Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 424
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 555
  • ул. "Мечтание"
Цоци, надали съм от най-компетентните, но определено си мисля, че начина ти на живот се отразява много сериозно и върху режима ти!
Като си спомня преди три-четири години как се опрасих от неспане, нерви и прочие, нищо чудно. Може би е добре да минеш в трета фаза, ако ще се чувстваш по-добре. Както добре знаем и в трета фаза се отслабва! И ако ти е писано и тия заветни две кила ще паднат!
Успех!  Hug

# 556
Здравейте мили момичета!  Hug
Отсъствах през уикенда, а вие сте изписали света. Сега едва успях да изчета всичко.
Аз за съжаление няма с какво да ви се похваля. Не искам да всявам смут в редиците, но все пак искам да споделя.
Започнах режима нова и пресна на 13.10., като стартирах 72кг. Но теглото ми принципно е 70кг. (постоянно варира +/-2кг. явно е от задържане на течности).
Направих 7 П дни и резултат в килограмите няма.  Twisted Evil
Днес ми е 8 ден-реших да продължа с още един ден, пък да видим. (чак сега прочетох, че няма смисъл и че след седмия ден не се сваля) Утре минавам във втора фаза.
Стриктно изпълнявам всичко и не съм допускала отклонения, но въпреки това тялото ми оказва сериозна съпротива и не ще да слабее.
Най-лошото е, че и мерките са си същите.....не знам вече какво да си мисля.
Само знам,че това несваляне на килограми още повече ме амбицира и на инат на всичко ще продължа да се боря.
На всичкото отгоре съм болна вече цяла седмица и въобще не се подобрявам. Не смея да пия много лекарства, щото повечето от тях не са режимни.
Може би не свалям заради боледуването ? Незнам в невидение съм. Винаги до сега само като се поогранича за няколко дни и съм сваляла 2-3 кг., а сега съм супер стриктна с този режим, от който всички вие сваляте а аз-ниц.
Не се предавам!!!  Naughty

Може ли да ми кажете като сте болни (настинка, грип) какви лекарства пиете?
Има ли изобщо режимни лекарства?
Как да се лекувам и да съм режимна?
Благодаря ви предварително!

Поздрави за всички свалени килца!!!
Cote, изглеждаш страхотно! Разликата е впечатляваща! Дай Боже всички ни!!!   bouquet

# 557
  • София
Цоци - според мен изчакай да мине този период .... имай нормален живот в това число и СЪН поне 3 дни и тогава прецени .... защото не знам с какво толкова ще те улесни трета фаза .... според мен ще е грешка да минеш в трета и да продължиш да работиш така и да не спиш и съответно да ядеш по никое време  newsm78

защото аз си мисля, че като не спиш тялото ти задържа абсолютно всичко  като евентуален източник на енергия .... или минава в сейфти режим / ама много гледам снукър май  Joy/ .....и  ако вместо да започнеш да спиш започнеш да му даваш допълнително въглехидрати и въобще повече калории ..... нямам идея какво може да се получи  newsm78

# 558
Цоци, аз мисля, че е най-добре да буташ втора в такав период. Ако минеш в трета, опасностите да кривнеш са много по-големи и организма подложен на стрес се поддава по лесно. Да не говорим, че несъзнателно можеш да правиш грешки, поради липса на опит. Трета е гадна в началото, трябва да се направи строга схема и да се внимава много.
Пресдтави си минаваш в трета, кантара ще скочи малко нагоре и на стресирания организъм точно това му трябва да се отпусне още повече.

Това е мое мнение, не ангажирам никого, просто споделям.
Та каквото и да решиш Цоци с теб сме Hug

А аз отивам на изпит...бррр

# 559
Цоци, и аз така бях зациклила с последните два килиграма. Минах на режим 1/1 и се справих с тях!

# 560
  • софия
aaaaaaaaaa Весито, няма такова нещо.Не ти изпиха аз кафето.Прбвах се Mr. Green ама без захар ми горчииииииии.

Cote, zvezdopad, мацки страшни снимки сте показали.Браво.

Цоци, съня помага.открадни няколко часа време за себе си бе жена!!!!!

Хубав ден от мен и не забравяйте водата. Peace

мен ме гони мързел, ама май ще се ходи до пазара че освен едни голи зеленчуци Joy няма нищо заядене вкъщи.
Ох, да ме видише някой от познатите ми на моето 5-годишно вегетарианстваене Whistling

# 561
Прави сте момичета .... ще изчакам ...
а и да си призная ..хич нямам възможност сега да се занимавам с изучаване на "правилата на трета "...втора фаза си ми е лесна ...знам я на изуст ...и не се замислям какво мога и какво не да ям ... и най ми харесва идеята на Зарибената ....ще мина на 1/1 ... досега бях на 5/5 ... с 1/1 ...ще "учудя " малко собствения си организъм .... и определено ще ми е по лек за спазване ...че аз от разсеяност последните дни обърках дните на П и тези на ПЗ ...
БЛАГОДАРЯ ВИ ...
толкова съм зациклила мозъчно ...че приемам всякакви съвети ...

# 562
...спя по максимум 2 часа когато съвсем "ми паднат батериите"...по цяла нощ вися на компютъра ...което значи че и тъпча по цяла нощ ( !!!!! само режимни храни ама тъпча ...от бяс ) ....

