Концерти 2009 !!!

• 74 834
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 600
Аз па искам Бат Цонко за кмет на София!  newsm18 newsm18 newsm18

# 601
  • София
И аз, и аз....., ама няма да ни огрее

# 602
И аз, и аз....., ама няма да ни огрее

Да бе, не сме се стегнали, не сме го направили.  Laughing щом Марадончо направихме плейбой №1..   Wink

# 603
Вчера в кино Одеон имаше прожекция на филма на Енил Енчев за Нова Генерация - групата, останала в сърцето ми въпреки музикалните лутания през годините. Бях много развълнувана преди началото и си спомням, че казах на приятеля ми "Запомни този момент, защото от тук нататък животът ти няма да е същия". Е, не знам до колко музиката и поезията на гениалния Воев успя да достигне до него, аз също все още не съм подготвена да разбера част от творчеството му, но е факт, че винаги намирам нещо ново за себе си, защото
НИЕ СМЕ НОВА ГЕНЕРАЦИЯ
ЗАВИНАГИ
И ВЪПРОСИТЕ СА НИ КЪМ ЦЯЛА
НАЦИЯ
ЗАВИНАГИ!

# 604
Страхотен концерт стана снощи  Simple Smile Обаче звука беше ужасен и към края почти нямаше въздух в залата...
Който иска да прочете как е преминал концерта --> http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=11548

Статията (с изключене на философските размисли в края й) много обективно разказва концерта  Peace

# 605
Judas Priest и Whitesnake през август, по случай РД на местно рок-радио. Не знам, доколко ще са добре в звученето, но на кой ли му пука. А и кога друг път ще дойдат звезди на село (Ню Кидс Он Дъ Блок, не ги броя  Laughing)

# 606
Judas Priest и Whitesnake през август, по случай РД на местно рок-радио. Не знам, доколко ще са добре в звученето, но на кой ли му пука. А и кога друг път ще дойдат звезди на село (Ню Кидс Он Дъ Блок, не ги броя  Laughing)

Какво местно радио, беееее?  Shocked Как титани ще свирят за РД на местно радио? Давай инфо.

# 607
Като се сетя какъв дъжд ни пра на концерта на Whitesnake и как нищо не разбрах и аз се заинтересувах къде е мястото на "местното" радио.

# 608
Съфорумката се бъзика дебелашки.  Naughty

# 609
Наше местно, за ваше, не знам  Blush

# 610
Хъм, нещо на шопско ми бие...

# 611
Наше местно, за ваше, не знам  Blush

# 612
Аз бях първа, пък  Laughing
Човек да не се похвали в този форум, пълен със завистници (или там, както беше).

# 613
Започна фестивалът "Софийски музикални седмици"

# 614
Преброяване за Гуано Ейпс?
(Мамка им, какви цени са набили...  #Cussing out)

Общи условия

Активация на акаунт