Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 511
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 75
izida&cлабе  newsm20 newsm81 smile3501 smile3501  просто нямам думи

# 76
Вещи, благодаря за темата, заглавието е чудесно Simple Smile

А пък днес Кантарев ме изуми - вчера показваше цифрички около 113 кг, а днес - 114,5 Sad
стриктна и режимна съм!!!! Стискам си палци да е задържане на вода (още 2 дни от ПЗ имам)

и друго - днес ме гони страхотен глад за сладичко.. от най-нережимните.. нарочно не пиша какво точно ми се яде, но е строго забранено.. помооооощ!!!!

# 77
  • софия
Зелена,чакай скоро МЦ.И вземи се наяж веднЪг с нещо режимно,че да не ти идват такива мисли в кратуната зелена. Hug
Ако искаш и бой предлагам.Виж кое ще ти свърши повече работа. newsm66 bambam fight

# 78
  • София
Изида, Слабе, ееееей момичета  СТРАХОТНИ СТЕ!

Направо ме досрамя да си пусна мойте снимки .................... Тия два дена направо фотоконкурс за красавици си имаме!   smile3501

smile3501    smile3501   smile3501

# 79
Всички мадами, които пуснаха снимки - супер сте, страхотни сте,  newsm81. Направо - оставам с отворена уста всеки път и  не мога да ви се нарадвам. Браво!!!!

Аз идейка да дам на Зелена, не че не си знаеш... И на мен някой път така ми се яде нещо нережимно, особено от сладките работи... и онзи ден пред МЦто направо можех да изям цял нережимен слон... Ама се научих да си права онези плаващите острови - на вид на нищо не приличат, ама са сладки и така си утолявам глада за сладичко.. Иначе да, натъпкваш се я с някое пиле, или пържолка, и после си сит.

Hug Hug Hug на всички

# 80
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Иииииииих, че съм охлюююв - докато се додтътря - 4 страници  ooooh!

Вещи - пускай ги! Пускаййййййй, че края на миналата тема стряска  ooooh!

Горда дошла бе!  Heart Eyes Къде ходиш хубавице?!

Lucie, дори от последната ни среща разликата е страшна  Hug  bouquet

Изида  #Crazy Crazy - ти направо ме закова! Честно! Последно съм те виждала на онази снимка "Аз съм с полата", но сега направоооо! Дори не си приличаш   bouquet  bouquet  bouquet

СлаБенцеееHeart Eyes къ тъ любяяя.......

Отивам да търся снимките на НайрянкаWhistling

# 81
Здравейте на всички! Днес се чувствам подтисната, защото нямам минусче, но се радвам на вашите.

Успях да кача снимкииии!
Урааа, голям неграмотник съм ... ама напредвам!!!
Невероятна промяна. Браво!!!  newsm10
  bouquet

# 82
Zarka Barka, СлаБе - нямам МЦ след операцията миналата година, и критическа изкарах не на време, но на бързо... дори не е близо до датата, на която ми идваше.. и съм на работа до 22 и вече и киселото мляко свърши ...

Lucie, Изида - уааааааааааааааааааааау страхотни снимки!

# 83
  • ул. "Мечтание"
Браво на всички! Страхотни сте! Изглеждате великолепно!

Аз съм много горда от себе си! Днес една мама в градинката черпи за РД-то на детенцето си с бонбони. Аз си взех, но не я изядох, въпреки че ми мина през ума! Mr. Green Страшна съм!

Като се прибрах от разходка се качих на кантара, ей тъй за проба - и вместо да покаже повече от сутринта (както обикновено се случва с моите вечерните тегления), показваше със 100 гр по-надолу! Оуйееее!

Днес съм папала:
кисело мляко с 1 с.л. трици
пилешки късчета панирани в яйцеи две лъжици трици (да живее тефлоновия тиган!!!)
за следобедна закуска - кисело мляко
вечеря - остатъка от пилешкото и една консерва риба тон

Толкова не съм яла от месеци! #Crazy Laughing Heart Eyes

# 84
Добра вечер  Hug
Днес видях толкова чудесни снимки , на толкова пракрасни дами и момичета  Heart Eyes Ужасно много ви се радвам да знаете  Heart Eyes
Да си дам отчета за деня
Закуска - кафе с мляко , солен кекс с резен домат и пуешка шунка
Обяд - 3 парчета руло стефани - с пълнеж от гъби , лук и яйце
Следобедна закуска 100 гр филе сьомга , айрян
Вечеря - 3 парчета руло
Вода , чай и кола лайт  Crazy

# 85
Изида, много си хубава и резултатът, който си постигнала е невероятен! Браво!   bouquet

# 86
  • софия
Zarka Barka, СлаБе - нямам МЦ след операцията миналата година, и критическа изкарах не на време, но на бързо... дори не е близо до датата, на която ми идваше.. и съм на работа до 22 и вече и киселото мляко свърши ...
А ся де, newsm78патова ситуация.Остава ти само да се стегнеш,виж какви резултати имаш за толкова кратко време.Заслужава ли си заради едното ГГЗ.Ако искаш да скапеш всичко постигнато,заповядай.И другият път си носи повече неща за хапване да приспиваш прасето,като надигне главата.Аз се изчерпах от към доводи,сега ти си на ход.Ще се радвам ако утре се появиш и се похвалиш как си одържала фронта. Hug Hug Hug

# 87
  • софия
Нямам думи!!!!
Люси, Изида,Слабе - невероятни сте!!!!!!1
Н Е В Е Р О Я Т Н И  #Crazy браво

# 88
А ся де, newsm78патова ситуация.Остава ти само да се стегнеш,виж какви резултати имаш за толкова кратко време.Заслужава ли си заради едното ГГЗ.Ако искаш да скапеш всичко постигнато,заповядай.И другият път си носи повече неща за хапване да приспиваш прасето,като надигне главата.Аз се изчерпах от към доводи,сега ти си на ход.Ще се радвам ако утре се появиш и се похвалиш как си одържала фронта. Hug Hug Hug

А-а-а никво ГГЗ  Sunglasses с нетърпение чакам да мине още половин час и да се метна вкъщи по най-бързия начин. В хладилника ми е спасението май, дано до тогава не заръфам клавиатурата Simple Smile

# 89
  • София
Lucie, Изида, върнахте ми вярата в живота!!!!  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

Аз днес надминах себе си - за вечеря за мен направих пиле на сол, а за другите... по-добре да не казвам, но по-важното е, че устисках и не ядох!

Лека нощ, девойки!

Общи условия

Активация на акаунт