Концерти 2009 !!!

• 73 576
  • 1 137
  •   1
Отговори
# 1 065
Тъй....аз взех билети за Милена.
Друг ще ходи ли?

# 1 066
Или нещо си прочела грешно или автора на статията се е пошегувал  Wink
SHEKY AND THE BLOOD RAIN се казваше подгряващата група.Българска банда-добре свирят, но да не гледа човек визията на фронтмена  Confused
Лично мнение.Аз бях потресена  Laughing

# 1 067
SHEKY AND THE BLOOD RAIN се казваше подгряващата група.Българска банда-добре свирят, но да не гледа човек визията на фронтмена  Confused

Хахаха, що бе, той Шекито се има за голям сексимвол  Joy

# 1 068

Хахаха, що бе, той Шекито се има за голям сексимвол  Joy

Още сънувам кошмари от това, което видях та чак и се разсъблече. Ужас
 Laughing
Иначе извади глас

# 1 069
Още сънувам кошмари от това, което видях та чак и се разсъблече. Ужас  Laughing
Иначе извади глас
 Joy Joy Joy
На Милена и аз исках да отида, ама сме кът с парите, та ще пропусна за съжаление  Tired!

# 1 070
Още сънувам кошмари от това, което видях та чак и се разсъблече. Ужас[/b]  Laughing
Иначе извади глас
  Joy Joy Joy Не се сдържах!
Смей се на воля и аз се смях и още се смея   Laughing

# 1 071
Минзухар да не е прочел правилно, ти да не се бъзикаш? Пред мен е статията, жалко, че нямам скенер, а в нета този вестник не го публикуват. Статията е отзив за концерта, дори не е погрешно предположение. Цитирам: Американската банда пристигна у нас, за да разтресе за четвърти път родната публика. Този път те бяха подкрепени от финландските пауър метъли STRATOVARIUS, които им бяха подгряваща група. Вестника е "Новините днес"

Що се отнася до информацията за реалните подгряващи, ми се придрайфа, и облекчи мъката, че не можах да отида на концерта заради висока температура.  Sick

# 1 072
Този новинар много информиран бил  Laughing
За съжаление си е да ти кажа , не визирам Шеки-това е недоразумение, което пропуснах да отразя с особено внимание, а W.A.S.P.
Това си струваше да се види на живо.След толкова пропуски от моя страна  не вярвах, че ми се случва.
Блеки показа класа и стил със  спомен от 80-те  Wink

# 1 073
  • Belgium
WASP се представиха много добре, вадят изключителен звук на живо  Laughing

Удобно пропуснахме подгряващите и влязохме 10тина минути преди излизането на WASP. Аз бях най-горе под поркива, зад последния ред седалки и се виждаше директно сцената. Верно че беше задух, ама се издържаше. Пък и няколко металяги пред мен останаха само по татуировки зарад жегата  Mr. Green

Единствената ми забележка е, че не продаваха вода. На много концерти съм била, но тва за пръв път ми се случва.

# 1 074
  • София
Той Шеки на всеки концерт се разсъблича и плаши.  Mr. Green

Да напомня, че два дена след юбилейния концерт на Милена на 29ти иде:

KULTUR SHOCK и КОНТРОЛ с Гилъна! Подгряващи са PERO DEFFORMERO от Сърбия /който не ги е чувал, да поправи таз грешка моменталически Laughing /
Датата е 1ви декември! Зала Универсиада, а билета е по 25 лв.

п.п. Милена ще я пропусна този път /по предварителни данни цялото джамбуре трябва да трае ПЕТ часа/, но за Контрол вероятно ще се явя в цялата си прелест.  Flutter

# 1 075
  • София
И аз четох, че коцерта на Милена ще 5 часа. Ние се стягаме цялата фамилия да я уважим. Не знам малката как ще издържи. На Зи Зи Топ си поспа 5 минути, но иначе не пропусна да сложи брада и очила.

# 1 076
И аз бих отишла на Милена, но май ще пропусна  Cry

# 1 077
Хорааааааа, Anneke van Giersbergen от Agua de Anneke и The Gathering и Дани Кавана от Anathema ще идват на 29.12   superuu! Адски съм щастлива  Mr. Green!
Организатори са Горгон: http://www.gorgonbg.org/daniel-cavanagh-i-anneke-van-giersbergen … ert-v-sofiia.html

# 1 078
Тея Горгон.. заради такива концерти на Anathema и Antimatter ще ги благослявям вечно..  Simple Smile

# 1 079
Утре от 19,30ч. в зала "България" концерт на бароковия оркестър на ЕС

Общи условия

Активация на акаунт