Тръпне БУРГАСката душа сред пъстрота от есенни листа - 65

• 19 084
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Впрочем чухте ли гадния гърмеж преди малко?

Аз пак нечула и неразбрала   Rolling Eyes

# 211
 И аз.
 Ивеее, айде затварай вече, чакам те.

# 212
Има новини по СКАТ от 19:00.
Трябва да кажат.

# 213
И аз.
 Ивеее, айде затварай вече, чакам те.

И аз искам да си ходя вече, амаа ... тука до 19:00ч.  Tired Измисли ли ми нещо?

# 214
 Две глави мислят по-добре от една. Grinning
 Охх, не мога да повярвам че е още пет и половина.М/у  другото телефонът ми е с един час и един ден назад. ooooh!

# 215
Разбирам ги майките с количките "трепач"....Ами то...не става за пешеходци по улиците бе! Какво да не озвереят... Добре, че поне в Б-с имаме пешеходни зони!  Само не ги разбирам, защо хората не пресичат на посочените за това места , а се бутат на най-неудобните за това и оживени улици!?!  При все, че за тях са направени светофари и пешеходни пътеки... няма култура на пътя!!! НА 20 метра от кръстовище със светофар се бутат м/у колите (Новата поща)

# 216
Разбирам ги майките с количките "трепач"....Ами то...не става за пешеходци по улиците бе! Какво да не озвереят... Добре, че поне в Б-с имаме пешеходни зони!  Само не ги разбирам, защо хората не пресичат на посочените за това места , а се бутат на най-неудобните за това и оживени улици!?!  При все, че за тях са направени светофари и пешеходни пътеки... няма култура на пътя!!! НА 20 метра от кръстовище със светофар се бутат м/у колите (Новата поща)

Аз пресичам на 30 м от пешеходна пътека... Ако се пробвам да стигна до нея, трябва да бутам количката по асфалта, че на тротоара няма място...  Вчера направих точно така и накрая (след като получих много "нежни" закани по адрес на майки и бащи) се обадих на общината да ги питам какво е това животно паяка и къде живее то. После при опита си да стигна до битовия зад данъчно, една госпожа си паркира колата точно пред мен (на тротоара) и ми попречи да мина... та... че няма култура пешеходеца е вярно, ама къде е тази на шофьора ???
 Аз също съм шофьор, но винаги се съобразявам с пешеходните зони...

# 217
Ji да дам отчет, уцелихме в десятка вчера  Grinning Голяма радост беше  Laughing ТенкЮ   bouquet

Култура нямат и пешеходци и шофьори. Несъобразителни хора има колкото искаш  ooooh!
А аз оплаках ли се как си намерих колата със спуснати гуми до джанти, щото съм спряла на "нечие място"   Whistling Пак добре че не ги бяха нарязали  ooooh!

# 218
Психопати! По миналия месец нарязаха гумите на колите по  цялата  ни  улица...добре, че има гумаджийница набилзо..Всъщност няма да се изненадам ако не са били те

# 219
Момичета къде мога да намеря буквички - свещички/както има цифрички, така търся само, че буквички/? Някой виждал ли е и къде?
Аз съм виждала досега само ЧРД и то май слети заедно, но не ми трябва тези букви непременно...
Предварително ви благодаря за отговора!

# 220
Току що казаха по БТВ, че всеки може да осъди общината за неправилно паркирана кола, която пречи на преминаването   Laughing

# 221
По ул.Кирил и Методи е най-тежко положението за пешеходци.

# 222
Днес за малко да ми вдигне паяка колата.  ooooh! Чувам аз дандания отвън.Погледнах от любопитство и какво да видя-вече ще ме закопчават  Naughty Та се разбрах с момчетата.Казвам НЕ,Не! Веднага я местя.Не я вдигайте.Та се смилиха над мен  Party

savage_17  и пред нашият блок преди няколко месеца ни бяха масово нарязали гумите.И  даже дойдоха полицаи,някой ги беше викнал.Че на един комшия колата му седя чак на трупчета сума време.И до нас близко имаме акумулаторно,та и ние тва си помислихме.. Thinking

Аз бях купила от Захаро буквички,но на английски честит рожден ден.И на всички букви имаше фитилче.Ама голямо палене падна.Много е неудобно  Naughty Че искаха и по няколко пъти децата да ги духат  ooooh!

# 223
Ji да дам отчет, уцелихме в десятка вчера  Grinning Голяма радост беше  Laughing ТенкЮ   bouquet

Ивче, супер! Grinning Ама на такъв подарък всеки би се зарадвал. Wink Почерпката беше ли достойна? Laughing

# 224
Ивче, супер! Grinning Ама на такъв подарък всеки би се зарадвал. Wink Почерпката беше ли достойна? Laughing

Фактът, че едва гледам, гади ми се и ще ми се пръсне тиквата означава ли, че е била достойна  Whistling 

Общи условия

Активация на акаунт