В парка, яслата, градинката, играе си Май-чето с дружинката!

• 10 406
  • 275
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
ХАйде да драсна два реда.
pticaHug
ina_ana, честит рожден ден!  bouquet на патерици
Не мога да сваря да пусна компа, все сме на някъде в последно време. Tired
Пък и все трябва да се опклаквам като се разпиша. Габи ми направи артрит. Поду и се ръчичката. След една едмомесечна хрема. Явно и тя ще е като брат си. А тази вечер ми звъннаха да ми кажат, че е и с разстройство. Преслав отново е хремав след едноседмично прекъсване. Абе купон е у нас, спор няма. Confused
За разделите-живея за сряда вечер и събота и неделя, когато съм с Габи. Много ми е мъчно за нея, просто не мога да свикна. В неделя целия свят ми е крив, защото трябва пак да я оставя. Мъж ми е постоянно с мен, слава Богу. Сама не бих могла да се справя. Дано не ми се и налага. Той е най-големият ми късмет в живота. Много сме щастливи заедно, дано така да е и занапред. Praynig
Отивам да лягам, че утре пак на тръстиката. Tired

# 106
Katia_N  Hug Hug Hug
Дано всичко отмине бързо,че е голям кошмар това, което сподели Sad

# 107
ptica  Hug за смелостта и искреността.Щастието не е в изпитото вино, а в разлятото по другите чаши. Мисля си дали ние правим половинките си, децата си и блзиките си щастливи. Тези дни ми се върти в главата, че аз съм виновна,че домъкнах семейството си в тази нация,аз избрах къщата, мястото...но не бях готова за битката.А такава има.Обаче снощи за капак на моите размисли мъжа ми ми вика - щастлив съм, от както сме тук го няма напрежението в България, даже в работата,чист въздух, уюта на дома колкото и да не е направен още...И аз шаш. Значи моята грешка е вярна тогава.

За раздразнението само да ви успокоя, че децата ни и поне някои от тях са влезли в така наречения бебешки пубертет/принципно почва от от 2 г/.Така че събуждането, тръшкането са нормални неща.Свързани са с факта, че детето търси и намира вече своята идентичност. То знае какво иска и какво не. Само дето не знае защо. Въпреки това смятам, че подхода ни лично нашия е да бъдем родители, които задават правилата, а не приятелчета, които са управлявани от капризите му.Такива позволявам само за храна. За дрехи и др. такива- ще носи каквото му облечем и точка. Като стане на 3 да избира,тогава поне ще е съзнателно.

И за да ви направя деня хубав вижте какво става тук близо до наше село

http://www.dnes.bg/article.php?id=59265

# 108
Добро утроооо! Аз само да се разпиша при нас нищо интересно.
Птица  Hugкъсмет ти желая мила, много си смела.
Еййй и аз се пищисах за тези глисти че и ние често спим с дупето нагоре.

# 109
Добро утро,

Птица- пожелавам ти да си много щастлива с двете принцеси и скоро любовта да потропа на вратата ти отново.

Моя мъж нещо му е накипяло от работа, нервен е, разсеян, замислен, иска да я сменя- точно за това, че няма свободно време и иска повече почивки. Но ще видим какво ще стане. Аз например чакам 7ч. вечерта да се върне, нямам търпение да се видим. Не мога да си представя да се виждаме по няколко дена в месеца. Говорим за изминалия ден, вечеряме, играе с Никита.....много е хубаво вечер.
Хубав и весел ден на всички и повече усмивки.

# 110
ЧРД на ина-ана на патерици! Желая много щастие и късмет

птица - моите най-искрени адмирации  Hug много уважавам хората, които знаят приоритетите си и могат да вземат смели решения може би защото на мен самата ми е трудно, особено когато става въпрос за тиква радикални поврати

занесохме изследванията, ако станат до петък от другата седмица ще го пускам на ясла. свеки си отива и няма да мога да се оправям сама. на лора ангажимените почнаха с пълна сила - балет, английски, рисуване, кукловодство сега ми мрънка за плуването и ездата...ама аз вече съм на предела на силите си - работа, дребния, домашни и това тичане, но си давам кураж, че е по добре така от колкото да виси в нас пред ТВ или РС или да прави глупости

# 111
Katia_N  Hug, дано бързо се оправи малкото мушмороче.

xai имаш силата да се оправиш и сама, само, че още не подозираш за нея. Живота ни изпраща толкова трудности, колкото можем да понесем- не вярвам да те е надценил Heart Eyes

# 112
Момичета,много благодаря за топлите поздравления! Hug
Птица,ти си най-прекрасната майка за твоите деца!Трябва да си сигурна в това!Горе главата и само напред,най-трудното си го минала.
Аз чета,но до писане не стигам!Алек е най-голямата БЕЛЯ на вета.А като добавим,че къщата ни е повече от 1/3 разбита и в ремонт  #CrazyМинахме и с този тежкия вирус с повръщане и разстройство и сега още го е страх да яде(много отслабна).
За всички:приятен ден и Heart Eyes!

