Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 363
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 930
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, тя онази снимка даже не разкриваше в пълна степен красотите ми...

Иначе аз нямам против да пусна някоя снимка, ама като не съм се снимала от сума ти време... ще взема да се фотна тези дни, че да пусна и аз нещо да ме прецените!

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 22:55 от Iggiberry

# 931
МаМаКуин, я нидей рива, изглеждаш направо страхотно  smile3501, а това е повод да се усмихваш не да рониш сълзи. Спирай се веднага, че виждаш ли  fight newsm29

# 932
Добър вечер .Днеска реших и аз да се регистрирам в сайта ,и си купих всичко необходимо кисело мляко ,прясно мляко,месо,и от утре започвам и аз  режима стриктно .Гледам ви снимките и се възхищавам на вас .За сега нямам никакви въпроси ,защото от седмица  чета режима и ми е ясно всичко .

# 933
Мамакуин Simple Smile Изглеждаш умопомрачително Simple Smile Разликата е невероятна, браво! Simple Smile И доста си се променила и в лице Simple Smile

# 934
http://prus.ru/best/golub.swf
Лека и усмихната вечер  Hug

# 935
  • Ямбол
МаМаКуин - Промяната е невероятна! Изглеждаш супер  Peace
Имам едно въпросче момичета, бюста страда ли от тази диета?  Rolling Eyes

# 936
МаМаКуин- не плачи, а се радвай на новият си живот и самочувствие Peace
didira- добре дошла и успех. Сложи си линийка, колко кг. имаш да сваляш Hug

# 937
  • Тракийка в Софийското равно поле....
МаМаКуин  smile3501 newsm20  love001 newsm09 newsm10  bouquet Heart Eyes

Aetera - мхм страда  Crossing Arms, при мен само първите два месеца, напоследък - не.  Flutter

# 938
  • София/Осло
Мама куин- ти просто си съвсем различен човек, излъчването ти се е променило...невероятно е   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

За новия блог....за да не стане като сега предлагам 2 до трима души да имат пълните права, като само 1 човек ги използва. Едни от хората, който да държат контролния пакет дори и без да го използват предлагам да е кри, другия зеленкото - все пак това са хората, които направиха първия сайт и се грижеха за него... и трети да е човек, който наистина разбира от блог сайта и копирането на инфо- лейди фрост./ примерно/ .. От тук нататък ако някой иска да помага по някакъв начин ,то нека да има съвсем ограничен достъп, примерно само да качва рецепти и мнения и да редактира.
Мисълта ми  е, че повече хора като имат правата няма да се загуби пълния достъп до блога както се получи сега.--дали ме разбрахте какво казах  Thinking

# 939
Сколасах да изчета всичко! А не трябвало баш всичко...
МаМаКуин, хубавице, накара ме да търся в таблицата данните ти, но нещо не ги открих! Ама и за какво ми са, като се вижда - разопаковала си от себе си една красавица! Пу-пу да не ти е уроки!   bouquet
Игибери - обичам снимки - давай!  photo
Ривелка - не на марихуаната, ама пък ако на някои ще им подейства успокояващо - защо не!  Hug
Дидира - добре дошла и смело напред! Няма по-приятен режим!  Peace
Аби - виновна си, ама много! Вълшебен, ама утре ще видим кантара дали ще го признае за вълшебен...или просто за шоколад! Ама нали съм в трета, мога да го мина за гала  newsm78
Хайде по креватите и утре да ни е хубаво! Лека нощ smile3524

# 940
МаМаКуин, с твоя пост пък просълзи мен.
Всичко , за което разказваш се случи с много от нас.
Бъди щастлива и се радвай на новото си тяло  Hug

# 941
             Момичета и Туни, добър вечер, Искам да кажа, че идеята за блога  е чудесна! Аз също идея нямам от тия неща, но съм добър "консуматор", моля момичетата, които имат време и знания да се заловят, но правилно е разсъждението, че не трябва да са всички с достъп, а само една или няколко. Ние другите ще го ползваме с удоволствие.  
            ДОБРЕ ДОШЛИ на Джуличка, Рошла и Пат, Дидира - желая Ви успешно режимстване.
            ТАТИТЧЕ - не я глей тъй лошо ма, ще съ уплашИ!.
            МУЗИЧКА - айде - шопската от мене утре!
            ПОСПАЛАНЧО - браво.
            ЕТОМИРА - честита ЕС- ка и на теб!
            НЕЛСОН - голяма си закачка.
            МАМАКУИН - ау, супер изглеждаш, браво, браво, само като Ви гледам мутричките и телцата, продължавам напред и съм сигурна, че някой ден и аз ще изглеждам така. БРАВО!
            ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ - СУТРИНТА Е ПО МЪДРА ОТ ВЕЧЕРТА!
            ВЕЩИ - действай моля те!

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 23:18 от ФИЛЮДКА

# 942
МАМаКУИН,НЕ САМО СИ ЕЛЕГАНТНА,НО СИ И БЛЕСТЯЩА,КОЖАТА ТИ Е ПРЕВЪЗХОДНА,ЗА СВАЛЕНИТЕ КИЛОГРАМИ-БРАВО!!!САМО МОГА ДА ТИ ЗАВИЖДАМ!!! Grinning Grinning Grinning

# 943
  • София
МаМаКуин, я нидей рива, изглеждаш направо страхотно  smile3501, а това е повод да се усмихваш не да рониш сълзи. Спирай се веднага, че виждаш ли  fight newsm29

Миличка аз рева от всички прекрасни думи казани тук за мен  Hug
Това са сълзи на щастие - много ме разчуствахте.
Щастлива съм и от факта, че дори в работата ми
станах стимул и символ на подражание от много
мои колеги  bowuu

mi_di

Aetera    
Vg1    
Silverfox    
rivela
deata
Sagittarius
Даниа
рошава
ФИЛЮДКА

Благодаря ви и ви уверявам, че съм много щастлива  Hug Heart Eyes
И още нещо, за да затворя устите на всички плюещи режима -
преди 2 седмици реших и си направих пълни изследвания - ей така, за
мое успокоение. Лекарката ми се шашна и твърдо заяви, че и тя започва
режима  Joy Изследванията ми са перфектни  Hug Hug Hug

Аетера ти ме подсети, че медала винаги има 2 страни  Sad
Моя бюст почти изчезна  Sad, но по-добре така отколкото с дупе кат летище  Joy

# 944
  • ул. "Мечтание"
Мама куин- ти просто си съвсем различен човек, излъчването ти се е променило...невероятно е   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

За новия блог....за да не стане като сега предлагам 2 до трима души да имат пълните права, като само 1 човек ги използва. Едни от хората, който да държат контролния пакет дори и без да го използват предлагам да е кри, другия зеленкото - все пак това са хората, които направиха първия сайт и се грижеха за него... и трети да е човек, който наистина разбира от блог сайта и копирането на инфо- лейди фрост./ примерно/ .. От тук нататък ако някой иска да помага по някакъв начин ,то нека да има съвсем ограничен достъп, примерно само да качва рецепти и мнения и да редактира.
Мисълта ми  е, че повече хора като имат правата няма да се загуби пълния достъп до блога както се получи сега.--дали ме разбрахте какво казах  Thinking

Ами стига да ме искате ще се заема с техническото изпълнение, няма никакъв проблем! От доста време се занимавам с уърдпрес и имам доста прилични познания, а за нещата, които не знам - има кого да попитам! Така че само казвате и се заемам!

Общи условия

Активация на акаунт