Какво се крие във АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 15 699
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
renka79 не мога да ти кажа нищо относно твоя проблем,но силно се надявам че в момента ти казват ,че всичко е наред!Ние днес сме си в къщи двечките с каката,че малко е болничка.
Gaja,със сигурност когато бебчето те ритне ще усетиш,аз не мога да ти опиша как да рабереш кога е то и  какво е чувството,но скоро и ти ще го усетиш и ще се похвалиш.

# 91
maimunka07 благодаря за пожеланието  Hug
Момичета искам да попитам при първа бременност не е ли малко рано да усещам бебчето...някъде бях чела че чак към 20 седмица това е нормално...сигурно аз си въобразявам...Лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 92
Здравейте и от мен!!!
Аз също още не усещам бебчо и само се ослушвам!Таткото всяка вечер говори на бебчо, много е сладък, защото говори пълни глупости и измишльотини Mr. Green Laughing, направо не мога да си представя какви ще ги дрънка като се роди живот и здраве, една приказка няма да може да му разкаже!!! Mr. Greenмного е забавно!Иначе като се обръща към мен, винаги е в множествено число - "как сте?", "спите ли?", "гладни ли сте?", много е сладък, много ми е мило!!! Laughing Heart Eyes
Момичета, на мен скоро ми предстои да ходя на БХС в Майчин дом, и искам да питам тези от вас, които вече са ходили, дали има значение къде е правена снимката от ехограф?Тя се носи само, за да се докаже в коя седмица съм или и нещо друго гледат от нея?Чудя се дали да си платя в Майчин дом за ехограф или моята проследяваща ме лекарка да ми я направи, на онзи дръглив ехограф в поликлиниката?Вие какво ще ме посъветвате?
Честито на всички усетили бебчо, с хубави резултати, а и на тези, които са узнали пола!!!Много ви завиждам - благородно, де!!!
 newsm03 Hug  bouquet

# 93
Gaja, рано е още да усещаш бебето.
Почти всички, които пишат, че са го усетили са за 2 път бременни.
Аз първия път го усетих някъде края на 4 месец.
То и сега го усещам доста леко, ами то е толкова малко още Heart Eyes

# 94
  • Лудогорието
Ох момичета връщам се от зъболекар и новините никак не са добри.  Cry Преди 10 години ми вадиха нерви на въпросния зъб, но зъболекарката не си е свършила добре работата.Уредила съм се с инфекция на костта и в момента съм с отворен зъб за около седмица-ако има гной, да изтече. Такива зъби не се лекували, а направо се вадели. А той е пред-кътник....Тази нощ ми се поду дясната страна. Ако не спадне отока гинеколога трябва да ми препоръча антибиотик. Мога ли да правя снимка на зъба?  Rolling Eyes

# 95
Little-Big -Girl честита ти щерка,а и името е наистина много хубаво  bouquet
Мамите на момиченца имате много по- голям избор Crossing Arms

Gaia,чакай да ти разкажа една история.Когато съм се раждала и моята майка е искала да ме нарече Мина. Но баща ми,който е военен,само я погледнал и казал: Хм,не щеш ли бомба? Кво да ти кажа: професионално изкривяване Joy

Искрено завиждам на тези от вас,които си усещат бебоците,нооо и нашто време ще дойде!

Dream -wish,какво става с тебе бе жена? Всичко наред ли е,какво казаха дофторите,едно ли е,две ли са или на какво се дължи това покачване на килограми?

Иначе при нас нищо ново,на бебо си говорим всеки ден,вчера ходихме за първи път да гледаме колички. Там хептем се обърках,тъй като на пазара са излез нали и много добри нови модели. Само едно е сигурно,няма да е бугабу. Два от моделите ми взеха очите,особено единия. Взето е най доброто от бугабуто и стокето   http://www.bebe24.de/product_info.php?cPath=1_55&products_id=356 таzи е joolz,a другият модел е brio go http://www.brio.net/BRIO_NET/Germany/?url=http:%2f%2fwww.brio.ne … byCarrier.htm?b=3
Лек ден на всички!

