Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 342
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 705
ДeaткаHug Heart Eyes
Нелка, Татиттче, благодаря!  Flutter Hug Heart Eyes
Ривелка, страхотно начало на деня си ни осигурила! Благодаря ти!  Hug Heart Eyes

Ето нещо и от мен за добро настроение: http://www.youtube.com/watch?v=urmPOpsqY28&feature=related

# 706
Добро утро на всички  Hug

Момичета, чета, че доста от вас имат проблеми с косата. По-късно днес ще ви пусна една билкова рецепта на лосион за коса, ако искате. Даде ми я личната лекарка когато родих и косата ми започна да пада на цели кичури. След като изпих всичко възможно по аптеките я направих и за по-малко от месец спрях косопада. Давала съм я на много приятелки и всички имат резултат. Може да я правите дори и да нямате сериозни проблеми с косата - придава лъскав и здрав вид на косъма.
Успешен ден от мен!   bouquet

# 707

Момичета, чета, че доста от вас имат проблеми с косата. По-късно днес ще ви пусна една билкова рецепта на лосион за коса, ако искате. Даде ми я личната лекарка когато родих и косата ми започна да пада на цели кичури. След като изпих всичко възможно по аптеките я направих и за по-малко от месец спрях косопада. Давала съм я на много приятелки и всички имат резултат. Може да я правите дори и да нямате сериозни проблеми с косата - придава лъскав и здрав вид на косъма.
Успешен ден от мен!   bouquet

Давай го това бързо, че сам като проскубана гъска у главата. Тука тривитаминол нЕма. Да видим с билките как е работата...
Днес ще ходя да се подстрижа. Не мога да го отлагам вече за съжаление, коса до кръста имам, но е много тъничка и вече не изглежда добре..

Замислям се за русо от известно време... Thinking hahaha hahaha

# 708
     Здравейте и от мен!
     Имам нужда от вашата помощ,подкрепа и съвет PraynigПреди 1-2 теми бях писала,но с тези спамове, кавги и питанки за елементарни неща,явно никой не обърна внимание освен ФИЛЮДКА,АМЕЛИ и ЛЮСИ/за което има благодаря!/
     Аз от 1.09.съм в ІІІ-та.Влязох в нея на 55 кг.І-вия месец свалих още 1 кг/няма лошо/,но сега-ІІ-рия свалих още 1 кг.Та сега съм 53.Висока съм 161 см.и не се харесвам вече така/доста кльощава изглеждам,пък ми и омръзна от подмятания и забележки/ІІІ-та я правя по устав.Има ли друг с такъв проблем и какво ще ме посъветвате да предприема??? newsm78 Thinking

# 709
Весито, аз те съветвам да се хванеш активно със спорт- ще направиш страхотно тяло, протеините в тази диета улесняват бързото скулптуриране. От спорта ще ти дойде и апетит - ти, разбира се,  умната ще наблегнеш на протеините и вече няма просто да изглеждаш слаба, а апетитно готина. Давай смело и си вземи дабавка с таурин, защото може да си поизтощена от дългото диетуване и ще имаш нужда от енергия.
 Момичета и момче Wink, дали в Англия ще си намеря овесен фураж? Много се притеснявам, кажете някъде в София ако има големи разфасовки, да напълня колата , в петък  заминаваме.  Hug

# 710
Весито, направо не знам какво да ти кажа - това дори не съм го и сънувала като възможност... Защо не се посъветваш с лекар специалист? Аз бих си направила и изследвания да видя дали всичко ми е в нормите Simple Smile Успех

# 711
  • София
Благодаря ви момичета  Hug Heart Eyes
Изумена съм, че толкова хора ме помнят  Hug
Ще взема да пиша по-често тук, но ще е в
късните часове на деня  Heart Eyes Hug
Сега по ред на номерата  Hug

МаМаКуин Светкавицата ... здравей и от мен ...моля те кажи ми повече за този калмацин дето ще пиеш за косата не го знам ... а имам проблем с косата ...скоро като гледам у нас ще станем две голи 'кубета " че мъжа ми си е плешага .... ама и аз ще го докарам като него

Взех си "Калмацин" по няколко причини:
1. Когато на организма му липсва нещо
той гледа да си го набави, независимо от къде.
Така става с калция например. Когато има недостиг
започва да дърпа от костите. Много започнаха да
ми пукат и трябваше да взема мерки.
2. Комбинацията - калций, магнезий, цинк е страхотна,
защото четох, че без магнезия и цинка, калция не се усвоява
както трябва от организма.
3. Магнезия е много полезен за коса, нокти и кожа  Hug

МаМаКуИн Светкавицата, не се чувствай така мила, не че никой не ти е обърнал внимание, ами просто покрай глупостите, които се изписаха тук, се отплеснахме. Аз също си бях скицирала какво да напиша и ти беше в списъка, но после...
          Както и да е, да не звучи като оправдание - хайде пускай снимките тук да ги видим всички.
            love001  love001 С МНОГО ОБИЧ ОТ ФИЛЮДКАТА

ФИЛЮДКА аз също много те харесвам,
а твоиде ФИЛЮДКИ ще ги помня винаги  Hug
Зареждат с такова настроение  Heart Eyes Hug
Снимките довечера - да се прибера от работа  Heart Eyes Hug

До "МаМаКуин Светкавицата" - И другио са ТЕ забелязали, мрънкало такова smile3560

Тунинг, така ме развесели с това рано, рано  Heart Eyes Hug
Благодаря ти   bouquet

Много благодаря и на ros4o - тя знае за какво  Heart Eyes Hug  bouquet
Миличка ще ти пиша  Hug

Пожелавам на всички ви лек, слънчев и отслабващ ден !!!

# 712
  • София
Добро утро, красавици и красавец!

Туни, честити придобивки! Честно казано тайно ти завидях... Хайде сега снимки!!!!!

Ми-ди, не се отказвай! Ще слезеш и надолу. И аз вече имам чувството, че няма да мръдна от 61 кг, но не губя вяра!

Весито, за теб е проблем, но ако знаеш как искам и аз такааа....

ГАЛКА - МАЛКА, успех!

Марчела, честито!! Чувството е страхотно, нали?

Аз да се отчета: болна съм. Имам чувството, че ще почина. Много гаден грип. Иначе пак си седя на съите кг. Гадост!

Хубав ден на всички! Hug

# 713
Момичета, някъде из темите прочетох, че е препоръчително по-късно да се тренира. А може ли от сега?
Мисля, че много зависи какъв спорт ще избереш. Аз имам велоергометър вкъщи и си мисля че по 20 минути на ден няма да ми навреди на въртя педалите. Освен това два пъти седмично ходя на народни танци.
Ако избереш някой силов спорт сигурно ще натрупаш мускулна маса, но някоя лека тренировчица не би трябвало да пречи.

# 714
Добро утро на всички!

Svetlili-няма как да не намериш в Английско трици,те ги ползват за muffins,за хляб,за закуска,търси OAT BRAN,във всеки супер трябва да има,на рафтовете с cereals.

Весито-спорт е добра идея,може би също третата за кърмачки с пълномалсените продукти,но една консултация с лекар е задължителна.

Туни-аз не ти пиша често,да не те разлигавим от толкова внимание(не,че има лошо,де!),но не мога да те подмина този път,страшно ме кефи тона ти,коренно променен от началото,положителен и оптимистичен!Поздравление за новите придобивки и новото самочувствие!

tatianka-ако ти е слаба косата, изрусяването няма да помогне,а напротив,изтънява още повече и пада,не че аз не съм руса,но от дългогодишен опит,и няколко опита за брюнетстване,реших че кичурите са по-малкото зло,поне се правят рядко.

Хубав,спокоен и резултатен ден !
Two Hearts

# 715
Добро утро!
Чета за на  Мамакуин пукащите кости, а аз пък напоследък имам болки в колянцето.Май и аз ще си взема Калмацинче...че и магнезият ще ми дойде добре.Него го изписват за нерви...па аз съм си половин луда...
Туни, стискам...здраво.
Успех на новичките!Пък и на старичките!
Весито, според мен тук никой не може да ти даде отговор...ама ако съм аз сигурно ще си увелича галите, ще включа някой плод повече или може би един свободен ден.Не ви призовавам към нарушаване на режима, ама в някои моменти по-добре 1 кило повече, отколкото по-малко.
Емотира, като напише някой красавици аз винаги го чета красТавици. Joy

# 716
  • София
Добро утро !!!

Весито5 - при моята половинка се получи такова отслабване в трета .... аз доста се бях притеснила защото за 2,5 месеца отслабна 22 килограма .....доста бързичко  Rolling Eyes..... и продължи да отслабва и в трета фаза и на срещата август месец коментирахме с момичетата ..... тогава по-старите ме посъветваха да кара трета не по устав .... и при него направихме така че кара нещо като четвърта но с някои ограничения.....според мен е най-добре да се включат малко мазнини - например зехтин в салатата ..... той обаче точно мазнини не иска да включва ..... резултатът е че започна да му капе косата ..... сега му купих ленено масло да пие, както и бирена мая .... и доста се подобри положението с косопада..... в момента реално е в четвърта фаза, хапва и постно свинско но мазнини не иска да включва много много ..... на кантара е всеки ден.....Най важното е че започна и да спортува .....чувства се прекрасно

Нека се изкажат и по - опитните дюканки Hug

Хубав ден на всички  bouquet

# 717
Safo, и аз имам проблем с косопада. Не е от диета, защото от вчера съм започнала режима, а до вчера си се освинвах стабилно.
ГАЛКА-МАЛКА, ние май ще вървим заедно- на мен ми е втори ден. Не даваш инфо колко кг си и колко имаш да сваляш.

# 718
  • Costa Rica
Весито, аз те съветвам да се хванеш активно със спорт- ще направиш страхотно тяло, протеините в тази диета улесняват бързото скулптуриране. От спорта ще ти дойде и апетит - ти, разбира се,  умната ще наблегнеш на протеините и вече няма просто да изглеждаш слаба, а апетитно готина. Давай смело и си вземи дабавка с таурин, защото може да си поизтощена от дългото диетуване и ще имаш нужда от енергия.
 Момичета и момче Wink, дали в Англия ще си намеря овесен фураж? Много се притеснявам, кажете някъде в София ако има големи разфасовки, да напълня колата , в петък  заминаваме.  Hug
[/quote
Ами нали англичаните са измислили овесения фураж. Търсиш Oat Bran.

# 719

Момичета, чета, че доста от вас имат проблеми с косата. По-късно днес ще ви пусна една билкова рецепта на лосион за коса,
HugЧакам и аз с нетърпение ,че останах без коса !
Отдавна не съм писала ,но това не ми пречи да ви пожелая по-лек и по-слънчев ден   bouquet
Safo, и аз имам проблем с косопада. Не е от диета
Има и сезонен косопад ,но тук има връзка с диетата аз  и други момичета от лятото имаме този проблем и определено е свързан с диетата !

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 10:01 от FEN

Общи условия

Активация на акаунт