Какво се крие във АПРИЛското коремче - момиченце или момченце?

• 15 746
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
  • Лудогорието
Благодаря ви за подкрепата мили мами   bouquet !!!
Днес съм още по-подута от вчера  Rolling Eyes .Ходих на друг зъболекар по препоръка на гинеколога ми. Първо трябва да пия антибиотици, а другата седмица да извадя зъбчето  Sad . Какво да се прави-не се лекува и това е. После спасението за чаровната ми усмивка е едно мостче за стотина лева....Само това ми липсваше!Покрай този проблем забравям за горкото същество дето ми надува корема  Embarassed Ако си остана в къщи ще се наслаждавам на звука от рязането на 20 кубика дърва от съседите  Mr. Green
Лек ден на всички !

# 136
Края на ноември съм на ФМ- запазих сичас при Димитрова от Фемина,

И аз така. Да не сме в един и същи ден  newsm78 Аз съм за 28-ми, а ти?

Иначе, за малките неразположения - и аз допреди 1 седмица имах придърпвания, леки болчици вдясно, малко запек, будуване през нощта и изведнъж всичко изчезна, сякаш някой с нож го отряза  Tired Сега само ме притеснява дали не е опасно или вредно напъването при ходене по голяма нужда  newsm78 Някой знае ли?

Пола на бебето ще го разбера сигурно чак на ФМ в края на ноември, но като че ли не бързам  Thinking

.......ти ме разби. Е не й ли личеше на тази жена бре?!  Shocked

Напълно възможно-и аз бях така  Peace

# 137
  • София/Люлин
да се запиша и аз за днес. Maimunka07 съчувствам ти..много е гадно да те боли зъб. Аз снощи малко се поуплаших..през ноща се събудих с подут корем, който се беше втвърдил...дали не са контракции или може да се дължи на това че имам запек и корема ми е пълен с газове? Когато се заседя по-дълго и на мен ми се появява една болка ниско долу..по-често от дясно, но се надявам че е от това че бебето си прави място и от това че расте. Другата седмица съм на БХС и след това смятам да си запиша час за ФМ, така че няма скоро да узная пола на бебчо. Айде, че да не ви досадя с толкова дълго писане.
Края на ноември съм на ФМ- запазих сичас при Димитрова от Фемина,

И аз така. Да не сме в един и същи ден  newsm78 Аз съм за 28-ми, а ти?

Иначе, за малките неразположения - и аз допреди 1 седмица имах придърпвания, леки болчици вдясно, малко запек, будуване през нощта и изведнъж всичко изчезна, сякаш някой с нож го отряза  Tired Сега само ме притеснява дали не е опасно или вредно напъването при ходене по голяма нужда  newsm78 Някой знае ли?

Пола на бебето ще го разбера сигурно чак на ФМ в края на ноември, но като че ли не бързам  Thinking

.......ти ме разби. Е не й ли личеше на тази жена бре?!  Shocked

Напълно възможно-и аз бях така  Peace

# 138
Ей, това че тя е в чужбина съм го проспала  ooooh! 

Дея, мерси, ей сега го мята този сайт, че имам малко свободно време в офиса.

Мен не са ме гледали на Доплер, дали да не си поискам другия път в Майчин дом?

# 139
Здравейте момичета!

За тези болки ниско в корема и аз съм в кюпа Rolling Eyes.Понякога като си лежа и се протегна по-силно и ме пробожда вдясно,или пък като кихна силно Crazy.Странното е,че няколко месеца след като родих първият път имах абсолютно същото усещане точно на това място и то в продължение на месеци...Тогава гинеколожката ме гледа на видеозон,каза че всичко е наред,матката е зараснала добре(секцио беше раждането ми...).Сега обаче пак същото... Rolling Eyes,ще отнеса въпроса отново до нея.

qnika,записала съм си час в ''ЕвроМедисон life'' за 4D,момичетата от Русенската тема ми дадоха координатите,аз дори не знаех че в Русе вече има Embarassed.С първото ми детенце нямаше.Там ще си правя и ФМ и БХС.В петък сутринта съм на преглед,и нямам търпение Grinning

MMariana,честит мъж stork-boy!

# 140
  • Бургас
Slyn4o и аз съм  за 28.11. часа ми е от 16,30 или от 17,00 понеже сме две и не знам кога ще вляза  Laughing

# 141
  • Варна
Момичета, снощи си изкарах акъла. Както обикновено, заспах пред телевизора и към полунощ се пробудих, за да се преместя в леглото. Пътьом минах през тоалетната, където установих, че съм прокървила (леко, розобо беше не цвят). Много се изплаших, цяла нощ не можах да спя като хората, а днес сутринта, явно от притеснение, съм вдигнала кръвно, ушите ми започнаха да бучат  и щях да припадна - добре, че мъжът ми ме хвана и заведе до леглото. Полежах 10-тина минутки и се осеферих. Обадих се и си запазих час при лекарката, откъдето се връщам сега.
Слава Богу, бебочето е добре, развива си се нормално и май си има нещо стърчащо между крачетата (докторката каза, че още е рано, но, според нея, е момче). Прокървяването било на хормонална основа, затова ми предписа Дуфастон за следващите 10 дни и спокойствие.
Такова облекчение изпитах след прегледа, направо невероятно! Днес цял ден бях като цапната с мокър парцал...

Nadeto_K, видях, че и Вери Найс ти е писала, но и аз да предложа - ще ходя за записване вдругиден, ако ти е по-удобно да си на преглед другата седмица, пиши ми на ЛС, за да те запиша при Балев. Peace

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 16:10 от chockolina

# 142
Здравейте коремчета   bouquet
Тия дни каката започна училище и аз също - курсовете по немски, та нямах възможност да влизам. Гледам изписали сте има няма 5 странички - браво  Mr. Green
Като стана въпрос за колички - нашата определено ще е немска  Mr. Green така и така сме си тук. Пообиколихме магазините за цените от 100 до към скромните 1000-1500 евро вървят горе долу тук. Засега не съм се спряла на определен модел, но вече имам нещо в предвид. Определено ще е комбинирана - да има възможност и за зимно и за лятно каране  Laughing Също така искам и коша да може да гледа както към мен, така и напред - за по голямо дете. Тук преди месец станах свидетел как една немска количка се изкачи без никакъв проблем по супер стръмен склон и то на черен път- бях на екскурзия с щерката. Задните гуми са големи единични, а предните - двойни, въртящи и по-малки - в този си вариянт се използва за "градско каране", а по въпросния склон се качи след като я обърнаха така че задните гуми дойдоха отпред...малко объркано го обясних, но определено този модел ми спечели вниманието. Определено ми се вижда стабилна и лесна за управление.
Относно килограмите Slyn4o завиждам (съвсем благородно наистина) на такива като теб  Laughing А за съжаление съм от другият модел - слонският - дето усвоява храната до последната трошичка, а по време на бременност - двойно по-добре  Twisted Evil Гледам нещо ми се е лепнало още едно килце май ... и то след като отново ми се върна повръщането  Sick Не мога да си го обясня. Здраве да е.
Поздрави и целувки на всички   bouquet

# 143
Хора, имам казус.
Днес прегледа мина оки-коки, но пък се оказа, че ще трябва в неудобно за мен време да ви вземат кръв за БХС-то в клиниката. Пък на мен ще ми трябва готов резултат до втората ФМ, когато със сигурност няма да ми бъде готов. Дали в МД ще се възмутят много, ако отида там на място да ми смукнат малко кръвчица за по-ранен резултат, а после да си дам и в клиниката? Ще се усетят ли, въпреки че ще си плащам най-съвестно?  Crazy
Иначе ми взеха малко секрет за микро. Ще му се не знае на гадното течение. Не го ща.
А, да -  забравих. Вчера май разпознах някъде в селския мол красивия Кико на Ели Ж.

# 144
Slyn4o и аз съм  за 28.11. часа ми е от 16,30 или от 17,00 понеже сме две и не знам кога ще вляза  Laughing

Аз съм от 14.30ч. Ако сте малко по-рано там, може и да се засечем  Hug

# 145
chockolina,радвам се че всичко е добре вече и няма проблем с теб и бебето/май си познала за количката  Mr. Green/ Повече да не ти се случват подобни неща  Naughty

# 146
chockolina,радвам се че всичко е добре вече и няма проблем с теб и бебето/май си познала за количката  Mr. Green/ Повече да не ти се случват подобни неща  Naughty
Hug

Nadeto_K,писах ти на лични,обаче кутията ти е пълна Rolling Eyes

# 147
Mamacita Bandida, защо не говориш с ръководството за самоучастие в осигуровките (т.е. да си покриваш сама част от тях) така, че да наваксаш прецаканите месеци с по-нисък доход?

Добра идея, ще я пробвам утре.

Цитат
Всъщност текущият, в който ще излезеш в болничен не влиза в шестях "балообразувнащи", което явно си го знаеш. Това, разбира се ако не става въпрос за вдигане на възнаграждението ти до и над размера на осигурителния праг от 2000 лв. (догодина може би ще бъде по-висок, но колко ...?).

Да, знам.

Цитат
А за излизането по-късно в болничен - при бременност нещата не зависят от сметките, които си правим. Пожелавам ти плановете, които кроиш да се окажат прецизно точни.

Не съм работохоличка, но така се налага.

# 148
Сега само ме притеснява дали не е опасно или вредно напъването при ходене по голяма нужда  newsm78 Някой знае ли?

Този въпрос и мен доста ме вълнува. Много ме беше страх особено, докато бях в 3-тия месец, понеже ми беше ужасно трудно ходенето до тоалетна....Сега уж съм малко по-спокойна в 4-тия, ама знае ли човек...  newsm78

# 149
Ей, момичета вече втори ден чета какво сте писали и едва тази вечер стигнах края  Simple Smile
Отдавна не съм писала защото не съм се прибирала почти- налагаше се да работя по мнооогооо време, но...дано поне е за хубаво. Направиха ми кръвните изследвания и другите подобни- имала съм анемия и сега пия хапченца и ... мога да кажа, че няма и следа от предишната ми умора- явно това е била причината да съм толкова сънлива. Сега съм бодра и енергична...да ми завиди човек. От около ден два усещам и малкият човек да ми гали от вътре  Heart Eyes Много е гальовен  Heart Eyes
Оказа се, че течението ми е предизвикано от някаква гъбична инфекция...което не ме зарадва никак...веднага пратих половинката на изследвания и ... се оказа, че той си няма от нея...той си няма нищо newsm78 Не искате да знаете въпросителния поглед който ми хвърли  Thinking Та сега и гъбички ще лекувам- от къде са дошли не ми е ясно.
Стига за сега. После пак ще пиша. Лека и спокойна вечер

Общи условия

Активация на акаунт