Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 492
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
горкият... бая се е постреснал

# 631
Представих си го таткото наведен над легълцето на бебчето и нарежда с равен  и монотонен глас като за изпадане в транс. JoyМного се смях! Mr. Green

# 632
  • софия
Ей това с обувките и аз съм го правила само че отидохме на море - взех спящото дете и в колата и като пристигнахме - не сме взели обувки Joy та ходих да му купя Grinning

# 633
  • Шумен
Сетих се за една изцепка на мъжо отпреди раждането. Отиваме ние да избираме комплекти за изписването в един магазин. Той гледа гледа и все розови ми сочи. Е единия беше розов а другия жълт. Продавачката в желанието си да ни убеди че трябва да накупим и ред други неща обикаля около нас с усмивка и само предлага туй онуй. Избрахме каквото бяхме решили и нашия се изцепва "То хубаво взехме им дрехи ами по едни обувки да ни бяха предложили"  ooooh! малко трудно загря че няма нужда още от това. Като излязохме голям смях падна, че даже контракции получих  Blush

# 634
Онзи ден купувам боди за бебето и наш татко го гледа....гледа и казва:Абе ние бебе чакаме,ти за пинчера дреха купуваш/имаме мини пинчер/Като имате в предвид,че ще е второ дете и все пак е наясно с размерите на новородено/поне аз така си мислех newsm78/

# 635
  • Пловдив
приятелката ми се разболя от плевмония 1 седмица след като роди и се наложи мъжът и да приспива малкият бебеок..беше и много тъжно че не може да припари до детето си докато вечерта не чу че таткото приспива малкия с "тих бял дунав се вълнува"..естествено каза на всички и ние не спираме да се шегуваме с това вече 4 години Grinning hahaha

# 636
  • Stavanger, Norway
Прясна изцепка от снощи.
Спим. Някъде посред нощ мъжа ми скача в леглото и започва да пита като обезумял:
"Како стана? Какво се обърка?" - и го повтаря като зациклил.
Аз се разсъних, станах и го питам : "Какво има?", а той:
"Какво се обърка? Как си? Какво стана?"
После помълча, защото и аз не знаех какво да му отговоря, опитвайки се да проумея какво може да се е объркало  Thinking
"Оххх, мислех, че си получила контракции и ще раждаш преждевременно и сега трябва да викаме линейка...."  Crazy  #Crazy
Така ме напуши на смях, но се въздържах, като го видях колко е напрегнат и стресиран. Успокоих го, че всичко е наред и той заспа. На сутринта нищо не помнеше. А аз съмоще в 6 месец. Голям стрес го гони още от сега.  hahaha

# 637
cvetulka, нещо не ми е смешно  newsm78 човека е сънувал ужасен кошмар, ти ......  се хилиш

# 638
  • Пловдив
мъжът ми се приготвя да отива на доктор и аз питам:
-ако доктора те пита какво пия,какво ще отговориш?
-ами цитросепт и кесилина!
Shocked казва се фолиева кесилина мило
-добре де кесилина за бременни

# 639
Има неща които отстрани може да не са забавни,но присъствайки и случвайки се неочаквано да са смешни.
cvetulka имаш късмет с такъв загрижен мъж Simple Smile

# 640
  • Stavanger, Norway
Дъмперита, той често бълнува. Не съм сигурна, че е било кошмар. Една вечер скочи в леглото да ме пита дали сме измерили колко е дълъг охлюва  newsm78 Но разбирам, че отстрани може би не изглежда смешно. За мен беше поредното смешно бълнуване, което той дори не помни. Съжалявам ако поста ми е бил неуместен  Blush

# 641
Нашият татко като се роди беба,ме предупреди че не било хубаво да я държим леко облечена,защото като и било студено организма започвал да трупа мазнини,за да се защити от студа.Та нашата,ако сме я държали на студено щяла да стане дебела Joy bowuu
haha много хитро го е измислил  Joy

# 642
аз съм бременна в трети месец, а мъжа ми ме кара сутрин на работа и като слизам от колата ми вика: айде и да возиш леко Ванката (той си е наумил че ще е момче)  Joy

# 643
  • Варна
 Joy Joy Joy
Ей това мъжете страшна логика имат за децата.

# 644
прясно-от преди 10 минути Laughing-звъни ми мъжо и пита:
-Ти знаеш ли че Ангелчо утре има рожден ден(това ие малкия ни син)
-Да newsm78-отговарям аз
-Откъде знаеш hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт