Аз се загубих, защото се занимавам с бюрократщина. Пуснах заявление за да се включа в програмата "В Подкрепа на майчинството". С родилни мъки изкопчих информация и след много подвеждащи указания, най-накрая ми дадоха входящ номер и сега чакам да бъда одобрена. Така или иначе свекърва ми си гледа Елена, защо да не взема жената и тя някакви парички към пенсийката. Те и без това тези пари ще отидат за децата...
Днес ходих да си сменям и постоянния адрес, че кметът Кирил Йорданов е разпоредил драконовски мерки за записване в общинските детски градини. За постоянния адрес съм съгласна - иска и двамата родители да имат постоянен адрес в района, където ще се записва детето за детска градина. Но за седалището на фирмата, в която работят и двамата родители, че трябва да е във Варна не мога да го проумея. Повчето по-големи фирми са регистрирани в София. Банките и повечто финансови фирми са също със съдебна регистрация в София. Деца с такива родители като нас двамата с мъжа ми ще имат нещастието да не бъдат приети, тъй като фирмите, в които работим са с регистрация в София. А аз нямам фин възможност за частна детска градина. Тя е повече от заплатата ми. В такъв случай ме принуждавата да си стоя в къщи да си гледам децата.
Хайде стига съм се оплаквала..
Лек ден на всички!
Аз отивам да си правя снимки за новата лична карта.
по-скоро да усетиш родилните болки и да си гушнеш най-накрая бебчето. Леко раждане и ще чакаме новини!

Това момиченце приятелката ли е на Стефи? Какво ти казаха за хремата на Бобо, увеличена трета сливица ли? Толкова мъничък... дано намерите бързо правилното разрешение на проблема. 

) съм споделяла и с ендокринолог за неспокойния и сън.Имам назначена профилактика с витамин Д и калциев глюконат , а изследвания за това заболяване са и правени няколко часа след раждането , заради мен.Има връзка с неспокоен сън за това го споделям .
Кате , макар че знам че напоследък от работа не може да вдигне глава .