Любители на котки - тема 14

• 27 118
  • 447
  •   1
Отговори
# 150
Нико ще ти се види като перушинка значи  Mr. Green
Ама 6 кила... бая си е, той да не е от оназ порода на гигантските котки?
Бащата на Нефертина е такъв огромен. Много му се кефя като го видя, искам да го намачкам, ама не давааа - див е.
Като казах Нефертина - така ми е домъчняло за нея. чудя се кога ще идем до Добрич да си я видя. Майка каза, че опашката й станала учудващо дълга  hahaha и косъма й станал по- дълъг. Но тя не дава да я пипат много -много - пищи и ръмжи. Та само ще я снимам май.

# 151
Много се радвам, че харесахте Белият Ужас. Аз за паразити му давам Cestal Cat. Ама е страшна драма и обикновено добитъка успява добре да ме издере. Ted_Cat, нямам нищо против да го снимаш, но е голямо шило. Аз търча с апарата след косматия му задник и после трия снимките, че съм му хванала само края на опашката обикновено. Тези в албума са случайни попадения. А за пастичката и нашият Вет даде, намаза му лапата, каза , че била с вкус на риба и нито една котка не могла да устои. Да ама дришльото не я погледна, ной не е голям чистник по-принцип и след два дена се наложи да му я изстържа от лапката.

# 152
Еее ама тоя Нико е много готин  с тези бели лапки  Hug

# 153
  • София
И Торо няма да е голям котарак. Само опашката му е дебела Simple Smile Но пък започна да трупа килца. Сега е 3.
Харо пък заслабнал малко и е станал 4,5.

# 154
"белият ужас" е много красив.... голям е пухчо... Та като го видях и се сетих за Гугу на Джиндж. Те къде забегнаха...да няма вече събитие при тях... newsm78
Ted_cat  много успешно си хванала Никчо...аз откакто нямам апарат рядко правя  снимики...Sad А и с новата работа не ми остава време, прибирам се като парцал... Сега направих и на двамата снимки,но компа на който имам Bluetooth  е зает в момента и....... дълга и широка.. Crossing Arms
mausbeni то голямо чудовище е твойто... На мен днес ми се каза ,че много съм ги хранила ...Джес била направила крем...сакън ще и отиде манекенската и форма...хахахахаха Crazy, а Зоро  расте сега и не му личи да е напълнял,но се е издължил доста и почти е колкото кака си... Mr. Green Нчкой път немога да ги различа и ги бъркам, като им се карам...хахахах  Само като ме погледнат и виждам вече кой кой е  Joy

# 155
Amira, благодаря ти, ама мойто Нико си го знам, че не е красавец, но нали си е мое, си го обичам..
Белият ужас като го снимаш го слагаш на маса или скрин и му даваш да си играе с нещо, междувременно може да му зашумулкаш с нещо, за да се обърне към тебе и тогава снимаш. Ще го дебнеш, няма начин  Laughing
Диди, представям си какъв е майтап да не можеш да разпизнаеш кой кой е  hahaha
Разрових се из старите снимки и ей тез намерих. Чудо е,че не съм ги изтрила.

# 156
  • Варна
Предишния ми писан - Макси, беше и той голям шишко. Кетишонка се опитвам уж да я ограничавам, но като ме погледне с тези големи умоляващи очи, и ми измяука едва едва, сякаш силици не са и останали от глад, се предавам Confused Голяма е манипулаторка Wink
п.п. Сега пак е наредена на масата пред мен и задълбочено гледа монитора Laughing Пак четем hahaha
Жалко, че фотоапаратът не може да улови мъркането и - направо се къса, сладураната ми тя Heart Eyes
Ted_cat,
как да не е красавец Нико? Голям е сладур  Hug

# 157
Леле, ама Алекс май още не е задминал котките.
Иначе Торо е красавец!
Видях и нови, красиви попълнения. Добре дошли! Hug

# 158
  • София
А, мина ги Simple Smile
Алекс е към 6+кг, 60+см. Харо е 4,5кг, Торо - 3.

# 159
Amira, благодаря ти, ама мойто Нико си го знам, че не е красавец, но нали си е мое, си го обича;

Как не те е срам да го кажеш  hahaha страхотно коте е с белите лапи и палавия поглед, не си подценяамай котето мацка, влюбих се в него от пръв поглед

# 160
Нещо не се справих с цитата май но Ted_cat наистина котето ти е страхотно и аз искам още едно другарче на Ужаса, ако може да е като твоето, че сам ме прави дива и щастлива Joy

# 161
Ето наш Рижко в изключително рядко заемана от него поза -

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8615292

# 162
Ето наш Рижко в изключително рядко заемана от него поза -

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8615292

Мноооогоо е миличък, смешко навирил лапи и моят понякога спи така, но взема ли апарата вазира, все едно има сензори за фотоапарат

# 163
# 164
  • София
Джеса на снимка 2?

Общи условия

Активация на акаунт