Мама НОЕМВРИ ще чака с бебчо на топло в тумбака!

• 11 682
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
това е 1-вата ми бременност, по принцип съм от Перник

Ха, ти си ми съгражданка  Mr. Green А в Перник ли живееш, къде? Току-виж сме заразхождали заедно бебоците след време Wink

За лекарите в МД обаче нищо не мога да ти кажа, аз ще си раждам чинно в пернишката болница за потрес на сума ти познати Laughing

# 211
Здравейте и от нас!!!
Стискам палци на всички!!!
Аз да се пооплача - цяла нощ съм будувала пак, страшни болки някъде в дясно и ниско долу, като от скъсване на нещо. Вече обаче нищо ми няма (почти) и ще чакам ЖК в петък да питам док.
Ох поолекна ми. Simple Smile
Хайде приятен и слънчев ден! Ние отиваме на разходка.  Hug

# 212
Валпуря  Hug

Уфффф или аз съм много смотана или нещо в организацията на тия хора им куца  Crossing Arms Отидох до ТК и се оказа,че без запазен час нямам шанс да се вредя  Crazy ...та аз пак за утре  Mr. Green
 Ама ,че съм Калитко  ooooh!

# 213
Мернах, че сред вас има ходили на "С 9 месеца на у-ще" , аз посетих вече 3 от тях, и мисля и в четвъртъка да ида, ще се радвам да се разпознаем  Grinning!
Поздрави  Simple Smile!

Valpurg, аз със сигурност ще ходя в четвъртък, така че ще се радвам да се запознаем. Сигурна съм, че има още няколко бъдещи мами, които ходят, но официално не се познаваме Wink Иначе може да се уговорим нещо Simple Smile
Triffy, и аз се записах за 28.10, защото си мисля, че това ще си е една много полезна лекция, та ща не ща - защото ми е далечко - ще ходя до Плиска. Можем да се видим тогава Grinning

# 214
Здравейте и от нас!!!
Стискам палци на всички!!!
Аз да се пооплача - цяла нощ съм будувала пак, страшни болки някъде в дясно и ниско долу, като от скъсване на нещо. Вече обаче нищо ми няма (почти) и ще чакам ЖК в петък да питам док.
Ох поолекна ми. Simple Smile
Хайде приятен и слънчев ден! Ние отиваме на разходка.  Hug
mamaAnna, и на мен ми се е случвало - докторите казват, че или е от разтягане на връзките на малкия таз, който се подготвя, или от затискане на нерв от местенето на бебо. Моята лекарка в такива случаи ми препоръчва да се опипам на връзката между таза и горната част на крака, защото можево да бъде и нещо като херния - от някакво си запушване на канали, които подават кръв към краката newsm78 Май не го обясних добре, но ако няма нещо подуто там, всичко ти е наред, просто трябва да изчакаш да мине болката.

# 215
  • Попово
хелоу пийпъл  Mr. Green аз май наистина съм се опила и себе си, че и бебата  Rolling Eyes
сега излизам с малък батко на разходка а беба ще я оставя на отглеждане при мама  Sunglasses разказа на октомврийката го четох посред нощите и се посмях...  на глупостта на свекървата ама нейсе всички са еднакви, че и ние ще сме същите ама каквото дойде Wink

# 216
Toneska Благодаря за успокоението, но май при нас не е само грешка на апаратчето. Аз съм качила едва 5 кг и най-вероятно и затова бебчо е по-малък. И все пак и доки ми каза, че това не е нещо фатално, но проблема е че болницата в която той изражда е мн бедна от към техника и ако бебчо е недоносен - ще трябва да търся друг лекар  Cry  Дано всичко да е наред накрая за всички ни  Praynig

КЪСМЕТ НА СВИЧКИ СЪС СПРАВЯНЕТО НА ПРОБЛЕМЧЕТАТА  Flowers Four Leaf Clover

Бързо и безпроблемно раждане на тръгналите да раждат  Praynig

# 217
Fairy, сега си живуркам в Пк, надявам се да не си от центрото, щот всичките ми дужки са от там, а аз трябва да си разхождам бебка в квартала саминка ( в близост съм до 10 -то у-ще, ако ти говори нещо). Мен пък чинно ме съветваха да си раждам в Пернишката болница, и аз таман се навих, докат една прехвалена доки ми взе толкова некадърно секрет, че изпаднах в потрес  #Crazy!
Mury, много ще се радвам да се запознаем и аз съм се записала  и за 28 и 30, но ме засилиха че дотогаз може да съм се обебила  Laughing....

# 218
Пепенке, на Василена ще и изям бузите, да знаЙш, само да си дойда до България  Grinning сега я видях принцесата на 1 страничка и чак ме заболяха устните от желание да я цункам  Grinning Heart Eyes

Добре дошла на мама valpurg  Hug

Да ви кажа и аз посещавах училището за бъдещи майки и сама и с таткото, но май в нета научих повече нещица, и от раждалите ми приятелки...
И все пак е занимавка. Времето сякаш не се движи тези последни седмички...

# 219
А, наблизо сме значи, няма страшно, ще се намерим по градинките.  Laughing

Аз пък веднъж вече родих в нашата болница, нямам оплаквания, така че ще повторя Wink . Даже сега е ремонтирано отделението, направо се притеснявам да раждам в такава луксозна обстановка Laughing Laughing

Понеже някой питаше за хълцането, да кажа и аз, че моят бебок хълца като за световно, всеки ден задължително по няколко пъти и то доста продължително. Не ми пречи много, но не мога да кажа, че ми е особено приятно, създава ми усещането, че не се чувства добре,въпреки че знам, че не е така.

Шамс, забравих да пиша преди, но стискам палци силно всичко да мине скоро по възможно най-добрия начин Hug

# 220
аман от тия свекърви #Sniper
като го прочетох тоя разказ,искрено и съчувствам на момичето.
винаги като чуя за подобни случки се радвам че живеем настрани от родителите ни и без това аз моята "свекърва" немога да я понасям а пък камо ли да сме под един покрив  fight

# 221
Здравейте, коремчета  Hug
Днес направо се наспах по всички параграфи. Сутринта станах да ми източат кръвчицата. В 8.30 вече си бях у дома, че мъжо е на бачкане и оттам като се тръшнах да спинкам та до 12.00  Mr. Green Ако не се беше прибрал свеки от път (кара тир) щях още да спинкам. Но нали съм послушна снаха  Mr. Green станах и му сложих на човека да хапне и с това ми се изчерпаха задълженията за деня. То моето свеки, за разлика от тази на октомврииката, си е много готина жена. Тя си готви и си шета, че като ме гледа с тоя корем  hahaha си ме пази като писано яйце Heart Eyes Ма хайде сега да не се хваля, да не ни е уроки, пу пу  Mr. Green
Пепе, Василенка е сладка бузеста манекенка  Crazy. Сама и първа на първа страничка. Айдееее, размечтах се Heart Eyes
P.S. И аз в момента съм на полижинакс. В опаковката упътването е старо и не е актуализирано. Говорила съм за това с доки. Няма проблем да се използва опри бременни. Изписват гои масова, защото е широко спектърно - гъби и бактерии. Изписва се профилактично за прочистване на родовите пътища преди раждане. Така, че споко и си го използвайте  Hug

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 13:33 от temi4ka

# 222
Привет и от мен! И аз днес спах до 9,30ч., което за мен си е цял рекорд по продължително спане.

Шамс, стискам палци  радането да е леко и за гушкаш здраво и красиво бебче!

Някоя мама беше питала за Полижинакса, това е най-масово прилаганото лекарство  при бременни, може да го използвате спокойно, дори се изписва профилактично преди раждането.

Моята бебка не е много активна днес, отивам да я тормозя като изям една кисела краставичка.

# 223
  • Бургас
valpurg - аз съм секцио! Но мисля, че Манчев основно оперира (не съм сигурна), предполагам, че има вариант за предизвикано раждане в негова смяна, но не съм убедена... . Предполагам, че е така, защото е завеждащ "Патологична бременност" и пациентките са му предимно за секцио!

# 224
  • София
Sasa, Бебеманията е от 24-26 ако искаш да се разберем за събота, неделя когато ще си свободна да се разходим дотам.

Бубе, много си ти е добре прическата, само че нямам база за сравнение, на предишната снимка си резнала само тумбака  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт