Изцепки на мъжете, относно децата...ІІ

• 111 506
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Бяхме на една детска площадка и там имаше една много хубава пързалка - от тези дето са като тунел. Изабела обаче не искаше да се спусне защото се страхуваше, че вътре е тъмно. Мъжа ми за да докаже на детето, че няма нищо страшно, смело се качи и се спусна в тунела....само дето към края на един от завоите нещо се заклещи  ooooh!и трябваше да го тегля отдолу през изхода....останалите родители около нас през останалото време ни гледаха много странно Shocked. За да си го представите - мъжа ми е 1,90 висок, и беше с зимно палто, а това си беше все пак пързалка за деца... Blush

# 121
Joy Много яка изцепка.Мъжът ти направо си го представих в тунела  hahaha.Той и моя е 1.87....та знам как е изглеждал в този тунел  newsm62

# 122
  • Пловдив
Бяхме на една детска площадка и там имаше една много хубава пързалка - от тези дето са като тунел. Изабела обаче не искаше да се спусне защото се страхуваше, че вътре е тъмно. Мъжа ми за да докаже на детето, че няма нищо страшно, смело се качи и се спусна в тунела....само дето към края на един от завоите нещо се заклещи  ooooh!и трябваше да го тегля отдолу през изхода....останалите родители около нас през останалото време ни гледаха много странно Shocked. За да си го представите - мъжа ми е 1,90 висок, и беше с зимно палто, а това си беше все пак пързалка за деца... Blush
hahaha hahaha hahaha супер , разсмяхте ме за добро утро!

# 123
 v.pluemper   , направо ме разби ! Joy

# 124
Малката , както играеше падна и почна да плаче, татито тича оле детето прехапа си усничката.
Аз започвам луд смях а татито ме погледна възмутително,тогава му викам мило ма тя си няма още зъбки. Той оле вярно хаха. Joy

# 125
Моят мъж се опитваше да покаже на сина ни как се кара колело с три гуми, ама и той, подобно на мъжа на v.pluemper
 не успя... Като се изправи колелото се беше заклещило за него...Joy

# 126
Вчера голямата ми дъщеря ми казва - " Мамо, чуй тати какво пее на сестра ми  и аз дочувам  - "Вчера в детската градина ток удари двама, трима, две дечица веселушки светнаха кат крушки, зън зън зън зън светнаха кат крушки..." Добре, че тя е още малка и не разбира какво й пее баща й. ooooh!

# 127
Цитат
"Вчера в детската градина ток удари двама, трима, две дечица веселушки светнаха кат крушки, зън зън зън зън светнаха кат крушки..."
  И аз я пея -  Joy Глупава е много,ама и на мен ми е влязла в главата

# 128
  • Стара Загора
Ох..... Joy Joy Joy не мога да спра да се смея

# 129
Цитат
"Вчера в детската градина ток удари двама, трима, две дечица веселушки светнаха кат крушки, зън зън зън зън светнаха кат крушки..."

Аз даже не помня оригиналния текст. Joy

# 130
И ние да се включим-сложила съм малката(беше на ок.6-7 мес.)на стола за хранене в близост до вратата(да гледа към мен-в коридора,нещо правех)и я огряваше слънцето, а мъжа ми идва и я гледа с блеснали очи.И казва:"Ооох,татенце,ма много си ми русичка и какви са ти светли очите...Ама много са ти светли очите..."и ме погледна особено многозначително Shocked,"защо са ти токова светли очите?!..."А аз си умрях от смях.... JoyНие и 2мата сме тъмнички...

# 131
Цитат

Аз даже не помня оригиналния текст. Joy
и аз  Blush

# 132
"Над смълчаните полета, пеят весели звънчета.."  Peace

Темата е страхотна  Laughing Очаквам честичко да се разписвам  Wink

# 133
Ето нещо от този петък. Не е изцепка, но на мен ми беше смешно, защото стана точно като по поръчка. Мъжът ми беше в Лондон за две седмици да уреди едни неща, а ние в момента сме в Абъристуит. Тук се струпаха 3 в 1 дъжд, градушка и слънце, а ние с децата на вън на една детска площадка до стария замък в Абър. И тръгваме да се прибираме опаковани с дъждобрани и изведнъж Вики казва, "Мамо, ето я колата на Джеси!"(тя така му казва) аз и отговарям, че не е той и в следващия момент гледам как колата спира до нас и мъж ми слиза от нея и вика "Бързо! Ще настинете! Качвайте се в колата!"  Shocked Shocked Joy Joy Joy Joy
Аз умрях да се смея, защото не го очаквах. Прибираме се вкъщи и по пътя той разказва как се прибрал, видял, че заваляло и тръгнал да ни търси. Питах го защо не ми е звъннал, а той "ОУУ! ми не се сетих!!" ooooh! ooooh!

# 134
На малката ни щерка купихме детска въртележка за легло. Много й се радва. Баща й често я забавлява с нея като я навива да свири и говори " Виж тати, къде са "обесените" животни? Я виж как се въртят, ми тати всичките са обесени..." Shocked Crazy
Всички "прихванахме " от него новото име на играчката и сега така я наричаме. Редовно си казваме - " Хайде, навий обесените животни да свирят" ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт