Мама НОЕМВРИ ще чака с бебчо на топло в тумбака!

• 11 674
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Pepena newsm59,бъди жива и здрава,много щастие с тайфата,много обичана и желана жена. smile3525

Аз преди малко се събудих,мислех да чистя прозорци днес и утре,но таткото като разбра,така ми се накара ooooh!,щял той да ги измие.
Момичета вчера събрах границите на кръвното и като ми причерня и то точно пред банята,а милото го нямаше вкъщи.Изплаших се доста,дано не ми се случва повече.
Нелчо и аз като теб се шашкам,като не съм го усетила доста време,ама като се завърти по корема ми и си умирам от кеф.

Вече съм в 9-то квадратче newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Хана, я си седни на дупето, прозорци ще миеш newsm78 И аз не ти разрешавам. За кръвното много кофти с тези граници, на мен всеки ден ми се случва....Ако си с ниско кръвно можеш да пиеш айрян със сол, добре ще ти подейства. Аз като бях на ЖК в петък и акушерката за първи път ми премери кръвното и доста се ококори, защото бях със сближени граници и много ускорен пулс. ТА доки каза ,че може да ме вкарат пак в болница, но не ми се вярва.ДА видим изследванията от щитовидната жлеза какво ще покажат за хормоните, дали там всичко е наред. Бебо се представи достойно пред компа Grinning

# 121
Ехоо, и аз пък да се похваля. Събота и неделя при мамаааа, имаше панаир. Ама той беше много тъп  newsm78. Най - готиното беше, че се събрахме всички мои близки роднини. Всичките ми първи братовчеди. Беше наистина супер. От целият панаир си купихме балони с хелии и познайте, какво  hahaha е щях да родя от смях  hahaha Като се надишаха с хелии и говореха само простотии (е без мен де) и направо се търкаляхме по пода от смях Joy rotfImbo А другата атракция бяхме аз и коремчето ми. То приемаше странни форми, особено когато беб подадеше някой крайник по-навън все имаше някоя нетърпелива леля да го погали Mr. Green
Иначе  с бубата сме си супер. Май бърка изходите  Mr. Green ще ми изскочи през ребрата. МилУто се смее, че се избутвал така към изхода Mr. Green Утре ще гледам сутринта да се домъкна до лабораторията за кръв и урина.
  love001 а сега се запътвам към аптеката, че свърших магнето. Май ще го попия ще една седмица  newsm78о
Валчо, дръж се, мила. Дано не те хване отново този вирус. А мъж ти да си носи маската и да Ви пази Hug
Хана, почивай се повечко и се пази, че събирането на границите е много опасно. Майка ми е така Praynig и като знам какво е направо изтръпвам. Само почивка и да се храниш редовно. Друго в момента май няма какво да направиш  bouquet
Нелчо, всички сме така. Когато не ни подбутва беб някой час се вкарваме в такива филми, че лошо да му стане на човек. И когато отново ни побутнат отвътре сме най - щастливите на света. Но това е да си бъдеща майка  Hug Лутане между притесненията и радостите  Hug

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 12:41 от temi4ka

# 122
Привет отново!!! Бубе, честита прическа!!! Да се похваля, и аз сега се връщам от фризьора, оставих си 4 см коса на главата (а отзад май е и по-малко) и ми е мнооого гот. Тая дълга, проскубана перушнина не можех да я понасям вече  #2gunfire Довечера като се върне таткото ще ме снима с телефона и ще кача някоя и друга снимка. Сега сигурно приличам на някое бременно момче  Joy ама нИ мЬ интересува.
temi4ka , това с хелия как си мечтая да го направя някой ден, сигурно е страхотно. Направо ти се чудя как не си родила,аз като се посмея повечко и шкембака става на камък  Confused
Нелчо, Хана, и моя кротува общо взето, само вечер е малко по-активен, ритниците са вече рядкост, но като ги има са доста болезнени, по-често усещам нещо като извъртане и подбутване с дупе, или някое краче или ръчичка. Ама така ще е, къщичките им вече отесняват.
това е от мен засега, лек ден ден ви желая!!!

# 123
nanunana , я сподели наистина малко опит от курса, и на мен ми стана много интересно... иначе и аз съм се заинатила като теб, да искам бебата да си чака термина (който при нас никой не знае точно кога е, но поне да е след края на тази седмица)... Ще видим какво ще ми каже док в сряда- дано да има мегдан да почаками още някой и друг ден...

vita ,  и аз започнах да се усещам, че отново спя по гръб, ама то настрани вече всички кокаляци ме болят... Надявам се да те успокоя като ти кажа, че не е толкова опасно. Лекарят ми най-накрая ми го разясни този въпрос- малко преди раждането, но поне се успокоих... Без да навлизам в неговата терминология и подробности- не е препоръчително, но не е фатално. Става въпрос за особеност в структурата на някои жени- при някой гръбначният стълб има по-голяма извивка на кръста, и при лежането по гръб моментално от тежестта на корема им се спира движението на кръвта- на тези жени мигновено им става лошо , причернява им и може да припаднат, така че те си усещат, че не могат по гръб... При останалите- продължителното лежане по гръб може да доведе до такъв дискомфорт, но не е опасно, защото на теб ако усетиш, че ти става лошо- ще се завъртиш, нали така?!...
Дано сега си по-спокойна- щом лежиш по гръб- значи си от жените като мен- здрава и силна!   bouquet

# 124
Здравейте мамчета!
Иринка 83, Sophiepp,Мариелка  да са ви живи и здрави малките слънца.Много да ви радват и дълги , дълги години да огряват вашият  и на татковците живот. newsm51 smile3525ЧЕСТИТО!!
Пепенка ,честит рожден ден!Само здраве ,щастие , любов да съпътстват живота ти! newsm59 newsm67
 Да нагушкаш малката бузанка и гордите батковци.
Лайтблу -да тие жив и здрав Симеон -пу пу ,голям сладур
Uleto 88 -стискам палци всичко да е наред и да гушкаш скоро най-прекрасното бебе на света-твоето!
Слънчев ден на всички Hug

# 125
  • Попово
благодаря ви момичета, много гушки на вас и шкембаците  Hug Hug Hug
моля ви не бързайте с раждането Naughty изчакайте поне 2 седмици до термина и газ baby_neutral почивайте си и без да се зорите с чистене и миене, разрешава ви се само да пазарувате за бебите, да ги изперете и изгладите, а за бабите и татковците остава ЧЕСТТА да измията и почистят преди да ви приберат от родилно  Mr. Green

И понеже съм зодия Рак, започвам отзад напред Mr. Green. И аз вече съм с нова прическа. Остава да довършим ремонтите по къщата, да родя и после може и до рожден ден да докарам smile3521
така така Simple Smile действай! умната и хитро  Naughty

# 126
аз също си спя по гръб и даже ми е по-удобно отколкото настрани
до сега прах и гладих последната партида дрешки а уж нямаше  да купувам повече Laughing
а следобед ако ми остане време ще си стегна вече багажа за родилното че още не е готов и майка ми и мъжа ми само ми мрънкат на главата и вече едва ги изтрайвам ritnik
а най-хубавото е че си купих много готина рокля за изписването

# 127
  • Попово
дрехите за изписването, аз се изписах с тези от преди да забременея с Василена  Simple Smile станаха ми, дори си закопчах дънките  Mr. Green
щях да забравя, в нашата болница е малкоко мизерничко, но ми даваха всеки ден нощница и сменяха компресите под мен (това са едни чаршафчета като еднократните, само че тези са за многократна употреба)

# 128
дрехите за изписването, аз се изписах с тези от преди да забременея с Василена  Simple Smile станаха ми, дори си закопчах дънките  Mr. Green
щях да забравя, в нашата болница е малкоко мизерничко, но ми даваха всеки ден нощница и сменяха компресите под мен (това са едни чаршафчета като еднократните, само че тези са за многократна употреба)

Бравос за дрехите!! аз не мога да се вмъкна в ни едни панталони отпреди бебо, защото качих главно на дупето и бедрата и най-вероятно ще съм с рокля-сукман. А за болницата - не знам дали в софийските държавни болници ти дават всеки ден нощница, няма значение какви ще са условията - най-важно е майката и бебето да са добре. Аз на първо място поставям отношението и професионализма, пък условията...  не ги гледам толкоз.
Да нацелуваш малката бузанка, моля те, като я гледам на снимките и направо се размааазваммм!

# 129
Здравейте, минавам само да се запиша и отивам да спя, че днес от сутринта рано съм на крак и вече се чувствам уморена Tired Чака ме много домакинска работа, но може да почака още малко Laughing

Пепена, честит рожден ден, бъди винаги усмихната и позитивна!  bouquet
Бебка е страшна сладурана, същото се отнася и за малкия Симеон Grinning

При мен няма нищо интересно, малката оздравя и вършее из детската градина, аз съм си вкъщи, бебокът непрекъснато мърда много, хълца също доволно често и така. Коремът ми слиза все по-надолу, но на последния преглед лекарката ми каза, че бебето е високо и далеч от шийката на матката, явно още може Laughing
Купихме и последното нещо за бебо - комплектът за изписване, таткото го избра сам, страхотен е, жълт и точно такъв, какъвто си го представях Mr. Green

Пожелавам ви много хубав и приятен ден Simple Smile

# 130
Пепена  newsm59 бъди много обичана и всички врати да са отворени пред теб  Hug.Подаръка сама си го направи  Mr. Green
 На всички като мен които са на преглед  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 131
Здравейте и от мен...
Аз сутринта бях на запис на тонове пак, контракциите се поразредиха от магнезия, поне не са редовни вече, макар все още да ги има, но не са опасни. Но пък от два дни ми изтича по малко количество амниотична течност и днес в 16.00 док ме вика пак да гледа водите... Ох, с едно се справяме, друго се почва...
За капак малката ми заяви, че няма да си даде на бебка бебешкото легло, а ние даже го сглобихме и го приготвихме вече, и тези дни ще ходим легло да купуваме...  Shocked Не можем да се разберем с нея. Всичко дава, само леглото си - не. Цупи се, сърди се, не стига, че стаята и сме били окупирали ами сега и леглото...  Grinning Донесе едно от триката си за балет/които между другото обожава/ и каза, че ако и оставим леглото на мира, ще подари трикото на бебка като се роди  Grinning
Май ще имаме ревнива кака...
Е, и аз се оплаках. Отивам да подремна преди прегледа...

