Защо аз, да помагам!?

Правилно е "юнакът", но няма да се връзва с "кака".
Супер е така - много хубаво си го измислила!

защото те имам за пример за правилно писане

и моите разсъждения бяха такива, ама заради римата го оставих

поне да ги забавя). Направо не мога да се позная. Допреди 6-7 години съм се къпала целогодишно в морето и не знаех какво са сополи, кашлица или втрисане. Но тогава бях активен състезател и килограмите ми бяха наполовина 
...искаШе първо да 4ете книгата. Та тва бе първият ни малък конфликт
Вляzохме и тя веднага пусна програмата "срамувам се". Седна в мен на стола, имаШе екран с аквариум, сигурно zа тежки слу4аи пускат и филм4ета
Сестрата и лекарката се държаха много мило и я питаха има ли zъби, Ще ги покаже ли, но Милена само се скри в мен
А вкъЩи бяхме тренирали покаzването на zъби
Тогава й каzаха, 4е ако йм покаже zъбите си, Ще може след това да си иzбира една иzненада. Поzнайте колко бърzо си отвори Широко устата
на бърzо, вси4ко е 6, просто последните кътници zакъсняват доста но не било притеснително. Ще ходим пак след 2 седмици, тогава Ще я у4ат как се мият zъбите. Искат децата да свикнат с ходенето там и да го свърzват с приятно
Преди тръгване пак имаШе сцена, искаШе да доиz4ете книгата
но когато бяхме на паркинга, ми каzа "Ах 4е беШе хубаво"
Сега не минава месец, беz да боледувам
Не zнам и аz дали не е от ЕГНто (май сме набори с теб
) но фиzиотерапевта ми каzа, 4е едно раждане е масивно преживяване zа тялото и може да има раzмествания и те да довеждат до блокади, които при4иняват неудобства. При мен е то4но синуzита съЩо
Надявам се до няколко месеца да са ме оправили лекарите дотолкова, 4е да съм по добре 

Нали в4ера ти писах 

С 2 думи - настинките и гриповете ги изкарвам с бъбречна криза, така че другите симптоми не ми правят впечатление. За сметка на това обаче първите 2 дни от МЦ са малък ад
Вчера даже чао не ми каза, изхвърча навътре с бясна скорост, днес я викнах да я цункам за довиждане, тя тръгва към мен и аха да я цункам - даде ми една въздушна целувка на сантиметри от мен и се фръцна бързо-бързо пак навътре. Като я питам дали си играят с лелките тя вика"Не, те лелките работят", "Какво работят"-питам аз, "Мият чинии" е отговорът.
Да питам - другите ясленчета дали ги извеждат преди обяд, че май групата на Маги не излизат навън 

Но ти вярно си се стопила
...гледай да релаксираШ пове4ко, и да се храниШ добре, раzбира се

Колко ли срам Ще берем оЩе?

нау4и го да го каже като отиде при другата баба и цена няма да има

Още сто пъти да празнувате този прекрасен ден, да се обичате и уважавате като в деня на вашата сватба
Скоро и едно прекрасно братче на Маги 

нау4и го да го каже като отиде при другата баба и цена няма да има
Свеки хич не чисти "милата". Препоръчани теми