Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 370
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 675
Филюдка, чааак сега видях снимките ти
поздравления
особено в лицето си свалила едно 10год.
само така

# 676
  • ул. "Мечтание"
nelsun, благодаря! Реших на първо време да съм 5/5. Ако нещата не вървят, тогава ще го имсля.

# 677
Айде и аз преди лягане да се разпиша и  smile3524
Лейди Фрост свалените кила изобщо не са ти малко.Продължавай в същия дух!
Тунииии, аз също изпитвам страшен кеф като си купя някоя готина дрешка, пък и да ми прилича.. 4470.Я вземи пусни верно някоя снимчица, че както се сваля и на мерки да не земем да та опущим и да са свършиш.Сега както си 95кг бас ловя, че изглеждаш с 5 кила по-слаб.
Зеленко...все по-близо сте до целта.
И си направете течния шоколад...направо е меЕлем за душата.Ама да не ви стане навик само.Че сухото мляко не е много режимно.Абе някой не беше ли виждал по-нискомаслено от 1.5? newsm78

# 678
  • ул. "Мечтание"
Лейди Фрост свалените кила изобщо не са ти малко.Продължавай в същия дух!

Благодаряяяяя!  Hug Аз съм страшно доволна от постижението си! И тия пет дни въобще не ги усетих, дано и занапред да е така!  Mr. Green Heart Eyes

# 679
Ами с напредване на времето все повече ще свикваш и няма да ти прави впечатление, но и ще имаш периоди, в които ще си страшно изморена от режима.Абе зареди се с търпение, щото като гледам и на теб не са ти малко килата за сваляне...с воля и желание всичко става.

# 680
  • ул. "Мечтание"
ех, да, сигурно ще има моменти, когато ще ми писва! или когато зверски ще ми се прияждат неща, които не трябва... дано само устискам и няма фалове! знам, няма да е нито лесно, нито бързо! ако сваля тия килограми, които искам, само в трета фаза ще съм една година, а сигурно ще ги свалям поне още толкова! но здраво съм се нахъсала и съм си го навила на пръста, че ще успея!
ще бъде една много хубава психологическа тренировка на волята!  Sunglasses

# 681
  • София/Осло
Lady Frost - като гледам имаш много смела цел, за което те поздравявам и моето мнение е да започнеш с 5/5  Peace..Това е универсалното решение и си мисля, че ще се повлияеш добре..Успех!

# 682
  • София
МаМа Куин Hug радвам се да те видя! А защо трябва да ядеш такъв хляб? Защо не си направиш нормален пълнозърнест? Така ще имаш възможност да си хапваш и сладкишчета с трици...Ако все пак изяждаш такова количество, трябва май да пиеш витамини. Не е хубаво да се надвишава дневната доза толкова много и то редовно...

Благодаря ти Крикри   bouquet Heart Eyes Hug
Единствена ти ме забеляза, но здраве да е  Hug
Между другото аз започнах да пия "Калмацин",
защото много ми падаше косата, но може и да е
от смяната на сезоните, но за всеки случай го пия  Hug
Ще ми се най-накрая да се отчета със снимки, но не знам
тук в темата ли да ги пусна или в албума "Преди и след"  newsm78
Още веднъж благодаря и успех мила  Heart Eyes

# 683
попаднах случайно на нещо, което мисля, не е зле да знаем
http://www.bb-team.org/articles/1435/

# 684
feelgood, не мога да отворя линка ти. Rolling Eyes Дали повредата е в моя телевизор, пардон компютър  newsm78  За какво става въпрос?

# 685
МаМаКуин Светкавицата ... здравей и от мен ...моля те кажи ми повече за този калмацин дето ще пиеш за косата не го знам ... а имам проблем с косата ...скоро като гледам у нас ще станем две голи 'кубета " че мъжа ми си е плешага .... ама и аз ще го докарам като него

# 686
          МаМаКуИн Светкавицата, не се чувствай така мила, не че никой не ти е обърнал внимание, ами просто покрай глупостите, които се изписаха тук, се отплеснахме. Аз също си бях скицирала какво да напиша и ти беше в списъка, но после...
          Както и да е, да не звучи като оправдание - хайде пускай снимките тук да ги видим всички.
            love001  love001 С МНОГО ОБИЧ ОТ ФИЛЮДКАТА

# 687
Добро утро и много минуси! Grinning

# 688
  • New Zealand
добро утро и от мен! минуси и положителни емоции! Simple Smile

# 689
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен, мацки и Туни!

Туни, честити ти дънки, убедена съм, че изглеждаш почти перфектно в тях! А и размерът е съвсем приличен!

По този повод да се похваля, вчера отивам на гости на най-добрата ми приятелка, с която, обаче не сме се виждали няколко седмици и тя от вратата: "Леле, колко си слаба" (хи-хи) и това ми го казва слабият човек от тази снимка: http://images11.snimka.bg/001340696-big.jpg И после взе да се кахъри, че ми била купила подарък за рождения ден, който е след 2 седмици, и който отсега нямало да ми стане... Joy Joy Много се накефих!

А тази сутрин кантарът е в добро настроение и ме награди с малък минус -0.600 кг, та съм доволна като цяло.

Желая приятен ден на всички и много вода!

Общи условия

Активация на акаунт