Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 390
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро! Лелееее какви спорове са се вихрили почивните дни.....добре че ме е нямало:))
Минавам да се похваля че вече съм във втора фаза. преди МЦ съм малко прегреших в неделята дано не получа много тигани- и все пак съм минус още един кг. Днеска съм вече супер режимна и от началото 13.10 до днес съм свалила общо 4 кг. Мисля че е супер. Хайде лек ден и не се ядосвайте

# 541
Добро утро и от мен!Лека и успешна седмица на всички с много свалени килца.Връщам се назад да изчета,че имам мноооого да наваксвам от събота и неделя. Joy Joy Joy
То не е за четене...
На мен пък ми писна тая гнусна електроника да ме изкарва ту 81 ту 82кг.Да ти са не види и техниката и чудото.
Браво на всички свалили! HugРадвайте се много, ама много!
Татитче, по-голяма ли си я купуваш? Joy

# 542
Добро утро, дружинка!

Коте, звездопад, lepidopteria - страхотни сте! Браво!!!

nataliika, канелата е не само позволена (за всички етапи), но и много полезна. Iva_neta дори беше намерила допълнителна информация за канелата и беше дала link тук в темата (или пък беше предишната тема). А и има една рецепта за канелени бисквитки - страхотни са...  Grinning
Я, изпреварили ме за канелата, но пак ще пиша за да няма коментари после, че не отговаряме...  Twisted Evil
наталийка, това не се отнася лично за теб, а е заради една грозна история от вчера  Close, която почти ме беше отказала да пиша, но пък компанията тук толкова много ми харесва, така че пак съм тук...  Hug

Midnight_blue, пожелавам ти от все сърце успех - мотивирана си въпреки трудностите (диетата не е най-лесната за вегетарианец като теб), явяваш се "подготвена в час" (т.е. прочела си книгата), имаш позитивно мислене - мисля че ще успееш!  Heart Eyes А за срока не се притеснявай - имаш около 5 месеца, организма ти е млад с по-силен метаболизъм. Мисията не е невъзможна...  Grinning

Лек и успешен ден за всички!

# 543
  • България
Добър ден момичета и успешна седмица  Ви желая   bouquet
Звездопадче,Cote smile3501 страхотни сте бе девойки!
На всички Ви желая успех и Усмихвайте се хеййййййй ...отслабва се и ....  http://jenite.blogspot.com/2008/10/keep-smiling.html#
Отчет за мен: влязох в деветия месец   newsm44 с нашия Дюки, чувствам се супер, след лекия поправителен в 4-та си влязох в нормалните граници на 54, вече и се амбицирам да посляза и по-надолу... чатърките какво ще кажете  smile3534 /на акъл де/  love001

# 544
 Hug Hug Hug Добро утро на всички  Hug Hug Hug
Днес ме събудиха със страхотна новина-Най-добрата ми приятелка днес роди прекрасно момиченце,казва се Дариа и се чувствам прекрасно.И още някои ме зарадва  Party Г-н Кантарев.Като се срещнахме очи в очи ми вика "Браво Светле -1.500  Joy bowuu  А аз бях още по-щастлива  Party И не за първи път казвам Благодарение на вас момичета и момче  Peace Защото всички сте от прекрасни по прекрасни  Hug Heart Eyes
Ще сменям линийката,но мисля само с 1 килограмче,за да не стават изненади  Thinking
Видях много нови снимки от вас и просто страхотни,уникални резултати  Peace Браво момичета,продължавайте в същия дух  Heart Eyes
Весел,Отслабващ и много много Усмихнат Ден   bouquet   bouquet   bouquet

# 545
tanyamanya,има надежда още,особено през последните години Simple SmileРокът наистина е вечен WinkА Is This Love-класика!Благодаря ти! Flutter

Да ви се похваля,днес съм -700 гр.,което ще рече 79,5 кг. CrazyУжасно съм ентусиазирана!Започвам втори етап днес,което означава,че идва ред на любимите ми гъбки Laughing

Пожелавам на всички ви лек и ползотворен ден,както и свалени килца Hug

Ето и едно поздравче от мен,чао засега момичета Party

http://www.vbox7.com/play:a4370798

# 546
  • София
Здравейте "сектанти"!!! Hug Hug
Успешна седмица и много нови минуси!!!

Прочетох много внимателно неделните дебати (по добре и аз като Татит - да не бях чела...) и искам да изкажа нЕкои съображения :

Първо - на новите в Дюканската тема : добре дошли welcome и успех!!!
Но трябва наистина за прочетете поне първия пост и книгата, защото това е сериозен и продължителен режим и  не може да се подхожда урбулешката ...
Тук сме се събрали сериозни хора, много от нас са свалили или имат да свалят много килограми и тук ще се съветваме и поддържаме месеци и даже години.
Обменяме информация за продукти, за причини за задържане или за ускоряване на метаболизма, предпазваме се от грешки и т.н.
По тази причина никак не е приятно някой да ти се тръшка защото не щеш да му смяташ колко прави 21 лъжици делено на 3!!!, или да чете вместо вас етикетите на всички продукти, които ви хрумне да си купите така че умната и давайте по-сериозно!

Второ - за вегетарианките : моето скромно мнение е, че по никакъв начин не може да се комбинира режима Протал с неядене на месо. Та това е основата на режима!
Самият Дюкан го е подчертал на няколко места в книгата си.
Усиленият прием на протеини при този режим помага при отслабването да не се губи мускулна маса, да не се получава сбръчкване на кожата и да не се налага рязането и... Прилагания от вас протеинов режим (БЕЗ ПРОТЕИНИ!) може да ви докара повече вреда отколкото полза...

# 547
Здравейте!
Чудесни снимки - Cote, Звездопад - прекрасни сте!
Люси днес отново отворих последната ти снимка, страхотна мацка си станала.
Лабело, смело с бретончето - както си промени фигурата, така не се притеснявай да си промениш и прическата.
Поздрави за всички с минусчета.
Пожелавам лек и отслабващ ден на всички.

# 548
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татитче, по-голяма ли си я купуваш? Joy
По-малка  Mr. Green Whistling

# 549
 Crazy Всичко си прочетох , що ли четох де  ooooh!
Имам да кажа няколко неща и аз
1- Звездопадче , страхотна , страхотна мадама си станала  Heart Eyes
2- Коте , фигурата ти е страхотна , кога мислиш да влизаш в трета ?  Hug
3 - Вани , Луци , Нелинко , Татиче  Heart Eyes Hug
П.С - Много тихичко да кажа и тук , че и аз си напазарувах : рокля - туника и плътен клин

# 550
  • София
Привет-мривет!  Hug
Мойто кръгло кило ще си седи май още дъъълго!  Laughing Сани, мерси за окуражаването!  bouquet
Няма какво да се лъжем, борбата за последните килограми е безмилостно жестока, още повече като организма ти е привикнал вече към този начин на хранене. Но - ще се справим, щом сме стигнали до тук, няма да се предаваме, я! В тази връзка едно огрооомно благодаря на Даниа Hug оказва ми незаменима помощ на последната права!  smile3525
Nyala  Hug това намаление е от по-миналата седмица, сега съм май на изходно положение  Crazy  за твоя продукт не знам какво да кажа - защо го пиеш?
Звездопад - първо - страхотна визия и настроение!  И второ - готин пуловер! Честито!  bouquet
Ма Рамотсве  Hug, надявам се, че сега вече си добре?
МаМа Куин Hug радвам се да те видя! А защо трябва да ядеш такъв хляб? Защо не си направиш нормален пълнозърнест? Така ще имаш възможност да си хапваш и сладкишчета с трици...Ако все пак изяждаш такова количество, трябва май да пиеш витамини. Не е хубаво да се надвишава дневната доза толкова много и то редовно...
Амели, честито намаление!   bouquet
Танчето  Hug fingerscrossed   Hands Thumbsup за 40-тото!  bouquet
Нели  Hug а старата традиция със снимките с придобивките? Joy
Лабело  Hug давай смело с прическата  bouquet
Вани, Татитче, Нелинка, Люси  Hug Hug Hug

# 551
Нели, Кри Hug
И аз имам ново палтенце, подарък от любимия, но чакам да ми изпратят снимката, за да ви се похваля
Татитче, пожелавам ти другата седмица да ни покажеш новото тоалетче облечено!

# 552
Здравейте всички със силна воля , млади по душа и ТЯЛО дюканстващи момичета и момче! Страхотни снимки виждат моите очи #Crazy! Работи режимът, РАБОТИ! Благословен да е докторът и късметът ни, че се срещнахме тук! Малко хора ме помнят сигурно, но аз съм жива и здрава, чета ви отвреме навреме, радвам ви се и съм горда за всеки свален килограм от всеки от вас. Защото той е още един плюс за вашето здраве и душевен комфорт. Дерзайте, милички и никога не се отказвайте! Вече влязох в четвърта доживотна. Трябва да ви кажа, че и тук борбата продължава! Но аз се справям и не позволявам Кантарев да ми показва повече от 64кг. Добре, че са протеиновите четвъртъци, че понякога сама се хлопвам с тиганите на Вещи! Това "ДЕБЕЛОТО" чудо, дето продължава да живее в мен, ме изкушава често с глууупостииии. Понякога се предавам и после ме е яд, но общо взето се справям. Изтръпвам, когато Кантарев мръдне нагоре! Спомням си за "преди" и правя корекция на "манджите"! Триците, водата и протеиновите четвъртъци са моята упора. НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД #2gunfire!!! Прегращам ви сииилно, приятели!

# 553
    Уфффф,най-накрая сколасах с четенето от 2 дни,ама наистина можеше и да не го чета - нищо съществено по темата Embarassed Crossing Arms
    ЛЮСИ,невероятна промяна и визия!Свалила си най-малко 10 години от тялото и лицето си HugЖива и здрава и все така напред!
        ФИЛЮДЧЕЕЕЕЕ,честита месечинка/ние с тебе сме заедно на една и съща дата и година започнали/Изглеждаш невероятно,просто изпепеляващо Peace HugВсе така ти пожелавам/еее,не до пълно изчезване/да сваляш до заветните кг. Laughing
       Къде изчезна  ВЕНЕРАС newsm78???

# 554
Здравейте от мен !!!!!!!
влизам да се "тръшкам " ...и да питам по 'ветеранките "...
значи сега установих че за последните 40 дни съм свалила има няма 1,5 кг ... днес пак бях 72кила .... егати цикленето мамка му ...
вярно е че последните 2,5 седмици аз нямам нормален живот ...спя по максимум 2 часа когато съвсем "ми паднат батериите"...по цяла нощ вися на компютъра ...което значи че и тъпча по цяла нощ ( !!!!! само режимни храни ама тъпча ...от бяс ) .... та се замислям дали пък това не ми е "границата " ...
кажете какво ще ме посъветвате ...да се откажа от тежи последни 2 кила и да мина в трета ...
или да изчакам да ми мине ужасно натоварения работен период ... поне няколко дни да живея и спя нормално ...и тогава ако пак нямам напредък да минавам ...значи да минавам ли в трета или да изчакам

Общи условия

Активация на акаунт