Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 54

• 19 002
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,благодаря ви!! Hug Лошата новина беше за един наш познат,но в началото се стъписах,но днес е по-добре.

Албенка,много хубави торти,особено сватбената и тази за кумата!
violetblue,мацката си я бива,но silsav е права вземи и зашии банския,та да не срамува момичето!! Joy Joy Joy
Румя,много ми хареса твоята торта  Hug Синият цвят ми е любим,а как се прелива   bouquet
silsav,мммм,толкова шоколадова!!!А розичката е много красива!
Бъни,теб изкушавам,а?А питаш ли мен,че не съм ги опитала,но тия последни 5 кг най-трудно се свалят Cry

# 91
  • София
между другото  за тези, като мен, които се интересуват от фотодекорациите,  на Кадемлия ги правят за 10минути, и за кръгла торта струва 3,60лв, а за формат А4-6лв.Смятам следващата да е с такова нещо Grinning

# 92
Естрела ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА и мнооооого любов ви желая!

sillsav, честити придобивки!Супер тортичка!

violetblue браво за циците. Аз чакам да видя само цици, а те си имали и тяло. Peace

Rumya страхотен ефект си постигнала.

irinka28 много симпатични тортички.  bouquet

Албена страхотни са всичките. Как смогваш не знам, а и на работа ходиш. newsm78

Дали не забравих някой, ако съм да се чувства поздравен. Всички торти са страхотни. smile3501

# 93
Виолетче, много идейно с тая татуировка...Мечта-жена!
Румя, въпреки перипетиите с Луната-тортичката е велика.Много ме заинтригуваха кръговете...прекрасно измислени и направени.
sillsav , бордчето отстрани е много добре, прекрасно.Розата също е много хубава.

А ето и това, което правих днес, по случай-утре-навършваме 7 години с милото-брак!!!Да ни се ненадява човек  Crazy

Тортичката е сметанова-вътре със сметана и плодове, блатовете са Сахерски, отстрани е шоколад.

И черпя с ръчно правени бонбони-шоколадови, вътре пълнежа е Тофифи

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 23:54 от silrai

# 94
  • София
Честита годишнина silrai   bouquet, пожелавам ви да не си омръзнете...
А какъв е тоя пълнеж тофифи, то е ясно че е нещо като бонбоните, ама как се прави?

# 95
И понеже вече е утре..... да честитя на Silrai годишнината и да и пожелая много любов, разбирателство, компромиси и усмивки!!!! Силвеееее, някои казват че седмата година от брака, е първата фатална годишнина!!! Thinking Дано теб те прескочи! Пу-пу-пу!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Silrai Честита годишнина, много да се обичате и само приятни емоции!

Аз също се интересувам от пълнежа тофифи.

# 97
  • у дома
леле колко съм изпуснала  ooooh! мернах само снимките на тортите УНИКАЛНИ, ВСЯКА една  smile3501 smile3501 отивам да наваксвам  Wink

ЧъРъДъ на Албена  newsm51 и Честита годишнина на Silrai на патерици  newsm51

# 98
silrai честита годишнина!

Ама, чакайте малко, как така да го зашия, като в момента повечето девойки ходят и без бански  по плажа newsm78 Аз пак й сложих некви подобия на бански, не я изтипосах дибидюс....  Joy Joy

# 99
silrai , много вкусна и апетитна торта...Нека и животът ви заедно да е винаги така сладък и цветен![/color]

И още красиви торти видях...на Албена, violetblue , sillsav ...

Ето от мен една домашна пак,че хем си работя по предизвикателството, хем не ме оставят на вира в къщи...все искат нещо сладко...

парфе-блата е от масло,шоколад и корнфлейкс,парфето е сметана ,извара и боровинки.

И едно питане: За колко време стягат фигури от шоколадово тесто?

# 100
  • Czech Republic
Здравейте момичета!

Влизам само да кажа, че започвам да публикувам библиотеката, но ще ми трябва време за да напиша всичко в няколко постове - да не се чудите че не е пълна!

Много се извинявам, на всички, че напоследък се загубих, но съм в доста тежка ситуация в момента и само се моля да мога намеря сили и време за да продължа да влизам тук!

Тортите ви са до една прекрасни - всяка е сама по себе си оригинална и интересна! Продължавайте в същия дух и пълнете темите с още много красоти и идеи! Аз когато нещата около мен се нормализират се надявам да се вкщчвам по-често! Не съм ви забравила и много ми липсвате!

Лек ден на всички!  bouquet

ПС. Като публикувам всичко, ще пиша пак и ще ви моля за мнението ви и за това дали мислите, че тази информация е достатъчна и какво още може да се включи. По-нанатък ще можете да се включвате и вие с нова информация!

# 101
За колко време стягат фигури от шоколадово тесто?

Краси, на мене от сготвеното тесто, розите ми стегнаха за около 2ч, ама пак уточнявам от сготвеното тесто  Laughing Предишните шоколадови калии стягаха за около 24ч и на вторият ден бяха напълно изсъхнали.

# 102
  • Бургас

silrai честита годишнина   bouquet

Поздравления на всички за прекрасните торти!

Краси, по-дебелите фигури изсъхват за ден-два - след една нощ са полутвърди и подлежат на донаместване ако се налага.

Момичета, колко маслен крем да си направя за торта 30/20 см? И маслото на бавна степен на миксера ли се разбива?

# 103
Имам една питанка и едно  newsm78 "предложение".
Питанката ми е: Тъй като се снабдихме с любимите вафлени корички,  ми се иска да си намеря различни рецептички за тях. И не само на мен!!!! Предложението е по-скоро ПОКАНА: Позволих си да направя нова темичка за вафлички. Ако някой може да помогне и има желание да я види да ЗАПОВЯДА ТУК

# 104
Момичета ,тортата за младоженците си беше тяхно желание.Аз бих искала да е с по голяма разлика в диаметрите на етажите за да сложа от страни рози,но те искаха това да е десерта за гостите а тоест 120 парчета.Но по важното е че булката беше очарована тъй като излишно ме предупреди,че не иска пространство между етажите.Да се надявам ,че следващата ще е по хубава.
Поздравления на всички ,които сте се потрудили с хубавите тортички които видях.Много ми хареса тази с звездите и луната ,браво Hug

Общи условия

Активация на акаунт