Мамино палаво детенце, защо не искаш пюренце?

• 18 603
  • 342
  •   1
Отговори
# 165
Dundurela браво на Вероничка. newsm44 Много се радвам, че вече се е отпуснала сама. А като гледам моя страхливчо скоро няма да го направи.  newsm12 Той дори като го пусна за една ръка и спира като закован, не иска да направи повече нито крачка.
Днес с Коки сме пак на контролно мерене и на профилактичен преглед и ако е здрав ще ни боцкат, остана ни една ваксина, която все отлагаме по някакви причини. Стискайте палци всичко да е наред. newsm17

# 166
Ivanah, Hugкак е Жорко ,слушка ли?Моя син нещо и той се опитва да кашля и малко се притеснявам .Избили са му двете зъбчета които бяха на път.Мрънка много и ми е забавен, смешен е Laughing

# 167
Здравейте,не знам дали мястото ни е тук,но аз съм мама Ина на бебе Вики.Родих на 15.01.2008 43см 2100гр.Термина ми беше за 06.03.Вече сме на 9мес,аз я захраних от 4мес с пюрета,а от 2рия пие бананова каша(не пожела нищо друго)и до днес сутрин и вечер я пие.За съжаление за втори път се разболява,като 1я беше на 3мис.от бронхиолит и сега на 9мес пак ми спретна този ном CryНадявам се да се оправим без болница,поздрави Hug на всички мами

# 168
Milumil 1-100мл разтвор съдържат протеини -1.6гр,въглехидрати-8.8гр,мазнини-3.6гр,пребиотици-0.8гр.И на мен не ми се разтваря всичко,все остава по нещо,много трудно се измива Thinking
Dundurela,скорошно оздравяване на Вероника,съжалявам,че пак е болна  Sad Hug Първокласника как е?Доволен ли е?
Geri84,силно се надявам да сме като Жорко като ни заникнат зъби,но както сме я подкарали на рев ,не ми се вярва Laughing
Хубав ден на всички , послушни и папкащи Laughing дечица ви пожелавам newsm51

# 169
Добре дошла fashion_lady  Flowers RoseСпоред мен си точно където трябва.Като гледам родили сте се почти 50 дни преди термин newsm78?Тук майчетата са изключителни,дават съвети,помагат кой с каквото може,споделят радости и болки това е едно голямо семейство.Казвам го от личен опит Peace.Дано да се разминете без болница.

# 170
Добре дошла ,на новата мама  bouquet

# 171
Един бърз въпрос-може ли Мимето да се научи да се изправя в сгъваема кошара(от тези с мрежите,а не с пръчките)?

# 172
  • тук и там където дойде
Здравейте момичето ето ме и мен.
Пчеличке мисля че ще може, аз сина ми го отгледах в такава кошара, и се беше научил да се изправя, по-късно естествено излизаше от нея, така че според мен няма да имаш проблеми.
Добре дошла на fashion_lady
Днес и ний сме ревливи едва заспа. Изяде почти цяло зеленчуково пюре /от малките/ и изпи още 90мл мляко и ревеше още, направо не знам кво му стана на това дете ooooh!

# 173
  • София,
fashion_lady добре дошла! Hug
Мнвого се радвам, че темичката ни пак се оживи и то доста!
ivanah как е нашето ясленче, много целувки!
Bordima и Пали и те нещо се губят, дано малките да са добре! Hug
Пчеличка и аз не виждам проблем да се научи да се изправя и в тази кошара.
Prima явно е гладно детето и не му стига, давай му от големите бурканчета, пък колкото изяде толкоз.
Днес като бяхме на разходка и ходехме след едно коте Laughing Вероника засега ги е виждала само по рекламите по телевизора и много им се радва, но днес видяхме една хубава голяма и охранена котка в едно заведение и тя като тръгна след нея изобщо забрави че не я държа Mr. Green, голям смях беше.
kklara благодаря, тя днес си е направо добре, само да не чуе  Twisted Evil. А баткото е добре, ходи на училище и много му харесва. Нещо имаме проблем със занималнята, май искат да я закриват и какво ще правим  newsm78, днес сме на родителска среща, евентуално ще и вдигнат таксата, дано е само за това, че без занималня незнам как ще е. Аз съм си в къщи и мога да си го гледам, но самото прибиране ми е трудно. Трябва всеки ден на обяд да ходя да го прибирам, а аз по това време ходя за кухнята, то ще стане и студено, просто не ми се мисли! Sick

# 174
Здравейте отново. Добре дошла на новата мама. smile3525
Ходихме при докторката, за тази седмица сме качили още 200 гр. newsm44 Биха ни и ваксината и Коки се държа като истински мъж дори не се разплака.
Целувки на всички дечица. lovekiss

# 175
Аз съм много притеснена #Crazy- Стефи хапва много малко. Венците й са надути, но зъбите не излизат. Само като усети че ще я храня и започват ревовете. Cry
Искам да ви питам,може ли от допира на лъжичката да я заболяват венците и затова да не иска да яде? И още нещо може никненето на зъби да предизвика колики? newsm78
Dundurela браво на Вероника. Hug
добре дошла на новата мама.
Целувки от нас.  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
Мимка нали не използваш от тези малките кафени лъжички?Не се тревожи, нормално е като им никнат зъбки на децата да нямат апетит.и аз ,се чудя защо Пали се губи :thinking:Viki_76,също не е писала скоро .

# 177
  • София,
 Joy Пчеличка, Мимчето и вие ли като мен надничате в темата? Хванах Ви аз.  Аз чакам Вероника да се събуди, че е време за инхалация, а тя хич и не мисли май така сладко и дълбоко спи, ама след малко ще я вдигам, че иначе после пък много ще се измести часа, а това не хубаво.
Браво на КОки, голям мъж ще стане и той. А коя ваксина слагахте? ТАзи за шарките ли?
Мимчето, явно я болят венците, давай и само млечице. И е възможно да има колики, при нас също сме имали този проблем. ДО осем месеца включително Вероника имаше колики, а и след това от време на време. Внимавй какво и даваш. Може и от някое пюре да е, ако е съдържало повече грах, или някакво зеле. newsm78

# 178
  • София,
Аз току що измислих заглавие за новата ни тема, моля да кажете ако не ви харесва. А и някой друг също да измисли, че ей сега ще изпишем тази, а нямаме заглавия в резерва.

"МЪнички сме ний родени и от Бог благословени"
Ще помисля и за други!

# 179
Гери храня я с термолъжички, но тя и до сега ядеше с тях.
Dundurela благодаря за съвета.
 Сега говорих с гастро лекарката и каза че може би има колики от увеличаването на количеството на ензимите. От утре минаваме на старата доза и се надявам че нещата ще се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт