Мама НОЕМВРИ ще чака с бебчо на топло в тумбака!

• 11 673
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Пепена, по повод снимките Тонеса писа това:
Цитат
разбира се че ще имаме снимки  моето предложение е всяка мама да качи в специално албумчето снимката която иска да е публикувана на 1 стр, а оттам нататък аз ще поема нещата - за смаляването не се кахърете - ще ги наглася  Албумчето ще се казва снимки за 1 стр

Гледам, че албум с такова име няма... newsm78

# 181
Здравейте мили мами тумбалани! Честито на всички мами, да са ви живи и здрави бебоците  bouquet , много, много да ви радват Hug! Да си призная досега ви пошпионирвах, нямах възможност да пиша (но туй то друга тема Simple Smile). Моля, за малко помощ! Тъй като се разочаровах от избрания си лекар #2gunfire , сега в последния момент ми се налага да си избера друг #Crazy! Моля, дайте ми съвет за добър такъв от Майчин Дом, чух добри отзиви за Манчев и за Дяволов, но съм в чуденка... Благодаря ви предварително! 

# 182
  • Попово
Пепена, по повод снимките Тонеса писа това:
Цитат
разбира се че ще имаме снимки  моето предложение е всяка мама да качи в специално албумчето снимката която иска да е публикувана на 1 стр, а оттам нататък аз ще поема нещата - за смаляването не се кахърете - ще ги наглася  Албумчето ще се казва снимки за 1 стр

Гледам, че албум с такова име няма... newsm78

има, на 18.10 е създаден, сложих снимка  Peace

# 183
Чак сега го видях.  Embarassed  Е, видях и момата  Heart Eyes   bouquet

# 184
  • Бургас
Добро утро тумбаланки! Мен днес ме е хванало безсънието, та реших кафенцето и закуската да е от мен, че Пепенка все-пак трябва да си почива! Нали снощи пи 2-3 чашки по случай случая... Hug Hug Hug!
Лек и безпроблемен ден ви желая!

valpurg - здравей! И аз съм се ориентирала към МД-София! Имам добри впечатления от д-р Манчев, но съм го виждала 1 път, така че съвет не мога да ти дам.Аз съм  решила да раждам при него и доц. Доганов! Стискам палци да си доволна от избора си!

# 185
Добро утро и от мен!

Deedee, и аз съм така. Поспах има-няма 3 часа и от 5 съм така Shocked и то стана време за ставане, че в 9 съм на посещение при док.

Мислех аз да сервирам днес, но си ме изпреварила  Grinning

Мерси за кафенцето, ама с тези еклери ще ни подпалиш бременните мозъци  Joy

Valpurq, добре дошла!

# 186
  • София
Добро утро!
Шамс, ти ще си май първата ни майка на скорпионче, стискам палци всичко да е наред !! Hug

Бебеманията е в зала Универсиада 24-26, миналия път уж не можеше да се продава, но много фирми продаваха, а аз искам предимно да разгледам, че за някои детайли съм в чуденка.

Аз нещо се разкекавих последните дни. Боли ме плешката и като легна наляво чак ми изтръпва цялата ръка, много странна болка, не е прищъпнат нерв  newsm78. Нощес за първи път се събудих от менструални болки. Затова пък като се завъртях и бързо преминаха  Mr. Green

Лора, бебка знае кога, но стисни още малко да влезеш в 9-ти.

Бубе, пусни снимка да те видим, иначе как да ти видим новата прическа???

# 187
добро утро и от мен майчета
очертава се поредния скучен ден. днес трябва да отида при личния лекар да си взема направлението за хоспитализация и да съм спокойна че поне документите са ми готови

# 188
Добро утро и от мен.
Пепена страхотна сладурана ти е принцесата.
Шамс, стискам палци да е леко и  безпроблемно раждането.
Лек и слънчев ден ви желая.

# 189
Добро утро и от мен  Hug
Аз се забих при октомврийките да си ги чета и забравих да се разпиша в нашата си темичка...
Една така се оплаква от свекърва си там, че ми стана лошо като прочетох...  Shocked
И са им много сладки бебоците  Heart Eyes

# 190
Здравейте,ние сме добре вчера бях на лекар и каза,че поне и тази седмица няма да родя.Иначе бебето е доста голямо,главата му е вече 10 см.вашите как са?Исках да ви питам някои чул ли е дали са приели закона бащата да ползва отпуск при раждането newsm53

# 191
Здравейте мамчета-бъдещи и настоящи!
Пепена ЧРД на патерица  bouquet, видях че си получила предварително и най-хубавия подарък- да сте живи и здрави и ти пожелавам да изравниш отборите newsm10
Честито на щастливите майчета: tsvetkova_elica, mariela_angelova,  Irinka83,  sophiepp

valpurg добре дошла:welcome:
Шамс  стискам палци thumbsup
На всички които са на прегледи Hug
Приятен ден на всички от мен и беба.

# 192
  • София
Добро утро
На  Мариелка честито бебенце newsm51

# 193
Добро утро, мами ! Как сте? Аз пак съм тема назад  Embarassed и не съм много в час със събитията,но се надявам всички да сте добре  Praynig
"Лошото" е че все повече ще изоставам  Confused Вчера бях на преглед и доки каза да спирам работата, а вкъщи още нямаме нет
Бебчо отговаря на 33 седмица и 6 дни, а уж съм в 36 и 2 дни  Cry Тежи 2 280 гр и главичката му е 8.6 см. Иначе плаценти, води, разположение всичко в наред   Grinning  Имам и някаква бактерия в течението, която не била опасна, но създавала благоприятна среда за развитието на други бактерии. Изписа ми едни глобулки - полижи...как беше де  newsm78  А на тях пише,че са противопоказни за бременни - някоя мама беше писала нещо по въпроса, ама не помня  Embarassed . Каза да ям повече кисело мляко и да огранича шоколадовите изделия, повече лежане на лявата страна и без нерви  Laughing
Хайде да се спирам, че мн дълъг ще ми стане поста  Rolling Eyes  

Усмихнат ден на всички   bouquet

п.с. А имали сме нова мама mariela_angelova Да ти е жива и здрава рожбата и само положителни емоции да си дарявате

# 194
Добро утро!

Шамс, Лора, стискам палци нещата да се развият навреме и по най-добрия сценарий! Лора, ти не бързай, та поне официално да влезеш в 9 месец. За проблема с леглото. Наистина е трудно да намериш баланса между това да си добър родител и да постъпиш правилно. Бъди по-смела и не се тревожи, че ще ощетиш детенце-има биологични родители, които изобщо не се замислят как да спестят на първите си деца 'приключението' от идването на второто дете. Аз още си спомням колко тежко изживях съсредоточаването на вниманието на майка ми върху малкия ми брат, който постоянно боледуваше. Имало е периоди, когато съм го мразела от сърце и му готвех невероятни садистични варианти за отмъщение. Ела сега да видиш каква сестринска любов ме гони. Много си го обичам. Предполагам, че всичко е въпрос на емоционалност на детето.

Вали, ей сега ще кача при коремите, защото все пак форумът си е за кореми Wink Та поне коремът ми да е ъпдейтнат. Извинявам се, че съм по пижама, но така съм поне до 10ч. сутрин.

Законът не е приет за съжаление. Това сме го проверили. Обсъждан е и дори да го приемат, нас няма да ни огрее, защото влиза в сила след публикуване в държавен вестник. Това едва ли ще стане до края на Ноември.

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 10:07 от Бубе

Общи условия

Активация на акаунт