# 96
  • Варна
Little-Big -Girl, честита ти мома! Hug Тръгнах да те отбелязвам в списъка с розово щъркелче и видях, че те няма. Напиши ми (тук или на ЛС) датата на термина си, поредността на бременността и откъде си, за да те включа! Peace

maimunka07, много неприятно - дано не се налага антибиотик. За снимката - знам, че не е добред да се прави такава, особено в първите месеци. Tired

# 97
maimunka07 на мен ми казаха ,че упойка може ,но снимка не! И аз съм по зъболекари от 10 дена Sad

# 98
Здравейте мамчета  Hug
Аз пак да се запиша в темичката набързо - поздравления за която на chоcolina   Heart Eyes
maimunka07 не се притеснявай за зъбите. Вярно много е неприятна тази работа, но ще се оправиш само търпение трябва. Снимка наистина не е добре да се прави, но ако положението със зъба наистина е лошо може да се окаже по-добре да се направи снимка, за да се види все пак какво точно се случва там вътре. Все пак снимката не е на цялото тяло, не на коремчето, а само на челюстта, така че не се притеснявай толкова - ако зъболекаря каже че е наложително - прави спокойно. Това поне е моето мнение и така бих постъпила на твое място newsm78
Иначе от мен нови вести няма - чак на 7 ноември - сякаш е след цял вечност  Sad

# 99
Gajaкъде има фитнес за бременни в Младост би ли споделила Simple Smile

# 100
Ох момичета сега се освободих за малко и бързам да ви пиша. Добри новини - това прегъване се е оправило и бебчо си се виждаше много добре. Най накрая се успокоих и сега съм много добре - на всичкото отгоре май ще си имаме момченце, но за сега е 90% гаранция   stork-boy  Grinning  Пожелавам на всички много скоро да разберете какви ще са малките ви човечета, чувството е неописуемо. Много се радвам за мамчетата, които вече си ги усещат мъниците, така искам и аз вече  Sunglasses

desi054224, дано бързо да се оправите с малката  Simple Smile
Qnika, много ти благодаря за голямото стискане на палци  Hug
maimunka07, не се притеснявай за зъба, щом имаш доверие на зъболекаря ти той най-добре ще те насочи какво да правите. Ако е необходимо - да се лекува още сега. А и в крайна сметка както ти е казала Ji_Ji_Ji, нали снимката ще е само на челюстта ти. Стискам палци всичко да е наред   newsm17

# 101
renka79,честито ти момченце   bouquet

Аз съм на преглед в петък и нямам търпение да разбера как се развиват нещата при нас  Praynig 

# 102
Хайде ъпдейт.

Още не знам пола. Акушерското чувство на баба ми казва момче, ама ще видим на 28 октомври при първата фетална морфология.

Днеска работодателят се израдва, ама аз малко се прецаках с казването. На косъм да е твърде късно- таман шест месеца до началото на март. Тоест, ако изляза 45 дни преди раждането, ще съм много прецакана, защото едва от тоя месец ще ми вдигнат осигурителния доход. Посмятах с Excel и се оказа, че може да съм доста ощетена.

Дали има вариант да изляза възможно най-късно в 45-дневните болнични преди раждане, а вместо това да си ползвам дните годишен отпуск?

Гадно е, ама какво да се прави, работодателят си мисли, че е от суеверие, та трябваше да обяснявам, че е заради тестовете.

Давайте съвети как да прецакам системата.

# 103
  • Някъде там...
Няма как да излъжеш системата излизайки по-късно в болничен. Те си зависят от термина - дават ти ги 45 дни преди определения термин и това е. По-скоро помоли да ти увеличат осигурителния доход със задна дата, ако трябва да ти удържат осигуровките от заплатата.

# 104
Да Mamacita Bandida, на Жабче варианта е единствения възможен. По принцип не е проблем със задна дата да ти вдигнат осиг. доход - малко е извън официалните начини, защото има разни срокове за вдигане на осигурителния доход - т.е. това се декларира в НОИ в рамките на някви дни. Но не е невъзможно!! Помоли работодателя - има си начини Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт