Любители на котки - тема 14

• 27 160
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
ros4enka,
може да се е уплашила и затова да е треперела. Нашето кюфте днес като пуснах прахосмукачката, търти да бяга и да се крие. Даже после като я спрях и я прибрах, не искаше да идва при мен и се чудеше де да се свре. Плашат се от силни шумове душиците. Иначе е по-добре Кетка, след малко пак ще намажем крачето и ще го огледаме. Струва ми се, че е чиста кожичката вече, само дето още е плешива Crazy Ще чакаме да порасне козинка, то иначе е от задната страна на крачето и над сгъвката и трудно се забелязва.

# 301
  • In a surreal moment!
Благодаря на всички за съчувствието
Вижте какво мило емотиконче намерих 
Мисля да го сложа в подписа си , ако искате вземете го от поста ми - копирате го от цитат . Даже , ако ви харесва идеята да си го сложим всички в подписите и така да се отличаваме от др. съфорумки. Какво мислите за идеята ?!?
Отивам да го притуря ....  Laughing

пп Готово , даже го направих активно и под него е албума на черньовците  Simple Smile
     Жалко , че нямаше с черно коте , но не съм котешки расист ....макар , че рижите са големи пакостници ....сори , не ми се карайте - имах един , който си отваряше фурната , а веднъж докато се обърна и ми отвлече 1 кило кремвирши ...нале са завързани един за друг ...не можах да ги хвана , маскар да обиколихме градината и царевичака няколко пъти . Завлече ги в комшиите , хайванина му недни ....

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 13:06 от Кълбовидна Мълния

# 302
хахахаха  Joy Joy Joy
Не само рижавите са пакостници..в къщи Зоро е пакостника, от където мини и всичко събаря , тъпче, краде храна... и т.н. Ужаст работа....шамаря го..  #Cussing out му се ,но от нищо не разбира...знае си неговото и товае...

Съжалявам много за котенцата на Dao и Кълбовидна мъния  Praynig Cry

# 303
  • In a surreal moment!
Диди - Зоро и Джеси са ми фаворити , но аз съм пристрастна черногледкова Simple Smile

а намерих още един още по , по, най-мил емотикон 
Писански така се е разгонил , дебелака-лака недни , че ако му е Джеси насрещаааа , ще гледаме църни бебенца ....малеее така се кефя само на мисълта ...отдавна не съм имала бебишочковци ....

# 304
търси още,може да намериш с черно коте  Wink Peace
Мойте диванета съм ги оставила сами в къщи, естествено разделени, за да не остана без квартира.... Rolling Eyes Зоро докато тръгнем си омети купичките с храна и сега до утре вечер ще е на фотоснтеза  ooooh! Представям си как ще ни посрещне  Crazy
Диди - Зоро и Джеси са ми фаворити , но аз съм пристрастна черногледкова Simple Smile

а намерих още един още по , по, най-мил емотикон 
Писански така се е разгонил , дебелака-лака недни , че ако му е Джеси насрещаааа , ще гледаме църни бебенца ....малеее така се кефя само на мисълта ...отдавна не съм имала бебишочковци ....
Ако искаш да командировам Зоро при теб... без връщане  Joy Джес едва ли ще се даде, голяма дивачка е... 30% вероятност е Зоро да и направи бебета ,като порастне още малко....

# 305
  • In a surreal moment!
Приемам хайванина горещо !
Баткото ни е добричък , но Шуши е голяма драка , ще го млати постоянно .
При мен са навън-навътре , дали няма да се стресне от толкова пространство и гууууляма тоалетна -5-6дк с комшийските дворове , че то или няма огради или са халтави .
Уфффф и тази ЖП линия ...ако имах пари щях да опъна някаква ограда , да не ходят нататък , макар , че те се кетрят и нищо не ги спира .

Преди няколо години приятелката ми дойде с колата си от Плевен на гости . С детето и котарака Брамс . Няколко дни се кри вътре , ходи до банята по нужда , на сифона , чуди се като как да ми яде попарките , но като свикна и без да е планирано си стана селянин .
Само дето не се научи да си ходи по нужда на вън , а постепенно се премести от банята под леглата , даже научи и моите котки да го правят там . Аз затова и ги нашутих , пък после ревтунах като не се върнаха ....понякога мисля за тях като за хора .....шантава работа .

# 306
Здравейте мамчета  Hug
Бихте ли приели един нов член на групата  Flutter

# 307
Кълбовидна Мълния, слушам и изпълнявам  Joy
100%адреналинка, приемаме, разбира се. Приемаме всички котколюбци Laughing Добре дошла!   bouquet  А сега - бързо пускай снимка на твоят домашен любимец! Simple Smile
ето още една сладка емотиконка

# 308
Най-накрай спретнах една представителна извадка на нашата котана от ранно детство та до сега. Има пози от преди и след баня, на гости и у дома.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300548&pid=8805023

# 309
  • Варна
Най-накрай спретнах една представителна извадка на нашата котана от ранно детство та до сега. Има пози от преди и след баня, на гости и у дома.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300548&pid=8805023

Голяма красота  Heart Eyes, с тази различни очи, кефи ме!

# 310
Благодаря ти, много си мила! Hug Дай на твоя момък някое фото....или аз съм изтървала , ако има по-напред из темата..

# 311
  • Варна
Благодаря ти, много си мила! Hug Дай на твоя момък някое фото....или аз съм изтървала , ако има по-напред из темата..

Ето го момко:

# 312
ох, че е готин!  Heart Eyes

и си има къде да се намачка и нащипе Grinning

# 313
Кълбовидна Мълния, слушам и изпълнявам  Joy
100%адреналинка, приемаме, разбира се. Приемаме всички котколюбци Laughing Добре дошла!   bouquet  А сега - бързо пускай снимка на твоят домашен любимец! Simple Smile
ето още една сладка емотиконка

благодаря за гостоприемството - ето го моят котаранчо

казва се Топчо и е на 5 месеца /на тези снимки беше на 4 м./- снимката не е много хубава, но скоро ще направя нови по-хубави  Peace

# 314
  • In a surreal moment!
Айййййй , невероятно мила топчица !!! Има ли силна мъркалка това сладко малко носленце ?!!

Бастет - невероятни очи , малеее , затаих дъх направо !!!

Мимс - а вие гледате по - презрително и от лъва....  хахахах ....

Общи условия

Активация на акаунт