Тайната на дългата и здрава коса - 47

• 39 586
  • 402
  •   1
Отговори
# 60
doro, косата ти е претърпяла голяма промяна, като сравнявам  снимката от горния ти пост и тази в подписа ти. За колко време стана това?

Около 4-5 месеца. Започнах да ползвам Сапфир - минерално олио и така се боря със сухата и твърда коса. Решила съм да пробвам с Тривитаминола. Дано да има ефект! Hug

Благодаря!  bouquet

# 61
Аз също търсех масло от камелия, но мисля, че няма такова в България . . . много жалко . . .писах на някакъв чуждестранен сайт, казаха, че може да се достави в България, но нищо повече- малко съмнителна беше цялата работа . . . и аз се отказах . . .поне засега!
doro , много ми хареса косата ти . . . от тривитаминола ли е? Прочетох, че е променена сега . . .преди каква е била?

# 62
Не съм doro, но тя е писала точно един пост над теб и там казва, че ползва минерално олио Сапфир и скоро смята да започне Тривитаминола. Mr. Green

# 63
Цитат
Все още никой не е споменал за продукт, може би флуид, от който да е доволен.

термо-цимента на керастаз....мис арк не ме съскай......освен за изправяне цементира къдриците....ама го използваш на обратно...не изправяш косата а сушиш с дифузер Flutter или намачкваш с ръце  ooooh! пробвах аз като пуделче в главата станах или майче повече на цъфнало глухарче Thinking

Да попитам колко време ти издържаха къдриците? Много искам да си направя косата къдрава /преди години беше такава/...
Да се отчета за маската Рипеър - снощи си я направих, но беше късно и си легнах с влажна коса. Днес сутритна бях с огромен обем, чак се наложи да я посплескам и сложих повечко кристали, за да не е толкова огромна... ooooh! Много съм доволна иначе от резултата, косата ми изглежда доста жизнена и краищата не са толкова сухи.
И искам да попитам - мисля да си взема тази четка на Ровента дето се върти и едновременно ти оформя и суши косата... Thinking Някоя от вас имала ли е нещо подобно? Интересува ме дали лесно се ползва и дали наистина е добра, колкото на рекламата, въпреки че не вярвам на рекламите...  ooooh!

# 64
Отдавна чета тази тема,но чак сега реших да се включа и аз!
Направо ме зарибихте с тази маска и мога да кажа,че наистина се обедих във нея.Косата ми е много суха в момента защото направих грешката да се изруся преди година и половина а след това видях и хубавия ефект на пресата и започнах да прекалявам с нея.Резултатът след тези изтезания е суха и цъвтяща коса.Но по-принцип съм забелязала,че косата ми много бързо се възстановява като и дам почивка.Когато за 1-ви път сложих маската това беше на 24.09.2008 год. забелязах,че косата ми стана много лъскава и мека/не беше суха като друг път/ и продължих да си я правя редовно направо съм луднала на тая тема.Правя я 2 пъти седмично и слагам;
 2 суп.л. тривитаминол
 1 суп.л.бадемово масло
 1 суп.л.масло от пшеничен зародиш
 1 суп.л. оцет
 1 суп.л.ракия но я спрях защото усетих,че косата ми става по суха от нея
 1 суп.л.мас
 4-5 к.газ
 1 суп.маска с костен мозък
Мисля наистина,че косата ми е променена и донякъде възстановена от тези химически агресии.
Трудно е да си постоянен,но няма как красотата изисква жертви,а аз твърдо съм решила,че искам дълга и жива коса и ще го постигна.
Това е от мен за сега!

# 65
Цитат
Все още никой не е споменал за продукт, може би флуид, от който да е доволен.

термо-цимента на керастаз....мис арк не ме съскай......освен за изправяне цементира къдриците....ама го използваш на обратно...не изправяш косата а сушиш с дифузер Flutter или намачкваш с ръце  ooooh! пробвах аз като пуделче в главата станах или майче повече на цъфнало глухарче Thinking

аз да питам тези които си боядисват косите по колко време стоите с боята? 1 фризЮр ми беше казъл:
" 30-40мин руса боя
  20 минути за червена боя
  15  за черна боя"
било напълно достатъчно защото в моя случай черната е по агресивна т.е бързо оцветява косата и се обвивал косъма с боя а не се развалял структура на косъма като при русото newsm78 аз наистина седя по 15 минути с боята, става си черна, не се измива бързо...е зависи от марката боя която използвам де...та дали има нещо вярно в това?

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8379969   укротени къдрици с цимент
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8379988
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8379977    и пластовето които си мечтая да махна.....като гледам колко са къси....след 2 г може и да успея hahaha
едно въпросче от мен какво предтсвлява това "термо-цимента на керастаз". Използва се за изправяне на къдрици ли? за колко време се изправя косата, както с пресата ли докато се намокри? От къде мога да си го закупя и долу/горе цена?
Аз съм малко миронос, и искам нещо което малко по-трайно да ми изправи косата! не искам с пресата!
Малко много питах! Embarassed
Аз малко си починах от маските, вече почти месец стана, мисля сега пак да почна, че страшен косопад ме гони, не смея да се разреша сутрин. И докато правех маската, не ми се омазняваше така косата , сега на втория ден след измиване е олио  Shocked
Мисля Ревалид, да си взема сега иначе и от Look Model съм доволна!

# 66
Много съм разсеяна и забравих...
Мис Арк     bouquet  bouquet  bouquet  страхотно оформление!!!

# 67
doro, косата ти е претърпяла голяма промяна, като сравнявам  снимката от горния ти пост и тази в подписа ти. За колко време стана това?

Около 4-5 месеца. Започнах да ползвам Сапфир - минерално олио и така се боря със сухата и твърда коса. Решила съм да пробвам с Тривитаминола. Дано да има ефект! Hug

Благодаря!  bouquet

Всъщност аз имах предвид  дължината... Rolling Eyes

ka_tq, Циментът предпазва косата от влагата. По-трайно е изправянето. Аз само със сешоар се изправих и пак стана. Издържа около 5 измивания с шампоан, като с всяко следващо действието му намалява. В сайта Златна рибка май го няма. Има го в Ягодка. Цената е около 50 лв/ама май беше в промоция тогава Rolling Eyes/

dessy_g Hug

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 22:44 от мис арк

# 68

Побутвам си въпросчето,някакви от идеи къде може да се набави?
Мис арк ти какво ще кажеш? Rolling Eyes

# 69
  Този продукт го съдържа, пише, че става и за коса.
http://www.bonus.bg/bonusproduct_1626.html

Я вижте и това:
звучи инте … 89;но

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 10:47 от мис арк

# 70
И аз се присъединявам, да следя за маските Peace
В момента съм с доста силен косопад. Не знам дали е само от сезона или се допълва и от периода след бременността newsm78 До скоро бях боядисана на кичури, но поради цъвтежа на самите руси кичури в момента съм с леко червеникава коса. Ограничила съм пресата до веднъж седмично, което май хич не е малко ThinkingСега ще по изчета и предните темички и се надявам да намеря нещо подходящо и за моята коса, че положението отива на зле #Cussing out
Забравих да пиша, че преди три години бях с гнездови косопад, за който лекарите така и не намериха обяснима(поне за мен)причина. Накрая го отдадоха на стрес, макар че такъв изобщо не бях преживяла Thinking Доста дълго не ми поникна коса в засегнатите области. Кошмарът за мен беше голям и сега много се притеснявам да не се получи отново. Доколкото разбрах тривитаминолът не е подходящ за кърмачки, сега ще ровя назад и ще търся нещо като за начало  Embarassed

# 71
Да си кажа мнението за кристалите - повече ми харесват "BioOil", макар че вече не ползвам никакви. Определено не ме грабна като продукт.
Колкото до въпросния цимент - не ми харесва тази работа с изправянето на косата. Едвам се оттървах от тази мания.  smile3512 А не ми се дават 50 лева, за да си начупвам косата.

Вчера се пробвах с дифузер. Или хич не ме бива, или просто не е за мен. Естествените ми къдрици са къде-къде по-хубави.  smile3534
Иначе си харесах едно термо мляко, на "Gliss Kur" май беше. Мисля, че някой беше питал за него. Дайте отзиви.

# 72
Здравейте момичета  Hug
Аз съм се маскирала  Grinning и правя палачинки за милото (от 2 часа Whistling)

# 73
Доколкото разбрах тривитаминолът не е подходящ за кърмачки, сега ще ровя назад и ще търся нещо като за начало  Embarassed

Можеш да ползваш масла. Те не са противопоказани при кърмене.

Стресът, причиняващ гнездови косопад, не е задължително да е голям и запомнящ се. Достатъчно е просто да те стресне нещо, от което да "ти се свие стомаха". Преживяла съм го с близък човек, та от там знам.
И добре дошла! Hug

# 74

мис арк
Благодаря ти за отговора. Стана ми ясно. Аз ако не с пресата, се изправям със накрайника на сешоара, по принцип е за офирмяне на къдрици, ама на мене ми мина през ум, че може и да се изправя, все едно е гребен и суши, ама пак за кратко  Confused, до следващото миене.
Някой беше казал, че ще си купува четката на Ровента, дето изправя и суши, имате ли мнения за нея?

Общи условия

Активация на акаунт