Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 110 852
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
 Joy hahaha doh
Да ти се чуди човек от къде си научила. А, моето мило е много упорит на всеки казва че синчето е роден на 26, при положение че се роди на 23.02  Twisted Evil

# 646
  • Sofia
megiAN , със сълзи съм се смяла на твоя мъж.

Прясна изцепка на моя от онзи ден. Единият от нашите не иска да ходи за ръка, иска все сам (което по улиците е опасно), но склонява да се хване за брат си. Брат му обаче го държи 20 сек и повече не иска. Та по този повод лудият ми мъж даде следното предложение: Да ги закачим с белезници един за друг и да водя само единия, който дава да се води за ръка.  ooooh!

# 647
megiAN , със сълзи съм се смяла на твоя мъж.

Прясна изцепка на моя от онзи ден. Единият от нашите не иска да ходи за ръка, иска все сам (което по улиците е опасно), но склонява да се хване за брат си. Брат му обаче го държи 20 сек и повече не иска. Та по този повод лудият ми мъж даде следното предложение: Да ги закачим с белезници един за друг и да водя само единия, който дава да се води за ръка.  ooooh!
Честити ти родженници newsm59,да са живи и здрави-защо не им купихте белезниците за подарък-много практично Joy Joy Joy

# 648
Щще умра от смях , записвам се да следя , а защо не и да споделя някоя глупост на бъдещият татко Simple Smile

# 649
аз съм бременна в трети месец, а мъжа ми ме кара сутрин на работа и като слизам от колата ми вика: айде и да возиш леко Ванката (той си е наумил че ще е момче)  Joy

Joy Joy Joy Ех, тези мъже.  Joy Joy Joy

# 650
Ето го и нашия татко, те неговите изцепки са много, но тази е най пресна от снощи. Понеже малкия нещо отказа да пие мляко вечер и похабих цяла кутия така, снощи реших да направя 100 мл, ако започне да го суче, да кажа на мъжът ми да направи още 120, в друго шише и като изпие първото просто да ги сменя. И така преспиаме се ние, Гогата засмука, и аз шепнешком викам баща му и казам: направи 120 мл мляко в едно от малките шишета дето са горе в шкафа(като имам предвид шише на авент от тези малките) Но там в този шкаф има и други шишета, има сокчета, както и празно стъклено шише от плодово сокче. Показава ми шише стъклено от плодово сокче и ми вика: тва ли? поглеждам учудено и казвам: да бе, тва!, след секунда получавам отговор: как да измеря 120 мл в него?!!!! newsm78

# 651
  • София
Ето го и нашия татко, те неговите изцепки са много, но тази е най пресна от снощи. Понеже малкия нещо отказа да пие мляко вечер и похабих цяла кутия така, снощи реших да направя 100 мл, ако започне да го суче, да кажа на мъжът ми да направи още 120, в друго шише и като изпие първото просто да ги сменя. И така преспиаме се ние, Гогата засмука, и аз шепнешком викам баща му и казам: направи 120 мл мляко в едно от малките шишета дето са горе в шкафа(като имам предвид шише на авент от тези малките) Но там в този шкаф има и други шишета, има сокчета, както и празно стъклено шише от плодово сокче. Показава ми шише стъклено от плодово сокче и ми вика: тва ли? поглеждам учудено и казвам: да бе, тва!, след секунда получавам отговор: как да измеря 120 мл в него?!!!! newsm78
Хаха и нашият татко има такива изцепки. Все едно за първи път влиза у нас и ще прави нещо. Като му кажа да ми донесе нещо за детето и ме пита къде е при положение, че винаги дрехите са си били по тези шкафове по които са и сега, лъжичките, шишетата... абе всичко си има място.

# 652
Като казахте "все едно за първи път влиза" се сетих.
Една вечер заспа малката в мен, докато бяхме в хола и му казвам "Иди ми донеси ножичката да й изрежа ноктите".. Обикаля го тоя апартамент обикаля... "Ама не намирам нищо такова!" Аз: "Ножичката с капачето отгоре, как не я намираш..." И така и не я намери... Оставих си аз детето в леглото и се видя, че няма да ги режа в момента.. Отворих чекмеджето, където го пратих да търси и ножичката най-отгоре... Показах му я, а той - Ми, мациии, нокти се режат с нокторезачка, а това с тая пластмаса хич не ми изглежда сякаш може да отреже нещо!"
 Crazy

# 653
такаааа една изцепка от преди 2 мин и на нашият бъдещ татко-от сутринта избира и пуска някакви песни и ви ка 4е ги пускал на бебето -да слуша, 4е ад е запознато като излезе на бял свят.Само повтаря 4акай сега тая ще му пусна, после оная ще пусна. И по едно време вика -усили 4е то нищо не 4ува около него 4ерва и кой знае какво има още  newsm78

# 654
еми прав е  човека, то черва, то органи, пък сланинки...добре че не те е накарал да го  извадиш и на вън, аз да послуша музика по-добре Laughing

а моят мъж не е от големите изцепници,но се случва да каже нещо от сорта...Последното ,за което се сещам, е от родилното, таткото разглежда малката с интерес и констатира,че прилича на него и му порастнаха ушите съответно...Очите негови, косата негова, носът също...а кат остигна до устните каза "Ау, колко добре оформени устни,като моите, дори виж, горната устна прилича на знака на Карра..." Laughing

# 655
  • Шумен
Мъжо снощи пак се разписа. Та на гости ни беше приятел, който не беше виждал малките от 3-4 месеца. Показвам му аз актуални снимки на компютъра (щерките не са тук, свеки ги взе за уикенда да им се порадва  Simple Smile ) и ги сравняваме с такива от месеци назад. По едно време мъжо се изцепва "Ама те са заприличали на хора вече" зачудих се аз какво са били преди това  Thinking , обяснението беше "Преди приличаха на извънземни сега са се очовечили"  #Crazy Това ми обясни странните имена с които доскоро ги наричаше. А като изпращахме човека пак стана дума за бебета и моя изцепи следното "То аз по принцип бебета не харесвам, ама тези са си красиви и не го казвам защото са мои, ако бяха грозни щях да си кажа"  Joy

# 656
cvetulka, Хората са го казали - светът е оцелял, защото се е смял.  Hug Аз въобще не намирам поста ти за неуместен! Да не говорим, че темата е "изцепки", кой е казал, че непременно трябва да са смешни... Hug Е, да, преобладават смешните, за щастие...  hahaha

Преди няколко дни храня нашето момченце (той седи в столчето за хранене), но нещо не слуша и вдига голяма врява, при което баша му просто му показа един голям среден пръст. Естествено отнесе си карането след това... argue

# 657
олелеее, desitoo и no_name, направо ще падна от смях  Joy Joy Joy
тия мъже са просто...не'ъм думи  #Crazy

# 658
И аз да се включа.
Аз съм бременна и в работата на мъжа ми си говорим с шефа му и мъжът ми заявява че щял да си вземе 5 дена отпуска за раждането на бебка. А шефът му казва, че с техните професии може да са там или за правенето, или за раждането, но не и за двете. Мъжът ми е военен пилот.
Втората изцепка е няколко дена след раждането. Отива той да тича в парка, връща се много ентусиазиран и ми казва, че видял една пуйка с малко пуйче и се сетил за мен и Нели. Как да не ти стане мило.

# 659
 hahaha Уникална темичка доста се забвлявам с нея. да се запишем и ние.
Идва таткото с мен на ЖК, оглежда всичко около кабинета, интересно му е, няма търпени да види за първи път бебка, влизаме в кабинета, пак щастлив гледа, след дълъг дебат с доки, става време да си тръгваме..излизаме от кабинета и той един умислен, мълчи, казвам си нещо има...Питам какво става, нещо не е доволен, а той казва: Ми аз очаквах да видя кожата на бебо, косата, всичко..пък то само костички ",  #Crazy направо ме срази... Joy

Общи условия

Активация на акаунт