Отговори
# 150
didankaто и при мен така стана ама и на двете ми гърди а не са ми пораснали ТОЛКОВА много че да се нацепят. много кофти !!!

# 151
  • Sofia
Да се отчета за прегледа. бебо е Ок сърчицето бие 136-140 т.е нормално./Антоан заключи че бие като влакче/Пуснаха ми изседвания и секрет.
Toneska- купих капките фенистил, те са противоалергични, ако не ни помогнат то няма и да навредят. Та реших да ги пробвам ,че не се трае и той се е изнервил:peace:

# 152
Вив Мив, за епидуралната упойка http://www.bg-mamma.com/site/content/view/366/

Гледах напоследък по Зоун Риалити за раждането. Почти всички раждаха с такава упойка. Нямаше мъки, викове. Просто напъваха като им казваха и раждаха без болка.
Ако те е страх от това, че е в гърба, говори с анестезиолога. Той всъщност е най-важния. Аз съм била със спинална упойка и не мога да се оплача. Лесно и безболезнено ми я поставиха. Организмът се възстановява по-бързо с такава анестезия. А и за бебето е по-добре. Аз и сега ще бъда така. Надявам се всичко да е наред.

# 153
 Cry аз пък ще се наложи да отпиша всички упойки - освен ако не е крайно наложително де недай си боже Praynig - щото имам брутални алергии дори към аналгин и лидокаин се оказа - а към по сериозните опиати изобщо да не говорим - на теста за алергии щеше да ми падне кожата на ръката - в алергологията ме гледаха като извънземно  Joy - и си ми казаха хората - в моя случай - просто да забравя, освен ако не се наложи секцио - тогаз първо ще ме блъсакт с орбазон и чак тогаз ще режат - оффф дано не се наложи де  ooooh!

# 154
Диданка -мерси   Rolling Eyes
Денчо дано не ти се наложи много е кофти така .Лелчето ми има такъв проблем и ходи на зъболекар само в болници и с някакви спринцовки в чантата ,че недай си боже и стане нещо да се реагира бързо  ooooh!

# 155
Утро, Гинипралът много помага наистина, но това сърцебиене е ужасно! Аз заради него го бях спряла, но лекарката ми пак ме накара да го пия. Тя ми каза, че мога да пия Валидол за успокоение на сърцебиенето, но аз засега си се треса просто и чакам да отмине.  Laughing

Момичета, за обръщането все пак има още време, не губете надежда. На мен вчера лекарката каква история ми разказа, паднах - на някаква майка бебокът огромен, 4200, тоест не може вече много да шава, обърнат надолу с главата както си му е редът и един ден преди терминът хоп! се обръща седалищно Shocked  Така че до края има надежда да застанат както си трябва.

Аз снощи сериозно се притесних, че ще раждам, много ме болеше коремът и кръста, за късмет докторката ми беше нощна смяна, отидох да ме види, записа тоновете, всичко е ок. Каза, че имам мижави контракции, бебето е още високо и няма да раждам тия дни, да съм спокойна. Оказа се, че съм пипнала някакъв ентеровирус, от който ме боли корема, и от това ми се е гадило последните няколко дни. Днес съм горе - долу добре, но пък малката е болна, непрекъснато повръща и едвам успявам да й дам по няколко капки глюкоза, дано успее да я задържи, че иначе ни чака болница Sad

Добрата новина е, че бебокът  се е позиционирал правилно вече Mr. Green Лекарката като ме прегледа на видеозона, се учуди много, каза че пак е напреднал с материала и е станал доста едър, не можа да ми каже колко, защото болничният видеозон няма програма за отчитане на килограмите, но според нея вече е над 3кг.  Shocked
До края на ноември ми е забранено да раждам, увеличи ми Магнерича, даде ми Гинипрал два пъти дневно и каза да си стоя вкъщи и да мътя Laughing  И аз изпълнявам Wink

Мая, много ти съчувствам за болното синче, дано бързо да се оправя Hug

Денчо, майка ми е същата като теб по отношение на упойките, де що има упойка, тя е алергична, преди години се наложи да я оперират - десет дни пи противоалергични и после я надупчиха с урбазон. Пожелавам ти да не се наложат никакви упойки Simple Smile

# 156
  • София
 Здравейте от мен , пак ме нападнаха сънища то не бяха да ми падат тапи не беше чудо.
 Ама все се успокоявам ,че уж малко остава. Вие спите ли бе хора аз кото стана в 1,00 та до 4,30 .
 Вале защо ще сменяш клиниката ,аз мисля ,че е хубава.

# 157
Комарче честита ти рожденничка!
Да ти е жива и здрава, много да ви слушка и да ви радва!

Денчо стискам палци да не ти се налага да ползващ упойки и всичко да си протече нормално и лесно Praynig Praynig
Нелчо внимавай с това кръвно да не направиш някоя беля пак Naughty пази се и не се преуморявай - още малко остана Simple Smile
На мен изследването за токсоплазмоза ми го правиха само в началото на бременността и повече не ми го е пускал доки - дали трябва newsm78 Иначе всеки месец ми пуска ПКК, а на всяко ходене урина.
Мая надявам се да ви помогнат капките Praynig аз много се учудих как противоалергични капки могат да помогнат, обаче успяха Simple Smile

# 158
  • София
Хей, вие да не си мислите, че аз съм го правила този кекс????? Не съм, цяла бременносто налитах на кисело и солено, а от 2 седмици само сладко ми се яде Mr. Green
Да ви се похваля, девойката вече е почти 3 кг. Днес ме консултираха анестезиолог, кардиолог, и интернист, записахме тоновете и казаха вече само да ходя за запис всяка седмица. Ако до края на месеца не започна да раждам да се обадя да си запиша час за консултация.  Mr. Green
Комарче, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава!
Soniamarie, и на теб честит рожденик, Много да те слуша и да те гледа!
Нелка, внимавай с кръвното!!! И недей да се разхождаш сама!!!
Sasa, мислех да сменям клиниката защото вчера едни момичета ме стреснаха, че раждането е станало 2400 лв, а пък на мен 1800 ми се виждаше ужасно много, но пустото шубе си е голям страх. Но днес лекарката каза, че това било за неосигурени лица. Та засега оставам там.

Пловдивчанки, чакаме снимки !  Hug

# 159
Ние се завърнахме от прегледа  Mr. Green Бубата си е ок, има си всичко необходимо да си постои поне 2-3 седмички на топло  Laughing Килца - 2850  Mr. Green, води - бол, плацента 1-2 степен, шийка - нормална (т.е. не се е загладила), пулс  newsm78 - нормален, позиция - с главудката на долу  Mr. Green Абе, изгледите са добри, не смее да прогнозира точно кога, но каза да стискам краци минимум още 2 седмици. Изписа ми полижинакс - 12 бр. Даде ми направление за хоспитализация и направление на бременна до родилно заведение (тя ми е акушерка по ЗК, а личната лекарка ми е друга). Но пък не ми даде изследванията  newsm78.
Взехме си легълце http://mal4o.com/product_info.php/products_id/919, но сме решили като се роди тогава да се разопакова и сглобява. Също се сдобихме с комплект - юрганче, чаршафи, обиколник за леглото и комплект за изписване, че със свеки го бяхме харесали заедно и ми поръча да го купя, та поне това да не тича да купува. Не сме взели още доста неща, но се разбрахме с милУто и свеки да обикалят докато аз се пъна Mr. Green пък и с нея сме набелязали повечето работки, така че приятно им тичане по магазините  Mr. Green
Момичета, радвам се и за вашите прегледи, че всичко е ок, е освен екстрите от бременеенето де  Hug
Нещо друго щях да пиша, ама забравих  newsm78 сега малко почивка и се захващам да правя сокче от круши за бубата. Една комшийка ми ги донесе от вилата им, екологично чисти, и реших да направя някое бурканче сок (ако имаме запек с бебо) Hug

# 160
Здравейте,мами!как сте днес?Такъв хубав ден,досега се шматках навън  Grinning
Комарче,Честита рожденичка!Бъдете много щастливи-скоро друг Рожден ден ви чака!   newsm38
Бубе,мерси за отговора и успокоението.В понеделник съм на ЖК и ще я видя какво ще каже за резултатите.Поздрави на Ели и на Анита, чакаме новини.
за упойките,и аз не знам.Май все пак ще избера да раждам с епидурална,ако е нормално раджането,не искам да крещя/а имам мнооого силен глас  Wink /.Преди години ми правиха опреция на коляното и ми слагаха упойка в гръбначния стълб еднократно и после не си усещах тялото от кръста надолу.И Ми бяха казали,че такава слагат на родилките,но сега се замислям,че може и спинална да е била???  Thinking
Изследване за токсоплазмоза и на мен не са ми правили и никой не ме е питал.Ама не се и учудвам.Мойта лекарка по ЖК миналата седмица се опита да се направи на утрепана и за микробиологията,като я попитах.Каза ми-Е,ти такава безпроблемна бременност,за какво ти е тая микробиология?Нали нямаш оплаквания?  #Cussing out много ме ядоса. Накрая с 300 зора се нави.и това при положение,че ми се полага  Crossing Arms
иначе тоя кекс и на мен ми пораздразни апетита. Ама имайте малко милост  Praynig

# 161
МММММММММММММММм аз си забърках един кекс направо убиец стана Twisted Evil

# 162
Комарче, честит рожден ден на малката принцеса, да ти е жива и здрава и все така послушна Heart Eyes

Темичка, много симпатично легло Simple Smile

# 163
  • София
МММММММММММММММм аз си забърках един кекс направо убиец стана Twisted Evil
Шшшшшштттттт! smile3514 smile3512 Naughty Сега к'во- шъ съ дразним ли? smile3511 newsm78 Crossing Arms Не стига, че нямам кухня още, а както обичам да забърквам разни сладкишчета ми е голяма мъка в момента....... #Cussing out  smile3515 newsm61
Всъщност снощи късно монтираха кухнята, ама шкафовете още са празни, че чакаме утре един "майстор" да си поправя нескопосаната работа и като знам какъв прахоляк пак ще се вдигне - голяма мъка ми е да сложа каквото и да е в шкафовете, а още и ел. уреди нямам  newsm45
Но се надявам др. седмица всичко вече да е на 6, защото иначе........ #2gunfire

Мими-Шопи, много ти готино новото аватарче - подхожда много на състоянието ти- мътещо такова, едно..... Mr. Green   

# 164
  • Sofia
[/b]Kомарче да ти е жива и здрава принцесата!!!Да расте заобиколена от любов.

Цял ден за кекс говорите.Ще се правя и аз на готвач  chefТакова чудо не съм готвила от години сигурно. ама днес цял ден, кекс,кекс...... дояди ми се.smile3506

Мишле- не се ядосвай само. Всичко на финала ще е ОК. Те така са хубавите работи стават бавно и свършват бързо smile3503

Общи условия

Активация на акаунт