситуацията позволява ли да продължаваме напред.

# 449
От време на време прехвърлям темите из форума и се изненадах, от постовете на Герда1 - жена в напреднала възраст иска да стане майка и пише със страх как може да даде живот на дете с увреждане.
Ще се обърна директно към нея - Герда1, ако те е страх изобщо не си за тази роля. Ти още не си забременяла, а вече се виждаш майка на увредено дете. Ти или самата си мозъчно увредена, или живееш в свой свят. Пишеш и си вярваш сама. И какво правиш в тази тема? Тук изказват болката родители на деца с проблеми, а не в сферата на вероятностите. Когато се решаваш на постъпката да станеш майка, приемаш всичко - каквото и да ти поднесе животът - преглъщаш го. И се бориш. В това е силата на майките. Никоя не хленчи, няма  време за това. Майка се става безрезевно. Боли, преглъщаш, нямаш време за сълзи, но боли.... Не искам  да се изразявам крайно, но не хаби времето на останалите, които имат какво да споделят реално.
И за да не съм голословна - отглеждам момченце с увреждане на мозъка. Интелигентно дете се очертава да бъде, самостоятелно и отговорно - защото аз така го възпитавам. Искам да се справя, когато един ден мен няма да ме има до него.
Дано сте ме разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт