Танче-става за съб .и неделя срещичка,но нека да е следващата,защото тази сме на Витоша.

. Бойлера здрав и на място 
. Отварям капака на шахтата дето минават тръбите и  
. Както и да е. Аз като разбрах вече какво е станало се отпуснах, разтреперих се и ревнах. После ми мина де. Ама пък по-късно колко съм се смяла. Като почнаха да идват разни майстори и да звънят по телефоните на шефовете си. И никой не им вярва, че тръбата я няма. После идват да видят и се блещят и на свой ред звънят телефони, и идват други и пак се чудят... и така цял ден. Стана много дълго, та спирам с моите приключения.
.
.

Присъединявам се към Мая с пожеланието това да е последното подобно премеждие!

То работата край няма, така му кажи на мъж ти, нали знаеш, време никога не остава, то се отделя 
. А иначе проблема го оправиха, но не съм сигурна дали това не е временно решение. Разбиха комина на покрива и пуснаха от горе една по-тънка тръба в съществуващата дебела. То дебелата я няма само в зоната на нашия апартамент. Тънката тръба я уплътниха към дебелата с пяна, но и това не знам колко ще издържи, защото бръкнаха през отвора за отчитане на водомерите, а свободен достъп до пораженията така и не е имало. То за да се оправи реално е необходимо да се изкърти банята, т.е. поне стената на комина. Но до нея са хванати бойлер, вградено казанче и няма да е лесно. Тези дни ще ходя до офиса на строителя и по други задачки и ще проверя това решение за постоянно ли го имат. Защото сериозно мисля да заведа дело. А иначе те все си изчистват ръцете със съседния строеж, че от там били проблемите, понеже съседа се забавил с дигането на сградата си. Но това мен въобще не ме интересува. Като знаят, че не са си измазали от вън, за изолация пък да не говорим и като знаят, че фактичести ние се нанасяме да живеем на наредена тухла, измазана само от вътре, можеше да не дават зор да се местим 
. Сега да ми платят те тока, дето котлето работеше на максимум, плюс духалка и над 18 градуса не можеше да вдигнем. А как ще ни върнат моето здраве и здравето на детето, дето постоянно духа от стената и в стаите и в банята, те да решават. Те щели да си оправят щетите 
.
. Ние в четвъртък с М@я си направихме една разходка, много приятна (поне за мен, че й надух главата с моите премеждия 
.					
 Ива вече не пита кога ще ходи, а от време на време казва, че ще ходи на пролет, а сега ще си играе с леля Или (Вили, малко я е прекръстила 
 ).
 За капак нощеска се схванах жестоко и по случая си отвисяхме с мъжо половината ден в поликлиниката, биха ми 2 инжекции, от които едната конска доза, прилоша ми, за малко не припаднах при лекарката, сестрата мърмореше, че съм много слаба и няма къде да ме боцне. После пък се схванах и от тях и не можех да ходя, та мъжо почти ме влачи. Абе мани..... Дано ми мине скоро.