# 113
Птица Hug ти си невероятна жена!
Момичета, ние с мъжо се разболяхме от ВАРИЦЕЛА. Вчера се тръшнахме с абсолютно еднакви симптоми. Днес вече пъпките избиват. Зверски ме боли главата и очите и цялата кожа и мускули...Днес ще изпием по още една чаша вино Mr. GreenАко и Васи се е чувствал разбит като нас  Cry....е герой.
Цунки на всички. Много ме болят очите и ще чета рядко тук. Hug

# 114
Птица, браво за смелото решение   bouquet едва ли ти е било лесно  Hug и сигурно имаш наистина верни приятели, понеже в малките градове обикновено подкрепата е само привидна.

като ви чета май настроението на всички ни е горе долу еднакво. и при нас е много напрегнато последните седмици, но действаме по задачки и гледаме да не се оплакваме. ние се гледаме с иван, че кашлицата не му мина и продължаваме да се лекуваме, надявам се да се оправя, че иначе ще трябва 2ри антибиотик да давам. и ние с мъжо се борим с дразнещи гърла  Sick

смайлд, всяко зло за добро, поне сега ще я изкарате и после ако решите за 2ро бебе, ще знаеш, че си я карала. предполагам, че васи я е изкарал по-леко, нали така казват, колкото по-рано толкова по-леко.

# 115
smiled_-гушкайте се на топличко и скорошно оздравяване!

Katia_N-дано бързо се оправят болните дечица!

Данче-дано не се наложи втори АБ.

Ние сме добре,Мирела има страх от нови, непознати места и хора.Започва да реве и да се крие в мен.Покрай поликлиниката минаваме с особено внимание и веднага дава знак, че ще реве.Ако влезем вътре се сещате какво се случва newsm45.Дори на гости не можем да отидем с нея.
Съседите продължават с ремонта от м.май #2gunfire

# 116
леле,смайлд,ужас Crazy Confused

данче,дано да не е втори АБ беее Tired кой ви изписаха, широкоспектърен ли е?

# 117
  • Перник
Smiled  Hug колкото си по-голям, толкова по-гадна е варицелата, но ще мине  Peace
Всички болни бързо да се оправят - я какво е хубаво времето - само за разходки  Sunglasses

[/quote]... За дрехи и др. такива- ще носи каквото му облечем и точка. Като стане на 3 да избира,тогава поне ще е съзнателно.
[/quote]

Приказка, да не мислиш, че не му обувам нехаресваните обувки - носи ги, какво да прави  Mr. Green Обаче си гушка и гали старите  Heart Eyes
А откак написах, че не се тръшка и не реве, е точно това почна да прави  Close Ето сега се оплаквам, белким спре и си стане пак доброто момче на мама  Heart Eyes

# 118
За дрехи и др. такива- ще носи каквото му облечем и точка. Като стане на 3 да избира,тогава поне ще е съзнателно.
ееееее, са няма да си докарвам детето до истерии! Щом толкова усилено отхвърля нещо, значи си има причини, които са основателни! Може пък да не му е удобна дрехата/обувката и затова да протестира! Може пък и да го плаши или да не му харесва. Мила рядко протестира много срещу дреха или обувка и обикновено е свързано именно с неудобство! А и да се наложа на всяка цена, за да се види, кой командва - не ми се нрави!  Peace Според мен е важно децата да растат с усещането, че са уважавани и ако не са от собствените си родители, то от кой друг!?

Smiled, дано не ви мори много дълго гадната шарка!  Hug

Данче, да се оправяте всички у вас!  Hug

# 119
И е така, asiasia, и не е така. Не трябва да се изпуска тънкия момент между уважението от собствените им родители и разглезването от същите. А момента е много тънък, вервай ми. И в някои случаи си иде реч точно за чиста проба лигня.  Такива моменти ги пресичам със замах. И изобщо не ме интересува чии чувства съм наранила. Просто трябва да се намери златната среда  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт