Мама НОЕМВРИ ще чака с бебчо на топло в тумбака!

• 11 686
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Нелчо, много съжалявам за детенцето на приятелите ти Hug Да пази Господ! Друг въпрос е, че държавата май трябваше да помага точно на тези деца....а то...

Имам предложение, всички, които не са на мерене на тонове, да отиват на фризьор. С нещо трябва да си уплътняваме времето Wink
Аз сега се боядисвам и ако има как да се снимам, ще представя нов вид в интернет пространството. Чакам и други, че да не изляза нескромна. Не че се отличавам с прически и разни други дамски особености, но все пак е нов имидж.

Днес четох, при октомврийките май, че ако имаш поне 4 пръста под гърдите и едва тогава ти почва корема, това било вече смъкнат корем Thinking Аз и един пръст не навирам там.

# 136
Нелчо, много съжалявам за детенцето на приятелите ти Hug Да пази Господ! Друг въпрос е, че държавата май трябваше да помага точно на тези деца....а то...

Имам предложение, всички, които не са на мерене на тонове, да отиват на фризьор. С нещо трябва да си уплътняваме времето Wink
Аз сега се боядисвам и ако има как да се снимам, ще представя нов вид в интернет пространството. Чакам и други, че да не изляза нескромна. Не че се отличавам с прически и разни други дамски особености, но все пак е нов имидж.

Днес четох, при октомврийките май, че ако имаш поне 4 пръста под гърдите и едва тогава ти почва корема, това било вече смъкнат корем Thinking Аз и един пръст не навирам там.
Бубе, чакаме снимки с нетърпение-Хаххааааа значи моят добре се е смъкнал-имам 4 пръста, но нека бебко си постои още една седмичка поне.Като пратих снимка на моя приятелка, тя каза че се е смъкнал, но недостатъчно и че поне още 6-7 дни има.Да видим дали ще познае Simple Smile

# 137
  • Попово

Пепе значи свършваш ремонта и малката к'во ли си вика я да излизам да видя какво са направили тия хора в моя чест Laughing

точно  Joy казах на баща й, че всичко е приключило и може да си идва, а той ми каза да раждам като няма какво друго да правя  Joy Joy Joy
ама хайед стига ви занимавах с мойте тъпотии, важно е да има рок енд ролл newsm44 newsm68 newsm44
корема при първите деца пада около 10-12 дни преди раждането, с второто към 6-7 а третото не го усещаш  Crazy

# 138
  • София
Пепенче, ЧРД  bouquet! Пожелавам много здраве и щастие на цялото ти слънчево семейство, а ти бъди много обичана от прекрасните ти дечица и техния татко! Трите ти хлапета направо ми напълниха душата Hug.

Честито и на новите ни мами! Да са им живи и здрави рожбите и житейският им път да е осеян с много късмет  bouquet

Лайтблу, страхотен е малкия Симеон. Прилича на един малък мъж Hug. Дано каката бързо да свикне, че и мен това като че ли най-много ме тормози. Отсега я обработвам, че докато кърмя бебето няма да мога да я храня, че вече е голяма и т.н. Засега уж работи, но да видим после на практика как ще бъде Praynig.

Лора, и ние срещнахме в началото върла съпротива за леглото й. Дълго време й обяснявахме всички, че понеже вече е голяма на нея ще й направим нова стая с голямо легло, а старото й легло ще остане за бебето. Постепенно свикна и като монтирахме новите мебели, съвсем доброволно си легна в новото легло. Сега сама казва за старото, че то е за бебето. Но аз съвсем умишлено държах да я преместя да спи на голямото легло доста време преди раждането на бебето, за да не ги свързва двете неща и да не ревнува. Измисли нещо - някаква украса, размести мебелите, купи й нещо, което иска за стаята и й говори непрекъснато, че тя вече е кака. Така ще се почувства горда. Сега моята е в такъв период, че на моменти иска да се прави на бебе. Лягаме заедно на леглото и я гушкам. Тя се прави, че рита с крачета и уж плаче Heart Eyes. Според мен това е свързано с преместването й на голямото легло и с предстоящата поява на бебето. Иначе й обяснявам, че е хубаво да си голяма, защото можеш да гледаш филмчета, да караш колело, да режеш с ножичка и най-важното - да ядеш бонбони (май този аргумент най-много натежава  Mr. Green). А бебетата това не могат да го правят. Засега при нас тази стратегия работи. Да видим докога.

Хайде, целувки на всички  bouquet. Лягам малко да дремна.

# 139
Ellee  виждам,че си на балкона бързо какзвай какво става с теб,че в какви филми се вкарахме тука Naughty

# 140
  • София
Честити нови бебоци !!!!  smile3504

Честит Рожден Ден на Пепи     bigdance2

Аз искам да ви се извиня, че така сте се чудили какво става с мене, но нещата се случиха много бързо. Вечерта след срещата имах адски болки в кръста и потеглих за болницата към 00.30ч. Приеха ме веднага - мислеха, че са контракции, но на сутринта (не ме питайте как издържах до сутринта) след визитацията се оказа, че е било бъбречна криза. Няма да разказвам подробности, че не обичам да се оплаквам. Днес ме изписаха. С бебка всичко е наред. Сега ще се лекувам с хапчета и така.

Чао засега и весел ден  Hug

# 141

Аз искам да ви се извиня, че така сте се чудили какво става с мене, но нещата се случиха много бързо. Вечерта след срещата имах адски болки в кръста и потеглих за болницата към 00.30ч. Приеха ме веднага - мислеха, че са контракции, но на сутринта (не ме питайте как издържах до сутринта) след визитацията се оказа, че е било бъбречна криза. Няма да разказвам подробности, че не обичам да се оплаквам. Днес ме изписаха. С бебка всичко е наред. Сега ще се лекувам с хапчета и така.

Чао засега и весел ден  Hug
[/quote]
 Радвам се ,че вече всичко е ОК и да се пазиш  Hug

# 142
  • Попово
elleee, пази се и почивай повечко, а тя крушката като узреее сама пада от дървото Wink

# 143
elleee, радвам се, че си по-добре, и че си сред Нас . Пази се и почивай. Пък ако знаеш само, в каква интрига ни хвърли с твоето изчезване  Mr. Green Но важното е, че беба сте добре Hug

# 144
  • София
здравейте, да се запиша в темата, че докато се наканя и тя ще свърши.
Честити нови бебета!
Да са живи и здрави най-вече!

Нещо ми е много скучно само вкъщи седя. Всичко е на вили и могили заради едно леко ремонтче в хола и спалнята.
Мами, които сте ходили на лекциите на списание 9 месеца, разкажете. Аз се колебая дали да отида в четвъртък на "Закаляване на бебето". Пише, че и разни продукти представят, всеки път различни. newsm78

# 145
Еле радвам се, че вече си добре, а и бебка също Hug Доста размисли и страсти хвърлихме около твоето изчезване. Сега почивай си и не се натоварвай с нищо Simple Smile
За корема - ами че аз винаги съм можела да си пъхна 4-те пръста, така че не мисля че и това е критерий Naughty
Абе мамита направо ви се чудя за вашето гнездене, което ви е хванало. Мен такъв мързел ме гони, че  Embarassed ме е срам чак да си призная - може би няма да се ражда скоро. И първата бременност бях така - ама тогава все пак ми предизвикаха раждане, така че не мога да сравня Wink

# 146
И аз бях така като Тонеска, предния път ми предизвикаха раждането 2 седмици след термина и сега не знам какво да очаквам  newsm78.  Сякаш ще ми е за сефте! Тогава нямаше и никакви признаци, нищо не ме болеше...сега кръст, чат-пат "несериозни" контракцийки и пак не знам какво ще стане, само не искам пак да преносвам 2 седмици! Сега обаче усещам, че не ме е страх някакси. Знам, че ще боли, но все пак имам представа за какво става въпрос и се надявам да мине по-лесно от предния път. Тогава бях много смела 8 месеца, и от началото на деветия като казаха, че вече мога да раждам ме хвана шубето Embarassed.
Лека ви вечер, а на тези, които мислят да се обебват скоро и леко раждане   bouquet!

# 147
И какво сега? Оказа се, че имаме право на по един фалстарт за бъбречна криза Mr. Green
Еле, дръж се! Нямаме време за други болежки. Ако е като при мен, бъбреците ти може и да се засрамят и повече да не те тревожат. Поне докато родиш. Grinning

Тонеске, един въпрос ме мъчи само. Мина ли ти после мързела? Защото мен ме държи много дълго вече и се тревожа, че милото се товари с всичко, а аз само мътя. Той само хвърля боб кога поне прах ще се хвана да избърша. Не че ме е замолил, но аз все обещавам, че аз ще я свърша тая работа. Преди как все чистех, сега не мога да се позная. Наистина ме е срам Weary
Искам да съм предишната паткаааа newsm45

# 148
Еле,   Praynig  да се оправяш бързо, че всички ни хвърли в една чуденка...   Hug

Бубе, Тонеска, успокоихте ме, че не съм единствената мързелана в отбора... Като чета останалите как чистят, готвят, боядисват, прозорци мият... Аз само констатирам кое ме дразни и искам да се изчисти, ама все го оставям за утре... Яд ме е, че ме е хванал такъв мързел, ама не мога да го преборя...

Абе уж мойта беба върви към финала, ама днес нещо ме попритеснява... сякаш е сменила позата, което малко ме шашка, ама ще запазя спокойствие до сряда- да видим какво ще каже док... Преди крачетата ме ръгаха в ребрата вдясно, а днес- в ляво.. Преди месец и нещо пак имаше някакъв такъв ден, но после на прегледа се оказа, че си е застанала както преди, затова сега се самоуспокоявам, че всичко  е ОК...  Praynig

# 149
  • София
Нелка, ужасно съжалявам за детенцето на приятелите ти!
Бубе, и моят корем е много ниско от началото, 4 пръста без проблем си има. Но и аз съм замислила тази седмица да се боядисам. Ходилите на фризьор да пращат снимки, и аз мисля да се подстрижа но като родя, тогава нали ще имаме в допълнение бонус косопад.

Тонеса, и на мен ми липсва гнезденето, по- скоро ме хваща за много малко и нали знаеш приказката, когато най ми се работи лягам и чакам да ми мине  Joy

Софиянки вие ще ходите ли на Бебемания? Аз мисля да се разходя да разгледам, нали още нищо не сме купили.

Пепе, аз се чудя, че момата ти много послушна, ама тя на теб се е метнала, мъжът като каже отивай да раждаш и ти веднага  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт