Мама НОЕМВРИ ще чака с бебчо на топло в тумбака!

• 11 677
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕПЕНА!!! Да си жива,здрава и много обичана!  smile3525

Ехххх,нагледах се на страхотни бебчовци  passifier passifier
Аз вече съм по-добре,налепих си и тапетите за бебка вече,продължавам с чистенето сега.
Лек ден на всички!   bouquet

# 106
  • София
Добро утро!
То стана обяд докато прочета ....

Пепе, честит рожден ден! Да си винаги така усмихната, и жизнерадостна! Ех как ти завиждам за 33 с 3 деца. Hug

Юлето, и Еле, стискам палци и на двете всичко да мине бързо и лесно и да гушнете бебоците!

Sasa, ти нали обеща, че ще си раждаме заедно, закъде се забърза???  Аз нямам абсолютно никакви болки освен безболезненото стягане вечер предимно. Така че и аз се записвам за раждане ноември да не оредеят редиците.

ЧЕСТИТА БЕБКА НА МАРИЕЛА!
.

# 107
ПЕПЕНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, РАДОСТ И МИЛИОНИ НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ И ЕМОЦИИ С ТВОИТЕ ТРИ СЛЪНЧИЦА!   И нека тримата ти мъже те глезят много  и често Simple Smile Василенка голяма сладуранка, а батковците колко са грижовни, особено малкия пух...
Лайтблу, Симеон е страхотен, пупупу.С тази огромна косица, а и кака Теа е голяма хубавица Simple Smile
Честити рожби на Иринка и Мариела!
Пепена ни слага всички под мишницата си, шапка ти свалям, три деца и фризьор.Уникална си!
Аз да ви споделя нещо от вчера се притесних...не усещах бебо няколко часа, после го пощипвам, натискам и той не иска да ритка, по едно време хвърли 2-3ритника и се поуспокоих. Днес се събуждам, тормозя го, усещам лекичко че се движи, но различно от преди.И се шашнах, взех да си мисля глупотевини...Иначе в събота ходих на запис, всичко си беше нормално. Явно му е доста тесничко и няма пространство. Като седнах на компа и вече 5 пъти ме ритна, та се успокоих. По цял ден съм сама и нали не смея да излизам, днес съм на ендокринолог, на милото братовчед му ще ме вземе, ще ме изчака и ще ме докара, а той от четвъртък ще си пусне отпуск, днес ме уведоми, за да сме двамата и да съм по-спокойна.Така ще може и да излизаме навън поне за мъничко.
Вчера бях като парцал, цял ден само ми се лежи, нямах сили да се мръдна, но днес съм по-добре.
И в събота като излезнахме в 10-30, та се прибрах към 17.30, доста се изморих, та това може да е причината.И да ви се оплача-тук в този уж голям град никъде няма пижамки с тик-так копченца, само ципове и обикновени. чудна работа.Купих едно бодинце и комплектче за бебо.Ааааа какъв кеф, ритна три пъти сега...да ритка ,че така ми е по-спокойничко.Сутринта му викам моля те бебе, риткай, може и много силно, риткай че съм изперкала нещо и ми е много притеснено....то милото се врътна лекичко, сигурно му е трудничко.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 11:04 от NELCHO

# 108
  • някъде там......
Добро утро и от нас!
Честит рожден ден на мама Пепи с най-добри пожелания от нас  bouquet
Илка Д, питала си ме снощи за тоновете, ама аз нали не помня много newsm78, съм пропуснала да ти отговоря. Лекарят ми в Токуда каза, че това било излишна работа и не ми ги е мерил. Ходя при този лекар, при който забременях и който ми следи цялата бременност. Иначе са около 20-30 минути. А за датата за секциото - тя е избрана отдавна. Hug
  Ивето, мерси ти за предложението за филма, но ще си го гледам в оригинал - писна ми вчера да се занимавам със сваляне на филми и субтитри. Благодаря ти за предложението и ако може, да си го запазя за друг път Blush
Хубав ден на всички!

# 109
И понеже съм зодия Рак, започвам отзад напред Mr. Green. И аз вече съм с нова прическа. Остава да довършим ремонтите по къщата, да родя и после може и до рожден ден да докарам smile3521

# 110
  • София
Пепена, честит рожден ден!

П.С. Мисля, че една от мечтите ти се сбъдна точно преди няколко дни! Сега е ред на следващите!  Wink

# 111
Пепена Честит Рожден  ден.Много здраве,любов и само хубави  емоций.Аз не мога да пиша много ,че от вчера много ме боли и корема е на кокал.  bouquet

# 112
  • На топло...
Пепи, честит Рожден ден! Да си все така оптимистична и бойка, винаги здрава и щастлива!

Вчера бяхме на втора част на курса- акцентът беше върху самия процес на раждането Peace, вече не ме е страх от съвсем нищо сякаш- изясни ми се картинката! Бих споделила и повече, ако на някого му е интересно Blush.

Само от прегледа днес се притеснявам, че предния път доки каза щял да е последната консултация преди раждането заради късата шийка.
НЕ СЪМ ГОТОВА ДА РАЖДАМ!!! Вкъщи не съм си подготвила нещата, разните бюрокращини се закучиха (стискам палци на другите мами с подобни проблеми), а психически... Абе искам да е на термина ПЪК и... толкУз  Sad Crossing Arms!
Сигурно звучи тъпо, важното е все пак на бебето да му е добре и съм съвсем наясно, че когато- тогава, обаче защо да не е хем на бебо добре, хем на мен както ми се ще Whistling?!

Усмихнат ден на всички и леко раждане на запътилите се! Hug
Ох, дано прегледът е наред, активирала съм тежката артилерия за (пасивна) подкрепа- милУто- да мА пУдпира `кУ тръгнЪ да сА сгрУмУлясвЪм...

# 113
Здравейте и от нас днес!!!
[Честит рожден ден на Пепена - да сте живи и здрави всички в къщи и да те слушат и помагат батковците!!! 
Вчера беше кошмарен ден - нямаше нещо, което да не ме боли Sad ,но днес надявам се ще е различно  Praynig
Хайде лек ден от нас и успех на всички!!!

# 114
  • София
Мамчета, имам нужда от малко странична помощ.  Embarassed Понеже съм останала с впечатлението, че голяма част от вас се занимават със счетоводство имам един такъв малко лайчески въпрос. Ще си отваряме кафене с таткото и опряхме до касовия апарат. Ще ни се да е такъв модерен, дето само цъкаш по монитора (или клавиатура) и той си смята всичко и показва на клиента колко дължи, после показва колко му е рестото ... абе сещате се. Колко тъпо го обясних  Embarassed Примено като в Онда или Коста. Някаква идея от къде да се снабдим с такова нещо? Предложиха ни от една фирма софтуер+РС+касов апарат, ама сега като го издирих апарата из нет-а, ами той съвсем обикновен. Като на кварталния супермаркет  Crossing Arms

Благодаря ви предварително и се извинявам за лирическото отклонение от темата за контракции и раждания   bouquet

nanunana я кажи още какво ви научиха на този курс? На мен ми е много интересно! Аз хич не се чувствам готова за този момент и много се радвам, че бебка кротува и си чака ... Ама като се сетя и ... тръпки ме побват. После започвам да си повтарям, че бебето вътре няма да остане и все ще излезе някак си ... ама ...  #Crazy

# 115
Момичета снощи се усетих че спя по гръб Shocked, на някоя от вас случва ли и се все още newsm78?

Нелчо и аз имам такива моменти, моята бебка вечер почти не рита или аз спя толкова дълбоко, че не я усещам и се събуждам обикновенно шашната, но през деня като вземе да подритва се успокоявам.

Мамите с нови прически я пуснете някоя снимка да ви видим, аз разкрасяването съм го оставила за след раждането.

# 116
Ужас всички се оплакваме от нещо-мен напоследък ме гони денонощен глад,през нощите се събуждам гладна,но не ставам да ям.Случва ми се тия дни да ми се повдига и се чудя от къв зор пък сега това.Снощи не можах да спя нещо,събуждах се на няколко пъти.Днес тук при нас се очертава слънчево и мисля да хапна и после  да се поразтъпча-може да ида до поликлиниката за педиатър,ако не ме домързи разбира се.Ужассссс имам чувството,че съм станала егати мрънкялника.Целувам ви мамчета и лек ден,дано да ви е по-добър  bouquet

# 117

Здравейте и от нас двамата Simple Smile

Честити бебки на обебилите се мами! Много радост да им донесат , бързо да растат, а майчетата бързо да се възстановяват  bouquet

Честит Рожден Ден на Пепенка!!!  newsm59 Да си жива и здрава, много обичана мама и съпруга!

На мамите дето са се запътили към родилното успех и леко да мине.
Стискам палци и на тези като мен , които днес са на преглед Simple Smile

Да ви се оплача накрая Sad
Татето ни е болен от вчера , и е със същия вирус заради който лежах в Шейново ooooh! Сега сме си сложили маски и двамата и сме като в изолатор... Хем трябва да си го обгрижвам, хем ме е страх да не се разболея пак, точно преди раждане #Cussing out
Ох, ще се побъркаааааааам!!!

Хайде лек ви ден и извинявайте, че ви натоварих и вас Heart Eyes

# 118
Pepena newsm59,бъди жива и здрава,много щастие с тайфата,много обичана и желана жена. smile3525

Аз преди малко се събудих,мислех да чистя прозорци днес и утре,но таткото като разбра,така ми се накара ooooh!,щял той да ги измие.
Момичета вчера събрах границите на кръвното и като ми причерня и то точно пред банята,а милото го нямаше вкъщи.Изплаших се доста,дано не ми се случва повече.
Нелчо и аз като теб се шашкам,като не съм го усетила доста време,ама като се завърти по корема ми и си умирам от кеф.
Ох,дано днес Еле се появи с добри новини,като знам ,че  е сам сама и ми е много гадно  Sad
Относно записите на тонове-не мисля,че са нещо излишно
Аз съм в сряда на преглед и записи ,и смятам да отидем да капарираме количката,а ще си я
вземем,живи и здрави като се роди бебо

Лек ден и от мен

Вече съм в 9-то квадратче newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 119
Добър ден мами.
Вита аз си спя още по гръб и не ми пречи. по принцип на където и да легна бебчо се бунтува и цяла нощ се въртя, не мога да спя, затова и сутрин ставам към 12 ч. От известно време ме мъчат и киселини и сега отивам да търся някакво лекарство, вие май бяхте писали за Талцид ако не се лъжа.
Лек и слънчев ден на всички.

О, и аз съм в деветото квадратче от днес.

Общи условия

Активация на акаунт