СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-4

• 18 556
  • 292
  •   1
Отговори
# 210

Танче- айде вече стига с тия неприятности.Достатъчно гадно ни започна н. г и на двете ни.Време е вече само за хубави емоции и моменти.

Е и аз това казвам, ама.... Кризата ни е ударила поголовно   Joy
Иначе мен доста ме поотпусна схващането, то такова чудо беше днес, че мъжо като ме остави у дома през половин час звънеше да ме чуе жива ли съм Simple Smile Ей, гадна работа, представям си след 20 години как ще съм  Confused Трябва да спортувам, като се оправя  Grinning Ама какъвто съм мързел, отсега си представям с какъв ентусиазъм ще ходя.

# 211
Добро утро!
Вижте какво ви приготвих по комшийски  Mr. Green

Танче плуване си трябва  Peace И аз съм с разни схващания и все не остава ред да отида за 2 часа до басейна  Confused
А сега и с това учене и седене по N часа съвсем се довърших. Другото е да не се вдига тежко, но с малкия не виждам как да стане..

# 212
А, плуването не е за мен. Още в трети клас в часовете по плуване се изплаших и треньорът ме обяви за безнадежден случай.
За тежкото - не трябва да вдигам, но покрай Ива и за мен няма как. Нищо, че е голяма вече, пак иска да я гушкам и разнасям. 13 кила е вече и хич не ми е лесно.
Този път яко пострадах обаче, обикновено на вторият ден ми минава, но сега ме боли доста. Поне мога да се движа що годе нормално. Като баба ми се оплаквам Wink

Иначе днес времето беше супер, преди малко се върнахме от площадката. Имаше много деца, много мами. Хайде да идва вече топлото, че да разнообразяваме с разходки.

Май е време за нова тема Simple Smile

# 213
Тук съм ,Тони,4ета ви нон-стоп,просто ме мързи да пиша Blush !
Таня,а защо не провериш,дали слу4айно нямаш липса на магнезий?
Аз от малка полу4авам едни безумни схващания...2 пъти ми се слу4и на цялото тяло-4ак не можех да дишам от болка,но предимно пострадали са ми краката и врата...
Магнезия ми решава проблема...

Ето ви малко снимки от нас,преди 2 4аса бяхме в градинката-беше 4исто,спокойно ,но без пейки!  Tired

http://picasaweb.google.bg/mtanatsieva

Обещавам по-4есто да пиша !  Wink

# 214
Иначе днес времето беше супер, преди малко се върнахме от площадката. Имаше много деца, много мами. Хайде да идва вече топлото, че да разнообразяваме с разходки.

Ми хайде, ама да ме светнете къде в района има добри площадки за игра. Че това наистина много ме интересува и не знам къде да ходим с детенцето Praynig.

А темите вече са по 20 странички, така че имаме още 5 да изпишем Peace.

Мелодия, как вървят нещата при вас? Много се надявам да се преборите с тези строители и да ви обезщетят подобаващо Peace
Ох, нашите приключенения продължават, но точно сега не мога да пиша. По натам ще разказвам Grinning. Дело още не сме завели, но не смятам да се разтакаваме още дълго.

Ама хайде да се видим, момичета и да се наговорим Hug.

# 215
Ние двете май сме леко болни, та по-добре да не се събираме с други дечица, въпреки че не мисля, че е заразно.

козявка, големи сладури са и двамата ти младежи!

Тони, за шейната - и Киара предпочита да я дърпа, вместо да се вози Simple Smile

# 216
Ние днес направихме голяма разходка. Реших, че е грехота да не излезнем на това хубаво време, а Петърко постоянно ми повтаряше, че иска в парка на пързалките. Да ама тук пързалки йок! Или поне аз не знам къде в района има хубави здрави катерушки. Та отидохме в градинката на Св. Троица, а тя половината градинка е разкопана. До колкото разбрах пристрояват детската градина, което е хубаво, но половината градинка в момента е неизползваема и предполагам, че няколко месеца ще е все така.

Та, открехнете ме за хубави катерушки в района. Къде са!?

козявка гледах снимките на твоите момчета. Големи сладури и изглеждат доста щури. Кажи как се справяте с къдриците на малкия? Петърко също е с къдрици и отзад косата постоянно му е заплетена, няма оправия Crazy. И все пищи и не дава да го реша, че го скубе. Чудя се дали да го подстригвам или да прилагам някаква козметика newsm78.

# 217
Адски луди са ми децата!!! Crazy
Сама си говоря ве4е... ooooh! Tired
Предполагам си видяла на снимките,има едни,където е сниман в профил,то4но заради при4еската...такъв вид добива след като е ресан! Все едно сме му залепили допълнителна коса! Laughing
За къдриците-купих си за мен един спрей-розов на Елсев е,ако не се лъжа,и пръскам по още влажната коси4ка...
Въпросът е , дали Господина ще благоволи да ме допусне до безценната си тиква!  Joy
По принцип той сам си носи гребена ,когато иска да бъде приведен в нормален вид...
Но сега е покрил вси4ки гребени и си ходи като зелка в главата!  Crossing Arms Whistling

# 218
козявка и аз нашия го пръскам с едно, но на глискю(у)р (това чудо що всички го произнасят с "ю" Whistling). Но сега съм в процес на обикаляне да търся ножица за подстригване. Той като спи много се върти и косата от зад е направо накъсана. Ще взема първо да я поотрежа и тогава ще действам пак с пръскането. Но с ножицата за сега ударих на камък, вчера пообиколих, но не намерих. Днес пак ще се пробвам.

Желаещи за разходка? Ние сега се оправяме и след малко ще тръгваме Sunglasses.

# 219
Милена, много са пораснали юнаците  Grinning Браво, браво.

При мен проблема е прешлен (или поне така ми казаха преди години, другата седмица пак ще ходя да видя какво ще кажат). Бил разместен, а от бременността и после непрекъснатото вдигане на детето, съвсем се подредих... Още ме боли - обикновено съм най-зле първият ден и после още 1 до 2 ме боли, а сега минаха 5  Confused

Днес ходихме в Борисовата градина. Много приятно беше - закотвих се на една пейка да се припичам, а тати се занимаваше с Ива. Трябва да разменят седмицата - да се работи 2 дни, а да се почива 5 Wink

# 220
Ауу, никой не е писал. Ама аз няма да пропусна Wink

Вчера ходихме на погача на бебето на една приятелка. Ама едно такова мъничко, мъничко..... като куклата на Ива е  Grinning Чак не мога да повярвам, че до неотдавна и тя беше с тези размери. Направо не е истина колко бързо растат. И колко бързо се забравя какви са били.
Имаше и един 5-годишен батко там, който още от вратата си хареса Ива. То бяха едни игри, после пък като почна да я прегръща..... Майка му каза, че като отишли в тях (съседи са, та бяха за малко и там) почнал да я прегръща, да я гали и да й говори колко била хубава и мекичка. Щях да падна - много оправен младеж  Mr. Green Накрая ме молеше да не си тръгваме и да останем още малко.
Сега се убеждавам колко е хубаво да са две деца и да си играят.

# 221
Мда, Танче, аз също мисля, че е по-добре да са две, иначе не знам дали бих се навила на второ Simple Smile Поне засега не изпитвам нужда от друго дете, но заради Киката като поработя малко и мисля да почваме да действаме.

Киара е с конюктивит, 3 вида капки й капем, а тя се дърпа и не иска, и реве ooooh! Хубаво, че ми е добро детето, та в крайна сметка ме оставя да й ги сложа.

# 222
Ето ни и нас. Ние сме леко настинали та се гледаме в къщи.Мен ме наболва гърлото ,а кари покашля малко...ми то това шашаво време не вземе да се оправи ве4е егати. Иначе вече съм шофиор и е егати кефа...няма лабаво.

Желаещи за разходка? Ние сега се оправяме и след малко ще тръгваме Sunglasses.

Еххх Мелодия все забравяш,че има и работещи мами тук. JoyИначе с удоволствие.
Елииии къде си? Как е бебето? Нещо изчезна .
Милена-пиши по често.
А за второ бебе аз съм 'за' знаете,но на този етап... Sad Нищо ...желание да има викам аз. Hug
Гери-няма страшно с конюктивита,ще се оправи.

# 223
Здравейте момичета!  Hug
Наистина се поизгубих, но напоследък не ми остава почти никакво време... Сестра ми си е тук с двете си деца и вкъщи е пълна лудница, но пък е много забавно с 4 деца  Mr. Green. Много съм щастлива, защото не си беше идвала от цели 6 години и тя не беше виждала моите деца, а пък аз нейното второ дете, което е на възрастта на Яна. Сега гледам да прекарвам колкото се може повече време с тях, защото скоро си тръгват и кой знае кога пак ще се видим  Sad
Иначе и аз нещо се поразболях и вече няколко дни съм с ужасна хрема и главоболие, а пък Яна кашля от известно време, но ми се струва, че днес беше по-добре и се надявам да й се размине без усложнения...
Миналата седмица пък правихме кръщене на Яна и едновременно на сина на сестра ми. Яна беше изпаднала почти в истерия, не даваше на попа да я помаже, викаше, плачеше... абе ужас направо  ooooh! А момченцето се държа много мъжки и през цялото време си стоеше кротко и се чудеше какво точно се случва...   Wink
И аз смятам, че е много по-добре за децата да са повече от едно и то с по-малка разлика. Със сестра ми имаме 6 години разлика и в детските си години никога не сме имали допирни точки и все ни се разминаваха интересите и аз все бях малката досадна сестра, която все се навираше във всичко и пречеше Mr. Green
Таня, наистина много бързо се забравя колко малки са били децата ни... Като се роди Константин и ми се струваше толкова миниатюрен и направо не можех да повярвам, че Яна е била още по-малка от него. Всичко ми се струваше като за първи път, все едно не съм раждала две години по-рано Crazy

# 224
Честит празник на всички влюбени и не толкова влюбени. Нека бъдем щатливи и мн. обичани жени.
Честит празник и на малката Виви,която днес празнува своя имен ден. Да е жива ,здрава и мн.щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт