Има ли майки от квартал Витоша?

• 46 911
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
Къде,кога и как? иначе и аз се включвам,в мартеничките и мен ме бива.

# 256
  • София
Бройте и мен Grinning

# 257
За мартеничките
вариант 1 всеки си прави сам в къщи и се събираме на 1-ви къде?
вариант 2 в кафето  еленската  механа или детското клубче правим заедно мартенички кога?
подкрепям всяка инициатива на майките от Витоша Hug Peace

# 258
За мен няма значение къде ще се правят мартеничките,стига да е през уикенда че през седмицата съм на работа.

# 259
Zdravei Mia, kak si? Kak e malkoto momchence? Pishi , ako reshish. Hubaav den:).Lusi

# 260
Мами от витоша я ми помогнете при избора на детски педиатър - препоръчайте ми от кой сте доволни и от кой не сте.

# 261
д-р Галина Иванова в поликлиниката в Дианабад. Но нито съм много доволна, нито много недоволна Simple Smile

# 262
мерси меченце за отговора

# 263
Ние сме при д-р Весела Тодорова пак в Дианабад. Става, само дето доста се чака пред кабинета.

# 264
Здравейте, отдавна не съм се включвала, но виждам че темата е станала доста активна, за което се радвам много.
Как става гласуването тук за площадка на Белла? Някой трябва да направи номинация за градинка в квартала и всички да гласуваме или всеки си прави отделни номинации и те преценяват по броя за дадено населено място ли?

# 265
Здравейте, отдавна не съм се включвала, но виждам че темата е станала доста активна, за което се радвам много.
Как става гласуването тук за площадка на Белла? Някой трябва да направи номинация за градинка в квартала и всички да гласуваме или всеки си прави отделни номинации и те преценяват по броя за дадено населено място ли?

Момичета гласувайте веднага, доколкото разбирам гласуването е до края на месеца. Всеки трябва да направи нова номинация. От София има много малко вотове. Разпространете до когото можете. остават само 5 дни!!!

http://blog.mestazaigra.bg/?p=577

# 266
Ние сме ходим в поликлиника "Младост" в Младост 1. Там сме при Милчо Галев и засега сме доволни. И аз преди време търсих тук наоколо, но така и никой неможаха да ми препоръчат. Знам, че моя позната ходи при някаква педиатърка, чиито кабинет се намирал в новото блокче точно на сфетофара от Симеоновско за Студентски град и била много доволна. Мога да попитам да координати ако искаш.

# 267
mia19 - ще ти бъда много благодарна ако ми дадеш координати,така ще ми е много на близо и при нужда ще можем бързо да отидем.
Аз вече гласувах от цялото ни семейства,добре че им имам майлите  Laughing

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 15:41 от babybu

# 268
mia19 - ще ти бъда много благодарна ако ми дадеш координати,така ще ми е много на близо и при нужда ще можем бързо да отидем.
Аз вече гласувах от цялото ни семейства,добре че им имам майлите  Laughing
Нашата педиатърка се намира в един медицински център близо до сфетофара на студентски град. Казва се д-р Нели Пашева. Много съм доволна от нея. опитна е и много внимателна. Няма опашки, записва часове за бебетата и дори да има болни бебетата са с предимство. Не помня името на уличката за съжаление, обадете и се директно да се разберете тел:0888838784

# 269
Jina5 - Много ти благодаря,ще и се обадя за да видим дали ще ни поеме.Само да попитам със здравната каса ли работи или е частна лекарка.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:11 от babybu

Общи условия

Активация на акаунт