Тайната на дългата и здрава коса - 47

• 39 687
  • 402
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, всички от вас ли правят маската по 2 месеца и после почиват месец-два?
Има ли някой, който я прилага по-дълго време без обратен ефект?
А може ли спокойно да нанасям и ампули против косопад след измиване? Да не се претовари скалпа/косата с много неща наведнъж?
Споделете моля ви.   bouquet

Според мен би трябвало да забележиш, ако маската оказва отрицателен ефект върху косата. Аз обикновено използвам около 2 шишенца, което количество ми стига за около 2 месеца и нещо, зависи колко пъти седмицно си правя маската. После почивам известно време по 2 причини. Едната е, че нямам време да си купя тривитаминол, а другата е, че ме мързи да се мажа преди да си измия главата...  Embarassed Но мисля, че всичко е индивидуално...  Peace
Анелия, благодаря ти за отговора, но като попитам в аптека и ми предлагат някакъв биотин по 15,00лв.  Shocked Можеш ли да ми изпратиш снимка или линк към някой сайт, в който го има точно този вид биотин /за да не спамим темата - прати ми го на лични  Hug/

# 151
Здравейте момичета! Вчера направих маската абсолютно в оригинал. Днес резултата е зашеметяващ CrazyМас сложих повичко / косата ми е дълга/  без зехтин + всички продукти описани за маската.Моето наблюдение от всичкото това мазане през годините е , че маста предава по голяма плътност на косъма, косата не хвърчи и е по тежка.Накой от Вас може би ще попитат за отмиването - аз не срещам никакъв проблем при отмиването ,въпреки количеството мас , което слагам в маските , не пълзвам жълтък  и не мия със шампоан повече от 2 пъти.Първо изплаквам обилно в мивката само с топла вода , нанасям шампоана и оставям около 2 минутки да подейства.Първото шише Тривитаминол го изразходих и започвам с второто.В началото нанасях маската 2 пъти в седмица, но при мен второто нанасяне  не ми се отразява добре - примива ми се косата и става хвърчаща.Така , че сега продължавам да си мия косата както преди по веднъж в седмицата.Това е от мен.Пожелавам на всички разкошот коси  bouquet  bouquetЩе сложа снимка тази седмица

# 152
Айй, какво съм изпуснАла? Сега отивам да чета назад.

# 153
Познайте кой се сдоби с истинска къна. От Турция. Mr. Green
Дано ми остане време днес да се намацам. Praynig

mucky, аз през ден нанасям ампула- или Пантесалмина или Ревалид.
Почивах от маската на осмия месец, ако не ме лъже паметта. Outta Joint  Беше пролетта. Наскоро пак почивах, но принудително, поради мързел и разсеяност/`щото кой да се сети да отиде до ветеринарната аптека...  Crazy /

# 154
Момичета,аз малко извън темата,но да кажа, че съм много щастлива.Фризьорката ми роди днес и честно да си призная -радвам се повече от нея. Crazy Crazy Crazy

# 155
Мис Арк, това вече не е честно.  Crossing Arms А цветна ли е или не?
Мама Терорист, това е страхотна новина!!!   bouquet Да й е живо и здраво бебчето!!!  Hug

# 156
Мис Арк, недей след боя да слагаш къна ! Сигурно ще те хване ,но после след къната боята не хваща ! Чела съм , а и са ми казвали , защото и аз ползвам къна ,че двете /къна и боя/ са много  различни като състав и си вредят, т.е. на косата ти ! Преди време исках да се изсветля с блондор /след боядисване с къна/ и много ми беше изгоряла косата, когато отидох но фризьор , фризьорката ми каза:"Добре ,че не ти се е запалила главата",защото била виждала как след къна  и боя става химична реакция !  
Ще ти пусна и една тема по която ,ако все пак решиш да минеш на къна да разбереш дали е истинска ! Защото , аз като се върна назад във времето май съм ползвала точно тази вредната черна къна, тъй като не ми се отмива с години и се стой с нея само15 мин. и боядисва. Когато се прибрах у дома след като прочетох статията видях, че с дребни букви беше написано точно пара-фенилен-диамин .Това е тази къна с индийката от пред, мъничко синьо пакетче !
Много дълго го обяснявах ,но исках да ме разбереш !
http://www.hennapage.com/henna/ppd/bigbrochv-bulgarian.pdf

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:29 от si-si

# 157
Мис Арк, недей след боя да слагаш къна ! Сигурно ще те хване ,но после след къната боята не хваща ! Чела съм , а и са ми казвали , защото и аз ползвам къна ,че двете /къна и боя/ са много  различни като състав и си вредят, т.е. на косата ти !

Ползвала съм пет пъти досега къна, от тази с индийката с точката,пълно  менте, след която боята ми хващаше без проблем всеки път. А и къната след боя ми хваща.

Няма такова животно като "черна къна". Къната си е червена.  Другата е с някакви добавки.

В случая, обаче, вече говоря за ИСТИНСКА къна, донесена специално pour moi /който знае френски.../ от Турция. Консистенцията, цветът, както в сухо състояние, така и приготвена за мацане, нямат нищо общо с къната, която съм купувала досега. Ама нищо общо!  NaughtyИ цветът, оставащ по ръцете също. Така, че благодаря все пак за притеснението относно моята особа, трогната съм,  но няма нужда.  Sunglasses

dessy_g, червена ще стане косата, да.  Grinning

Мама терорист, и аз се радвам за фризЮрката ти!  bouquet А щом и ти се радваш- значи си върши добре работата. Пожелавам ти /на теб!/ да се връща скоро на работа! Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:15 от мис арк

# 158
Преди години бях чела 1 статия за някаква френска актриса, която на младини била с прекрасна коса, а тайната й била, че я миела с минерална вода, така с години. И от това косата до такава степен й се изнежила, че дори и да искала, сега, не можела да я мине с чешмяна.

Въйй,не думай newsm78
Не "думам", пиша Peace

# 159
А, щях да пиша относно това, което е споменала Шушулче.
Аз същото нещо съм го чувала за актрисата... а сега де, как се казваше...Ще се сетя. Че, на нея започнала много да ́и пада косата и се установило, че е от минералната вода, която ползва. Имала по-различен състав от обикновена минерална вода.
Уф, как се казваше тая жена. Нещо с К беше...newsm78 Thinking Confused

Ким Бейсинджър беше...Шестнадесет минути ми трябваха, за да се сетя... Joy

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:14 от мис арк

# 160
мис арк,страхотен професионалист е.(не го казвам защото ми е приятелка Mr. Green)
на мен не ми пречи и да не се върне на работа скоро.Тя си ме обсужва вкъщи Flutterно не е зле като идея  да се връща,че съм за подстригване Blush

# 161
Взех си Фитовал против косопад в кафяво шише.Към 3лв е.Не    е ли съмнително евтин? Thinking

П.П Има ли тема със снимки на косите ви, за да ги видя? Peace

# 162
Защо си мисля, че преди години, тя имаше невероятна коса Heart Eyes
За бившата жена на Алек Болдуин става дума, нали Rolling Eyes
Преди около месец я бяха споменали в едно списание и имаше актуална снимка, верно, че косата й не изглеждаше така услепитално, но реших, че годинките са си казали думата... Thinking

ПС : Не знаех, че е френска актриса, а френският ми беше 2-ри западен newsm78 Embarassed Embarassed

# 163
Взех си Фитовал против косопад в кафяво шише.Към 3лв е.Не    е ли съмнително евтин? Thinking

П.П Има ли тема със снимки на косите ви, за да ги видя? Peace

Колко мл е шампоанът?
Снимки има- на първа страница е посочен линк с албума ни.

# 164
Защо си мисля, че преди години, тя имаше невероятна коса Heart Eyes
За бившата жена на Алек Болдуин става дума, нали Rolling Eyes
Преди около месец я бяха споменали в едно списание и имаше актуална снимка, верно, че косата й не изглеждаше така услепитално, но реших, че годинките са си казали думата... Thinking

ПС : Не знаех, че е френска актриса, а френският ми беше 2-ри западен newsm78 Embarassed Embarassed

Аз говоря за Ким Бейсинджър. Посто се сетих какво бях чела за нея.
Предната спомената не е тя. Поне така си мисля. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт