СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 554
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Ехооо мацки ще се виждаме ли в четвъртък.Я който ще идва да потвърди.Аз съм за.

# 181
И аз съм там - четвъртък, 11 часа, нали така?

# 182
А къде? И само аз ли ще съм с малкия?

# 183
А, и аз съм с Киара Mr. Green Предлагам срещата да е на последния етаж, например пред касите за киното, защото там има повече свободно място.

# 184
Срещата - и аз съм там Hug. Много е вероятно да съм без малчо и това ще ми е първото самостоятелно излизане от както се е родил Sunglasses.

Предлагам срещата да е на последния етаж, например пред касите за киното, защото там има повече свободно място.
newsm10

# 185
Ще гледам и аз да дойда, но не знам дали ще има на кого да оставя Яна. Мислех, че ще се съберем в някой детски клуб, в който ще могат да беснеят, но при това положение по-добре да съм без нея... Само дано да успея да стана на време, а ако пропусна ще чакам да видя снимки от срещата  Laughing

# 186
Белисима, може да ги оставим в детския клуб на Мола, скъпичко е, ама за веднъж става Simple Smile

# 187
Ок,разбрахме се. Четвъртък(22ри)в 11ч. пред касите на киното в мола.Ще се намерим,то пове4ето се и познаваме де... А за клуба цените са 7лв .на час.  261uu

# 188
Аз като оставях Киара веднъж бяха 6 лв/час. То не, че за половин-един час има чак такова значение това левче, ама как не ги е срам Mr. Green
Хайде, до утре!

# 189
Ехе, готови сте вече с плана Wink Аз не знам дали ще успея, така че няма да обещавам. Ще се радвам да дойдем, да видим дали ще стане. Кофтито е, че е работен ден.
А тези цени за клуба направо ме разбиха. Явно отдавна не сме ходили и са се актуализирали като всичко друго, без заплатите Wink

В случай, че не дойдем, ви пожелавам приятно кафенце  Hug

# 190
Извинявам се, че не дойдохме, но сутринта кучката избяга на мъжа ми и обикаляхме с малкия да я търсим.  Confused
Поне я намерихме  Mr. Green

# 191
И аз съжалявам, че не можах да дойда на срещата, но използвах възможността да поспя, докато майка ми беше тук и се занимаваше с децата..  Rolling Eyes Ще чакаме да разказвате!

M@я, добре че все пак сте я намерили  Peace

# 192
Отчитам се първа Simple Smile Срещата беше много приятна, бяхме аз и Киара, Тони с Кари и Мелодия без Петърко (ама обеща да е с него другия път). Децата потичаха насам-натам, ние си поприказвахме хубаво и така. Има и снимков материал, но е при Тони.

Мая, добре, че сте намерили кучето!
Белисима, чудесно е, че си се наспала Simple Smile

# 193
Привет мацки. Жалко,че не се събрахме повече ,но ще има и др. пъти. Беше гот в мола.През деня е по спокойно и децата се натърчаха.
Ели-наистина ти съчуствам със спането.Аз преди бях издивяла така и ревях само за пол. час сън спокойно.
Мая-и за кучето си е доста притеснително. Моето куче,което ве4е го няма де(почина) преди време се беше загубило и цяла нощ го няма.Търсихме къде ли не и не и не. Не бяхме спали цяла нощ. И на др. ден един съсед идва и вика 4е май го видял на една улица с др. ов4арка свободни обикалят о/о един 4овек ,който си оправял колата навън.Майка отива и кво да види....нашия си играе там. Преспали вътре в къщата на дивана и двете,нахранил ги сутринта и така...купон. Викнала му да си идва той не искал...еххххх любов любов , няма само ние да се влюбваме я.
Тан4е-А ти къде си бре душа???Никога не си отсъствала от срещи както и аз де.

# 194
Тони, работя.... Или се правя, че работя  Mr. Green Да не ме чуе мъжо само......

Предлагам поради неявяване на половината отбор, срещата да се преиграе! И то в най-скоро време.
От една страна ще ми е по-удобно почивните дни, но пък от друга ще е доста по-натъпкано с хора тогава. Както казваше инструктора ми:"Боли ме, сърби ме..."  Wink
Иначе много ми се иска да се видим, да пием по едно кафе и поклюкарстваме!

Общи условия

Активация на акаунт