Чела съм доста материали, които точно това обясняват - ПРИ НЕДОСТАТЪЧЕН СЪН СЕ НАПЪЛНЯВА, но нямам линковете под ръка. Така че успокой организма, дай му малко  повече сън , не следи кантара известно време и тогава сама ще решиш.
УСПЕХ  bouquet

# 563
Цоци точно от теб не съм очаквала да чуя такова нещо, я се стягай  Hug hahaha.И аз мисля че е по добре да продължиш с 2-ра
междо другото и аз съм хипер отчаяна от тов мое несваляне че и покачване на килата направо ще убия някой и все повече взех да се замислям за трета пък после пак да се върна за остатъка ама... пуст инат
Обичам ви бе

# 564
На всичкото отгоре съм болна вече цяла седмица и въобще не се подобрявам. Не смея да пия много лекарства, щото повечето от тях не са режимни.
Може би не свалям заради боледуването ? Незнам в невидение съм. Винаги до сега само като се поогранича за няколко дни и съм сваляла 2-3 кг., а сега съм супер стриктна с този режим, от който всички вие сваляте а аз-ниц.
Не се предавам!!!  Naughty

Може ли да ми кажете като сте болни (настинка, грип) какви лекарства пиете?
Има ли изобщо режимни лекарства?
Как да се лекувам и да съм режимна?
Cote, изглеждаш страхотно! Разликата е впечатляваща! Дай Боже всички ни!!!   bouquet

Върни се малко назад в темата, а и предишните 1-2 теми. Имаше разговори точно за лекуването в  условията на режима на Дюкан. Момичетата даваха препоръки. Мисле си, че може би е по-добре в тези случаи човек да се лекува както трябва, за да може по-бързо да се върне във форма в режима и да го продължи пълноценно, а не да се мъчи продължително време. Винаги здравето трябва да е на първо място, а после и красотата (слабеенето). Peace

# 565
mucky, много странно с твоето несваляне.  newsm78  Може би като минеш във втора да се отпушат нещата, може би пък ти си от малкото, които свалят в ПЗ, а задържат в П (четох, че има такива)... Можеш да напишеш и твое примерно дневно меню - за всеки случай, макар че ти вече писа, че ядеш само режимни неща...
За лекарствата аз не мога да те посъветвам, защото незнам какво има по българските аптеки, но пак тук в темата четох, че имало лекарства за диабетици - без захар. И аз бях в началото болна и си пих всичко предписано ми от доктора (и антибиотици дори), но на мен не ми се отрази на режима, но всичко е строго индивидуално.  Rolling Eyes

Цоци, аз няма да ти давам съвет (нямам опита за това), но тъй като ти си ми слабост  Embarassed заради твоята духовитост - просто искам да ти кажа, че ти стискам палци да ги пребориш бързичко тези упорити 1-2 килца...  Hug

# 566
Здравейте на всички дюканстващи!
Както вече бях писала в предната тема, използвах миналата седмица, за да прочета книгата и да се запозная с режима из основи, ограмотявах се на тема Дюкан, пазарувах и от днес вече и аз се присъединявам към отбора. Направих си линийка. Започвам от 63кг. и искам да стигна до 53кг. Калкулатора ми показа 56кг, но аз си поставям малко по-висока цел. На 36 години съм и имам две деца, ако това има някакво значение за някой. Записала съм си мерките, за да сравнявам постигнатото след време. Мисля даже да си водя дневник в един файл на Word и да си записвам всеки ден какво съм яла и пила, и съответно показанията на кантара и сантиметъра. След малко мисля да поставя на дъщеря ми отговорна задачка, да ми направи фотосесия, за да мога и аз да показвам "преди и след".
Имам едно въпросче- на няколко места в темата попаднах на постове, в които се говори за някаква табличка с показания. Моля да ми обясните за какво става дума и къде мога да видя въпросната табличка. Благодаря.

# 567
НИЕ СМЕ ТУК  -  таблицата

Нашите сбирки - снимки от сбирки
Преди и сега - албум на отслабнали Дюканки.

Всичко това е в червено , думите са активен линк и е на първа страница !

Едит - Безалкохолни с подсладител са разрешени - Дербитата , Флорина Лайт и въобще четете етикетите  Peace

# 568
Момичета искам и аз да ви попитам нещо. Може ли някоя от вас да ми каже има ли и друго режимно безалкохолно освен кока кола и пепси лайт. НЕ че са ми омръзнали но като ги пия вечер май ми се отразяват на съня. А ми омръзна на вечеря все вода да пия. Благодаря ви предварително

# 569
Здравейте,милички! Hug

feelgood,и мен тоз глюкан ме съмняваше,но не мисля,че е фатално,благодаря ! Hug

Кри-пия го защото съм изтощена,под голям стрес и всички последствия от това,а за мойта работа е важна добрата физическа форма,дано помогне.А за лентичката,извинявай,че забелязах със закъснение,понякога чета по диагонал и в бързината съм пропуснала!Успех с малкото останали кг! Hug

Спокойна и отслабваща седмица на цялото дюканска секта! Two Hearts
И не забравяйте водата

Общи условия

Активация на акаунт