Успех и само хубави новини за мамчетата, които днес са на преглед. Hug

# 132
Здравейте, моля всеки който има възможност и желание да помогне на това мило и невинно детенце. То е дъщеричка на наши приятели, която заедно с майка си в момента е във Виена и чакат да се съберат средства за наложилата се втора операция.Благодаря!

Молим за помощ за детето ни Елина
« понеделник, 20 октомври 2008, 13:41 »
   Отговори с цитат
Здравейте!
Ето и нашата история.
Дъщеря ни е на 2,8год. До юни месец беше едно любопитно, добро, мило дете. Но за съжаление на 13 ти юни петък се разболя от менингит....Приеха ни в Инфекциозна болница София.
И изпитанията започнаха. Оказа се много тежка форма на менингит, причинен от Хемофилус инфлуенца тип Б, срещу който има ваксина, но която не е задължителна, за която аз не знам и педито не беше счело за нужно да сложим.
Първите дни на болестта бяха много тежки, Елина само спеше, пиеше вода. Постепенно започна да е будна по повече часове на деня, но беше много отпаднала и отслабваше с всеки изминал ден.
След около седмица след започване на лечението ние с мъжа ми(бяхме и двамата там през цялото време) забелязахме, че Елина не чува....Молехме се да е временно, но за съжаление едно от многото последствия на тази гадна болест е глухотата...
Елина не можеше да сяда, не можеше да ходи, беше само кожа и кости, но беше жива и това е най-важното.
Благодарим от сърце на доктор Мангъров и екипа от инфекциозна, че спасиха детето.
Но за съжаление слуха беше изгубен...
Единствения изход в такава ситуация е кохлеарната имплантация. Поставя се чип, чрез който по електронен път отново постъпват сигнали към слуховия нерв. Чува се по друг начин, съвсем различе, но е изход.
Решихме да я направим в Австрия, защото от менингита се получава и друго усложнение. Точно там, където трябва да се постави импланта става кост и ако се забавят много нещата, имплант не може да се сложи.
Операцията беше на 8ми октомври, за съжаление мястото се беше вкостило и прoфесорът успя да сложи едва 4 електрода от 12, които са крайно недостатъчни ,за да продължи да се учи да говори.
Всичко беше на наши разноски, струваше ни 35 000 евро. Много приятели ни помогнаха да съберем тази непосилна за нас сума.
Сега обаче се налага в най-кратки срокове да сложим имплант и на другото ухо, защото и там има започнал процес на вкостяване. А импланта , който има сега  е крайно недостатъчен......
Затова молим за помощ....Нямаме време да чакаме тромавите процедури в държавните институции....
Такива имплантации се правят и в България, но именно заради евентуалните усложнения, които можеше да възникнат ние решихме да я направим в Австрия. Опитът на лекарите в България с деца, оглушели след менингит е много малък. И не ни се рискуваше. За съжаление се получи точно това ,от което се страхувахме

Моля, помогнете на детето ни отново да чува...Да не живее повече в тишина....

Трябват ни 30 000 евро, от които сме събрали около 10 000 евро

Сметката е на мое име, защото мислехме, че с тази операция ще се реши проблема ни, но уви....
Райфайзенбанк, София, Екатерина Георгиева Станева , в евро
BG37RZBB91554488564408

Благодарим на всички, които ще ни помогнат!!!

# 133
NELCHO пусни писмото и в раздела за помощи тук в сайта...

# 134
Бубе честита ти прическа Flutter
Валчо пази се много да не се разболееш точно сега Hug
Да се изкажа за т. нар "падане на корема" - някъде четох, че може да стане 1-2 часа преди раждането - така, че мамите които носят високо не бива да се успокояват прекалено много Mr. Green не искам да ви шашкам ама хубаво е да се знае Simple Smile
Пепе значи свършваш ремонта и малката к'во ли си вика я да излизам да видя какво са направили тия хора в моя чест Laughing
Нора все се каня да те питам как са нещата при теб?

Засега при нас няма нищо ново - все още сме прикачени и няма видими признаци да се разкачаме с бебо Wink
Такото всеки ден ми повтаря, че корема ми е пораснал много и е паднал по долу, ама аз като се гледам не виждам разлика newsm78

На всички които са на преглед или бебовците са решили да излизат днес стискам палци и пожелавам успех Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт