Рени, да ви е жив и здрав юнака и да слуша много кака! (Април 2006)

• 10 899
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Красе, нали знаеш моето мнение за хомеопатията и не съм в час хич, но чувам добри отзиви за Елея Костова - кабинета й е точно до яслата. Роди ходят при нея  Peace

# 91
Аха, и аz zа Костова съм 4увала добри отzиви  Peace (И аz се каzвах Костова  Laughing )

За сополите и уШите.....И аz иzбягах капките zа носа, пръсках само фиz. раzтвор и в реzултат на това Милена ми направи отит. Педито ми обясни, 4е при малките деца носните и уШните кухини ли, канали ли, са много блиzо раzположени и zа това бърzо се раzпространява една настинка до уШите. Той ми каzа спокойно да давам капките (Отривен или Олинт или тем подобни), така Ще спадне въzпалението на носната лигавица и сополите Ще се иz4истят по лесно, хем няма да се притискат уШните канали или кухини или каквото има там. Та в zаклю4ение, при настинка 3*/ден капки zа носа до 10 дена  Peace По добре така, отколкото да се предиzвиква отит.
Ренка, жалко 4е ги нямат, но в линка имаШе състваките, дали няма да могат да го направят?  newsm78

Голям гуШ на вси4ки болни  Hug  Hug  Hug

# 92
  • София
Красе, Костадинов е най-добрия лекар-хомеопат, при когото съм ходила, много добър диагностик е, но преди време четох, че толкова хора ходили вече при него, че започвал да не може да им отдели необходимото време! И се получавало претупване малко. А цената, която си написала е огромна за 15 минути, егати!

# 93
  • Варна
Почвам да се притеснявам все повече ooooh! Просто като ти е направил лошо впечетление един човек е трудно да се довериш. Дано не му стане нещо на Ники, уж още една леарка потвърди а какво са тия лекарства.
Смин, просто адски много боледува в последно време. Какво да направя, всеки гледа да помогне на детето си.
Вени, те и във форума го одумват вече. Просто 70лв за нямаи нищо 15 мин. Това, което ме ядоса беше, че не ме изслушваше, а само се мъчеше да контактува с Ники. Я, сега си предствете пък априлче чакало 2 часа пред ЛК как ще му обърне внимание, дрън-дрън. Аз се почувствах много тъпо, и така говори лигаво..бля

# 94
  • София
Вярно така говори, а че е искал да контактува не е лишено от смисъл, но е трябвало да те изслуша, защото тмоето наблудение винаги е важно за лекаря-хомеопат. Или поне би трябвало. Да се надяваме да е преценил правилно все пак - при нас нямше празно, лекувал ни е от доста неща, той оправи на Лора поведенческия проблем навремето. Нещо като хиперактивност, незадържане на вниманието, ей такива неща, на мен ми оправи синузита, а и много банални заболявания също.
Успокой се и изчакай, знай, че имаш право на безплатна контрола до няколко дни! Казаха ли ти това? А какво всъщност му изписа?

# 95
Янче, относно стресът ти от работата - така добре те разбирам!  Confused И никак не е лесно, да кажеш м..ната й, т.к. щом си там - трябва да я вършеш и то както трябва, след като си я обичаш... Обаче - опитай се да разпуснеш, или да преосмислиш, или да погледнеш от дистанция, т.к. човек си има предел, все пак! Rolling Eyes

Раче, Емо пак ли е в немската ясла? А този дневник - как е - за всяко дете отделен или един общ за всички, при което как всеки родител го взема!? Thinking
Хубава е идеята, още повече ако после остава за спомен на детето.
Но аз продължавам, да не искам повече инфо от нечастните ни ДЯ Crossing Arms, щом няма нещо извънредно - приела съм я като кратък етап до ДГ, където вече комуникацията я има.

Смини, а майка ти и брат ти тук ли останаха? Thinking

Бабъл, как е бърбораната в яслата? Hug

Кате, то и при нас ежедневието е такова. Вечер децата така ни обсебват, а и късно заспиват, че се научихме, да водим паралелни разговори, та да можем и ние с мъжо да обменим реч някаква, и пак не винаги става. Tired

Царевичките не са ли за по-големи деца!? newsm78
Аз си ги представям, как Велина ще ги направи на топка или ще ги пръсне из пода, т.к. майка й няма да се занимава с нея, да я учи, след което ще идат в коша - но пък аз не съм критерий за правилно занимание с децата Embarassed...

Ясленската хрема - хубавото е, че с течение на времето трае все по-малко, т.е. детето я преборва много по-бързо отколкото през първите месеци в ДЯ, когато нищо не помага просто. А за в ДГ - вече няма да я има, ако детето е ходило поне година на ДЯ преди това. Това го казвам от опит, макар да не мога, да се аргументирам медицински.
Wink

# 96
http://www.thelaboroflove.com/chart/cal.html

Момичета, тук отговаря ли ви пола на детето с действителността  Grinning Много ми е любопитна тази таблица и се хванахме на бас, затова ви питам  Mr. Green

# 97
  • София
Наде, на мен - да!

# 98
Рени, честит ви син   bouquet. Да е жив и здрав и много да ви радва цялото семейство.

Наде , за мен отговаря.

# 99
  • София
Наде, за мен не - по таблицата трябва да имам момиче.

# 100
Енви, да, остават  Peace Брат ми почна да учи, ама те толкова съкратили програмите в университета - 3 предмета за семестъра  Whistling Не че аз като учех по 9 ми беш еот полза  Rolling Eyes
Майка остава засега за 1 година, да видим брат ми как ще е, да не е съвсем сам в началото и така  Wink
Едната сестра в групата, която идва от градина казва същото - че в градина ясленските деца не болдеуват така  Peace
Наде, за мен не отговаря  Laughing

# 101
  • Русе
Oooo, Китайския Календар - и за двамата ДА Laughing

В обясненията му пише, че конвертирането на годините на майката към лунарните китайски не е абсолютно точно, затова има разминавания.

...
Ясленската хрема - хубавото е, че с течение на времето трае все по-малко, т.е. детето я преборва много по-бързо отколкото през първите месеци в ДЯ, когато нищо не помага просто. А за в ДГ - вече няма да я има, ако детето е ходило поне година на ДЯ преди това. Това го казвам от опит, макар да не мога, да се аргументирам медицински.[/color] Wink

- И моите наблюдения сочат същото! Peace Какво да се аргументираме - Шведите казват, че за да си изгради имунитет детето трябва да изкара 40 настинки - ако не ги изкара в ДЯ, ще е по-късно в ДГ...

# 102
... или в у-ще, ако не е било в ДГ!

Амчи, Ильенко Heart Eyes, точно след твоите мед.обосновки, ми е някакси неудобно, да се изказвам така лаишката! Mr. Green

Смини, радвам се тогава, че са до теб! Peace

# 103
  • Русе
хи-хи, енви, къде видя медицински обосновки??? Mr. Green

# 104
  • Варна
Вени, изписа май калиев сулфат или нещо подобно в две различни разфасовки. Уж за пречистване на организма и за сегашното боледуване. Не знаех за безплатния преглед, кога мога да отида до 3-4 дена ли?
Прави сте, племенника ми не е ходил на ДЯ и сега се скъсва да боледува в ДГ. Изкарва по 2 дена максимум и пак болен. Е, моя пък кара 1 седмица в ДЯ и пак същата работа де.

Общи условия

Активация на акаунт