Какво се крие във АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 15 783
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Влизам да попрочета как я карате, а тук едно минорно настроение...  Tired
Недейте така, милички, вЕрно, че хормоните не прощават, но има тооолкова хубави неща, за които да си мислите. Heart Eyes
После, като се появят малчуганите, няма да имате време да анализирате и да се отдавате на настроения...  Mr. Green

Камбичка, стискам палци, звучи ми страшно, но щом момичетата казват, че е с упойка, няма от какво да се боиш. След раждането мен ме приспаха за да ме позашият (то не, че имаше много какво де... Whistling), но абсолютно нищо не разбираш от манипулацията, и сега на това раждане, ще искам пак, жз... Embarassed

сашимама, деичка, горе главата! Всичко ще е наред, спокойствие и се радвайте на попорасналите "бебета". На мен като ми е криво, само като ми се усмихне господинът и всичко ми минава. Heart Eyes

ssillvvi, и аз имам тази книжка, която very_nice ти е препоръчала, но честно да ти кажа, не открих в нея нещо, което да не знам... Blush В нета намирам всичко, което ме инстересува.

dream_wish, Честита мома! Както и на всички други узнали... И аз нямам търпение вече, но кой ме пита. Laughing А относно цената за запис на диск  Shocked, втрещих се. При Врагалева нямаше такова нещо преди 3 години, явно им е някаква нова политика. Sick

Лека и уютна вечер и много усмивки, момичета! Hug

# 226
Цитат
Публикувана от: sunny_777
Цитат
ssillvvi - това с звуците мисля че настройва повече теб отколкото бебето(положително) което не е лошо естествено.

Aбе не знам,нали се казва,че приятните и хубави музики,звуци и разни подобни действали добре на бебчето.То верно,че на мен действат най-вече,но нали чрез мен аз въздействам и на него.Ако съм щастлива и спокойна и то ще е, и обратно ако съм тревожна и напрегната пак така.Когато ми се случи някаква неприятност,или се скарам с някой или съм напрегната ако щете ми вярвайте ама корема ме стяга и ме боли.

brilliantineИ аз съм така.Прави ми впечатление че мн бързо се умарям от най-елемнтарни неща.Ето днес реших да си изчистя праха/нещо което не е голяма сложност/,прострях си прането за 5 мин.и измих едни чиний при което вече накрая едвам издържах докато не седна,а и корема ме придърпа в дясно и се поуплаших малко.Аз също искам да ги посещавам тези курсове ама не мога да се наканя да се вдигна за да отида колкото и странно да е за някой ранобудни.Обикновенно ставам към 10.30,11 докато се оправя и нахраня става 12.Ако трябва да отида на курса трябва да стана поне към 8 да се разсъня и осифирясам да хапна и се оправя за да мога към 9.30 да тръгна за ореченото място и ми е доста трудно понеже съм като труп рано сутрин,а и ми се догажда когато ми е недоспано.Офф,абе сложна е но съм решила да се стегна и една сутрин поне да отида.
very nice благодаря ти за инфото ще я погледна книжката  bouquet
ol4eto ами да и аз така правя засега ровя се когато нещо ми е неясно или интересно,ама друго си е да си легна на диванчето с книжката,пък на компа се поизмарям.

# 227
Привет,
днес бяхме на бебемания-ояаквах да е по-голямо, но хубавата новина е,че си харесах количка и май в понеделник ще я капарираме. Става дума за Quinny Speedy, някой ползвал ли я е? Дея? Знам, че е доста рано, но офертата ми се стори добра  Rolling Eyes

# 228
За тази марка колички аз лично съм чувала добри мнения Io_io.Но едно от най-важните неща които ми казаха приятелки да гледам за колички е колко килограма е.Все пак ако количката е тежка,отделно сложиш бебчето,което расте и наддава,чанта с принадлежности и евентуално покупки понякога,става мн тежка и неудобна за маневриране и пренасяне.Освен всичко питай и за това.Колко килограма е.Колкото по-малко по-добре за теб GrinningДано да съм помогнала мъничко.
Хубава марка колички знам също,че е Peg Perego,но на мен лично малко от тях ми харесват като модели.

# 229
ssillvvi, благодаря ти за мнението. Пробвах я и ми изглеждаше достатъчно лека. Иначе и аз гледах в началото Пег Перего, но не ми хареса много на визия.

# 230
Цитат на: sunny_777
Nanny- аз вчера писах но може да не си го прочела моя доктор ми предписа Биопарокс и сега се чувствам много по добре. Дано все пак да си спала тази нощ
Да, благодаря ти за инфото.  Hug Ползвала съм го преди време, знам че е с локален антибиотик и засега ще опитам без него да се лекувам. Хремата ми е доста силна, чак ми сълзят очите, но поне Т., кашлица и други екстри нямам.   Praynig

# 231
Момичета, влизам набързо в този ранен час само за да ви почерпя Grinning
Днес моето момиченце става на цели три годинки  bouquet
Желая на всички ви прекрасен ден  bouquet  food002 smile3510 bdbaloni

# 232
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро на всички   Hug
Ола Нека детенцето да расте умно  и красиво да радва мама и тати и скоро да стане една отговорна кака която да наглежда новото попълнение  Wink ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА  newsm59  ura
А сега аз да ви се похваля вчера си купих количка  1stroller newsm35 знам че е рано ма много ми хареса взех и едно костюмче за бебчо много сладурско а после най накрая си намерих и сутиени за бременни та си взех 2 и сега направо се родих стария така ми стискаше вече  ooooh! Явно малката ми госпожичка и тя се вълнува за количката  защото тази сутрин ме субуди в три с ритничета и юмручета и не ми даде да мигна повече  newsm10 но какво по хубаво събуждане от това  newsm35
Сега ви оставям , че ме чакат задачки  Wink пожелавам на всички ви един хубав и усмихнат ден  smile3503

# 233
ola,честита ти рожденничка,да ви е жива и здрава и много много да ви радва! bdbaloni

# 234
Ola, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава!
Dream-wish, каква количка си купи?

# 235
  • Там където има любов
Добро утро на всички на мен денят ми е адски вкиснат за пореден път ама няма значение ще се оправя
ОЛА Честита ти рожденничка   bigdance2 нека да е жива и здрава, много да те слуша и да ти помага за новия член на семейството. Аз лично много се развълнувах защото и ние след дни ставаме на 3. Скорпиончетата ни сладки  newsm44 Дано рожденния ден да мине много хубаво и сладуранката да получи много подаръци
Nanny - аз го ползвах само 2-3 пъти не повече
Ами май е това за сега
Лек и усмихнат ден на всички  newsm51

# 236
  • София
Ola, да ти е жива и здрава рожденичката, да ви е радост и гордост! Щастливо детство и мнооого подаръци на днешния празничен ден!!!

# 237
ОЛА Честита ти рожденничка,  нека да е жива и здрава и много да  Ви радва. happy bd
Честит празник и на всички именници, или на тези който си имат именник в къщи.   bouquet

# 238
Оla,честит рожден ден на малката порастнала принцеса  bouquet.Нека бъде жива и здрава,весело и безгрижно детство и желая newsm67!

newsm59                               newsm59

И аз да почерпя за мъжа ми-именник е днес,и поздравявам всички останали които днес празнуват Димитровден  bouquet

Олче,благодаря ти за милите думи Heart Eyes,наистина ни е нужно най-вече спокойствие Hug

dream-wish,честита количка 1stroller

Аз отивам да шетам докато торнадото спи Mr. Green,че довечера ще посрещам гости Grinning.
Доскоро smile3503

# 239
Ола,Честит рожден ден на малката госпожица!Да ти е жива и здрава и само щастие и усмивки да ти носи nbirthday newsm67

Иначе няма с какво да се похваля,освен може би с готините ми колеги. Много се грижат за мене. Постоянно ме разпитват за бебчо. Като им показах последните снимки,повечето много се умилиха. Единият (представете си го като Дядо Коледа) всеки път като ме види: здравейте вие двамата,как сте вие двамата... Другият (луд фен на местния футболен отбор) директно ме посъветва отсега да му пускам съответните футболни химни,че да ставал малкия фен,а и да му купя  бутонки. Само ме съветват,какво да ям,как да се движа,дори и за колички си поговорихме. Много са мили,а като се има на предвид,че повечето са мъже,проявяват завиден интерес.

Лек уикенд момичета и повече весело настроение!

Общи условия

Активация на акаунт