имате ли кредит?

• 72 643
  • 679
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ами в евро лихвата е по-ниска. Но ти си знаеш. Там има аргументи и за, и против.

# 316

Тя ви е уговаряла да не ипотекирате имота, който искате да достроите, защото хамалогията е голяма. Това е ипотечен кредит за строителство. В момента малко банки го предлагат. Кредита, който тя ви е предлагала е ипотечен кредит за текущи нужди- ипотекирате имот, който имате, за да си ползвате парите за каквото си искате.
И правилно ви е посъветвала. Peace

Нищо подобно не ни е уговаряла, защото още в началото обяснихме, че залагаме друг апартамент, а не къщата, която ще надстрояваме. Стига с разни хипотези..., защо оспорваш неща, на които не си пряк свидетел, не те разбирам!  newsm78

# 317
 Е нали в лева си получаваме паричките  ooooh!

# 318

Не знам има или няма потребителски ипотечен кредит, но служителката от банката ни уговаряше да искаме такъв, защото няма да е необходимо да представяме строителните разрешителни. Не виждам защо да ме лъже? Сигурна съм, че правилно съм разбрала.

Както и да е, явно съм разбрала думите ти грешно. Rolling Eyes
Като банков служител- кредити физически лица, просто уточнявам, че "потребителски ипотечен" кредит няма, но всъщност и това не е много важно.

# 319
  • София
Е нали в лева си получаваме паричките  ooooh!

Това не е фатално. Банката си ги калкулира по съответния курс.

# 320
а какви са горе-долу всъщност лихвите на потребителските кредити и в коя банка е най-изгодно..?

# 321
  • София
а какви са горе-долу всъщност лихвите на потребителските кредити и в коя банка е най-изгодно..?

Трудно е да се каже къде ще е най-изгодно, ако въобще съществува такова определение, когато става дума за банки. В сайта на Моите пари има калкулатор, където можеш да зададеш твоите критерии за кредит и ще ти излязат най-добрите оферти.

# 322
  • София
НиколHug Hug Успокоявам се като знам, че има някой с почти толкова големи кредити като нашите. Имам и въпрос, малко не е по темата и моля да бъда извинена - лесно ли дадохте единия апартамент под наем, сами или чрез агенция????

# 323
Има и с по големи  Laughing Mr. Green

# 324
НиколHug Hug Успокоявам се като знам, че има някой с почти толкова големи кредити като нашите. Имам и въпрос, малко не е по темата и моля да бъда извинена - лесно ли дадохте единия апартамент под наем, сами или чрез агенция????

Дадохме го, още преди да успеем да го ремонтираме, буквално за 1 ден Sunglasses

# 325
  • Русе
Здравейте!
Не изчетох цялата тема, извинявам се, ако вече е обсъждано.
Имам въпрос - промениха ли се вноските ви по ипотечните кредити последните месеци. Днес превеждах сумата по кредита - от 500 лв. предния месец, вече е 551 лв. Предните месеци също имаше покачване. До тук, за две години се е качил с около 130,00 лв. Замисляме се за рефинансиране и бих искала да разбера как е в другите банки. Някакво покачване сигурно ще има навсякъде, но май множко ми се вижда в нашата. За Пощенска банка става въпрос. Ще съм благодарна да споделите как е при вас.  Peace

# 326
Имам-два- 1 отворен към ОББ,и 1 потребителски към Райфайзенбанк.Работя само за банките,но какво да се прави. ooooh!

# 327
Сравнявайте ГПР (годишния процент на разходите), а не простатат лихва. Ще се изненадате как офертите се изравняват Simple Smile
Здравейте!
Не изчетох цялата тема, извинявам се, ако вече е обсъждано.
Имам въпрос - промениха ли се вноските ви по ипотечните кредити последните месеци. Днес превеждах сумата по кредита - от 500 лв. предния месец, вече е 551 лв. Предните месеци също имаше покачване. До тук, за две години се е качил с около 130,00 лв. Замисляме се за рефинансиране и бих искала да разбера как е в другите банки. Някакво покачване сигурно ще има навсякъде, но май множко ми се вижда в нашата. За Пощенска банка става въпрос. Ще съм благодарна да споделите как е при вас.  Peace

Да не сте се вързали на номера със CHF, курса на франка се качи до 1, 30 почти, а преди време се влачеше 1,22-1,23

# 328
  • Русе
И на това се вързахме, но там с малка сума и засега не боли толкова  Laughing. Този, за който говоря е в лева.

# 329
  • Пловдив
6.55%

Теглихме го преди 6.5 месеца.
От Райфайзен, към днешна дата не е пипан.

Странно newsm78 Нашият стана на 7,50 още мисля през април  newsm78 Кредитът ни е почти колкото вашия.
Това беше 3-4 месеца след като го изтеглихме и бях бясна, защото продължаваше рекламата за зарибяване на нови клиенти на стария лихвен процент....

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 13:18 от jul

Общи условия

Активация на акаунт