Минута след минута, час след час с Дюкан топя тонове мас - 129

• 44 345
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 840
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Tatitt, ще бъда твойта гордост!  Mr. Green
Виж къ тъ гледам  Mr. Green

Напомням за ИГНОРА

Barca, Какво ли е съдържанието на тия протеинови блокчета?  newsm78

# 841
  • София
Barca, браво бе! 14кг. за два месеца си е направо светкавично!

За протеинови блокчета аз сега чувам от теб. Ще ми е интересно дали някой знае нещо по този въпрос.

# 842
# 843
Момичета, ето това са тези протеинови блокчета
http://www.nutrim.bg/bg/products/category/bars/
Аз лично съм виждала това с овесените ядки. Не е много режимно май  newsm78

# 844
  • ул. "Мечтание"
Момичета, ето това са тези протеинови блокчета
http://www.nutrim.bg/bg/products/category/bars/
Аз лично съм виждала това с овесените ядки. Не е много режимно май  newsm78

Погледнах им състава, май наистина не са за нас!

Белтък - 35 g; Въглехидрати - 30 g (глицин/малтитол - 24 g; малтодекстрин/фибри - 4 g; прости захари - 2 g). Масти - 6 g (ненаситени - 3 g; холестерол - 15 mg).
Eнергия - 314 kcal (1 314 kJ)

# 845
Най-после качих снимка...а да попитам само от тази рибка може ли да се яде,която се води копърка,която е в марината??? newsm78

# 846
  • София
Eeeй, ари стига будихте прасето в мен сега пък с протеинови блокчета бе!!! И без това днес съм....

# 847

Здравейте    bouquet  bouquet  bouquet Дюканстващи.....

Напоследък няма време за нищо., много задачи ми се събраха, четох четох до сега, мале, мале, мале събота и неделя е било под пара , а и не само, ......недейте се ядосва, ще се сбръчкате, усмихвайте се..... Hug

Желая ви , една страхотна вечер, пийте витамини и не забравяйте водата, яжте разнообразна храна от режимната - ето на пазара вече има карфиолче, цвекло... и какво ли още не....

bouquet  bouquet  bouquet

# 848
Най-после качих снимка...а да попитам само от тази рибка може ли да се яде,която се води копърка,която е в марината??? newsm78
Не става за режима.Само риба тон в собствен сос -консерва.Има много рецепти и не е зле да ги прегледаш.Кеф ти сладко ,солено, хляб,палачинка.
Яде се-пиле,риба,телешко пуешко,заешко .... Peaceот месата.
Може и конско или охльови  Grinning
Silverfox Party  bouquet

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:30 от rivela

# 849

Здрасти и добре дошла при нас  Hug

Ако имаш предвид тази, която се продава в бурканчетата, твърдо НЕ, има мазнина, много сол и сума ти други "хубавини"

ривелка  Hug, изпревари ме

# 850
Здравейте отново!
Искам да се похваля какво сътворих днес. Понеже ми е трудно да си избера какво точно ще си приготвя за ядене от темата с рецептите, избрах си някои от тях които ми харесват на четене и си ги прехвърлих на WORD, както са си с различни цветове. После ги принтирах и си изрязах отделните рецепти. Като си избера нещо за ядене и си слагам рацептата на хладилника с магнит. Подготвих си вече меню и за утре.
Днес си правих желирани кремчета. Оказа се че и двете ми деца ги харесаха, та олекнах много бързо с два броя.  Joy
etomira поздравявам те!
Галка-малка, направи си линийка и че да се следим взаимно.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:34 от люска

# 851
То се видя, че няма да прочета темата... Поне да отговоря на прочетеното, че докато се класирам, ще има нова.

Абракадабра - не е ли малко един ден за Малцовица!
Съвсем достатъчно е. Тръгва се рано от Сф, ахкане и охкане няколко часа (6-7-8) и после обратно. Може и с преспиване, разбира се, но става по-сложно за хората с деца.  Hug

Аби слънце няма ли да пуснеш някоя снимчица да ти се порадваме Praynig
Като оспамвах началото на темата, се бях изтипосала на няколко снимки, но specialmente per te, пускам тази от ждрелото на р. Ерма.  newsm51

На всичко останало вече е отговорено от по-редовните от мен.  Blush
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet

Приятна вечер!  Hug

# 852
искам да изкажа скромно мнение за протеиновите блокчета - не стават
протеини на прах по може(аз ги ползвам като закъсам на работа) този който ползвам аз е този формула 1 и 3
повечето протеинови барове имат шоколадова глазура
по добре си направете един дюкански кекс Hug

# 853
  • до едно тепе
Здравейте всички.Днес правя един месец на режима.За това време свалих 5кг(2 през ударния етап),а за сантиметрите не зная защото не ги меря,но и там има  разлика.Панталоните вече не ми стягат както преди и даже в краката са ми леееко широки.Вече чух и първото мнение че съм отслабнала.Много научих от това ,което изчетох в темите до тук-да си призная не съм чела книгата,но се справям само от това,което сте написали,за което искам да ви благодаря. Лека и отслабваща вечер на всички.

# 854
Здравейте на всички.  Hug
Имам огромното желание да отслабна, защото просто това, което съм в момента не съм аз. Цял живот съм била 42кг. С първата и втората бременност качих по 7кг. , но с третата качих 30кг. Влязох да раждам цели 72кг. Успях да сваля доста от тях и в момента съм 55.
Може да ви звучи и смешно, но с тези килограми просто не съм свикнала, никога не съм била толкова кг. и не искам повече да бъда така. Искам да си бъда пак аз. Да си влизам в дрехите, а не да изхвърля целия си гардероб, защото нищо от него не ми става. Решила съм сериозно да започна диетата, но има няколко неща, които ме притесняват. Първото (може би най - важното) от тях е, че аз не пия вода.Изобщо и никога. За сметка на това пия постоянно безалкохолни напитки. Какво мислите ? Как изобщо да процедирам и има ли смисъл да започвам ? Ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвет и евентуално мога да споделя и останалите си притеснения с вас. Желая късмет на всички, които са се захванали сериозно с това.  Peace
Извинявам се за дългия пост. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт