Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви видове храни обикновено се предпочитат от деца на възраст около 3 месеца?
Как да се справим, ако детето не иска да яде пюрета или каша?
Кои са най-популярните бебешки биберони за хранене на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви видове храни обикновено се предпочитат от деца на възраст около 3 месеца?
-
Как да се справим, ако детето не иска да яде пюрета или каша?
-
Кои са най-популярните бебешки биберони за хранене на деца?
-
Как мога да помогна на детето си да преодолее страха си от ходене?
-
Какви са разликите между каучуковите и силиконовите биберони?
Много се радвам, че вече се е отпуснала сама. А като гледам моя страхливчо скоро няма да го направи.
Той дори като го пусна за една ръка и спира като закован, не иска да направи повече нито крачка.
как е Жорко ,слушка ли?Моя син нещо и той се опитва да кашля и малко се притеснявам .Избили са му двете зъбчета които бяха на път.Мрънка много и ми е забавен, смешен е
Надявам се да се оправим без болница,поздрави
Според мен си точно където трябва.Като гледам родили сте се почти 50 дни преди термин
?Тук майчетата са изключителни,дават съвети,помагат кой с каквото може,споделят радости и болки това е едно голямо семейство.Казвам го от личен опит
.Дано да се разминете без болница.
- Стефи хапва много малко. Венците й са надути, но зъбите не излизат. Само като усети че ще я храня и започват ревовете.
Пчеличка, Мимчето и вие ли като мен надничате в темата? Хванах Ви аз. Аз чакам Вероника да се събуди, че е време за инхалация, а тя хич и не мисли май така сладко и дълбоко спи, ама след малко ще я вдигам, че иначе после пък много ще се измести часа, а това не хубаво.