77 американски феи чакат да орисат малката щерка на [sfkbfk]!

• 13 340
  • 314
  •   1
Отговори
# 90
В Германия в началото пазарувах на сейл неща, които не ми трябват. Но като отидох там от България и ми се вързаха очите с тия сейлове. От години влизам, харесвам, меря и не ме интересува дали е на сейл или не. Разбира се влизам в "позволими" магазини.  Wink

Ева, Clairette, Мирче, успешен семестър ви желая!  Grinning

# 91
 Laughing

Последна редакция: ср, 22 окт 2008, 07:31 от Jenna

# 92
Благодаря за пожеланията  Hug . Няма с кой да пътувам, никой не живее толкова далеч  Sad , засега пътувам с Ерос Рамацоти, пее ми на ушенце  Laughing
На сейл заради самия сейл не пазарувам  Naughty . Но ако съм си харесала някоя тениска, примерно, и за една трябва да платя $15, а пък двете са за $20- си взимам 2  Wink

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 18:06 от Clairette

# 93
не купувам нищо к не ми харесва,на сейл или не ;
na над 80% само на  sale пазарувам- играчки  и дрехи за деца (не нашите) за подаръци; купувам с 2 рд дни напред, не ми остават хич Grinning
храни-пазарувам само мляко не на сейл,другото-каквото е тази седмица офф,това ядем (овсен ако не съм си наумила да готвя нещо специално); като намалят пилето например купувам 7-8 тарелки и във фризера
дрехи за мен-само на сейл и само подбрани марки к харесвам,инак-не
не купувам нищо к не ми трябва и просто така,не съм фен на вещи хич и мразя да ми заемат място..

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:59 от anette1104

# 94
Студентки, по вода да ви върви!   bouquet

# 95
айде и аз към таргет групата на Ева Wink

на сейл купувам изключително неща, които са извън прайс рейнджа ми, а ми харесват и са ми нужни + неща, без които спокойно мога да мина (дек. възглавници, декорации, чаши, тенджери, свещи, и под.), но ми е приятно да ги имам.

Винаги предпочитам да купя по-скъп пуловер на 50-70% офф, отколкото пуловер на същата цена без офф...ерго за патъци!

Имаме платнени торби /инициативата е на мъжО/, едната кола е хибрид, рециклираме, Бенсън - много съм доволна от хартиените ролки на Уолгрийнс - късаш 1/3 или 2/3от листа при желание и ролката ми издържа дни, вместо часове! Салвейшън арми ме вбесиха с къстамър сървиса си последните 3 седмици, утре ще видя дали все пак ще приберат мебелите, които съм приготвила!

Тази липса на изпитвания и контролни я четох 3 пъти Simple Smile и завиждах... задължителни домашни имам всяка седмица и естествено са оценкоформиращи, та са си стресиращи. "Творческите" проекти хич не чакат да се появи музата, а най-любими са ми тийм проекти, когато тима се помотава и в последният момент настава ад под небето. Мини-тестове, мидтърмс, тестове, есета в клас, презентации - квото ти душа сака! Отивам на даскало на 7-мия ден от раждането на беба и смутено обяснявам защо не съм подготвена. Коментарът на преподавателя няма да повторя тук, че пак ще се вбеся...

Джена - ама мноооооооого ти е сладко тикварчето! Страхотна снимка! Съгласна за аутлетите! Аз никога не се зарибих по тях! Да живее онлайн пазаруването!

# 96
Девойки, след малко ще се изказвам по темите, сега само малко смешки с Шутла ..
http://video.google.com/videoplay?docid=-5109751787801981149
http://video.google.com/videoplay?docid=-3257117901091531325&hl=en

# 97
Зора,мноо ме кефиш как се радваш на дете!

# 98
penguin не знам тогава, аз ги ползвам, защото милия е доволен от тях и така вече близо 8 години. Даже от любопитство сега проверих 13$/56мин. Значи за 50 са близо 3-4ч време за говорене. Не е мн щом искаш да чуваш баба и дядо по-често и по за дълго. Дано намериш нещо  Praynig

Мирче-Немирче  сега сме в Мичиган и вече си е студеничко тук и особено за кокалячковци като мен Laughing
Нямам търпение да се преместим, само приятелите ще ми липсват.

Clairette местим се на 31 октомври и направо не знам....същия ден съм за отпечатъци, а днес имам рожденик Heart Eyes и в събота празнуваме с приятели. Ще ми се вземе тока, а й опаковането мен чака  #Crazy
А за училището как разбирам.....вече 6-7 г уча и колко още само остава един бог знае само; нали заради местенето изпускам тоя семестър, а другия няма как и той заминава. Нали чакаме бебока на 10 април  Heart Eyes Party

# 99
Зора, много е сладко детенцето!!  Радвам се, че си я хванала от малка да помага за прането Simple Smile

За зеления начин на живот правя много--колата, рисайклинг (имам 3 вида рисайклинг бинз в къщи), поощряване на екологично-чиста хранителна индустрия, но от зип-лок бегз и пейпър таулз ми е трудно да се откажа. 

Не съм добра по сейлове. Купувам каквото ми трябва, в момента, главно защото нямам време да търся сделки.  Ако ми попадне сделка, няма да се откажа.  Не купувам никога само защото нещо е на сейл. Наскоро слушах по NPR za една домакиня, която спестила $4К на година от купони.

Пингвинче, дано всичко се размине.

# 100
Девойки, след малко ще се изказвам по темите, сега само малко смешки с Шутла ..
http://video.google.com/videoplay?docid=-5109751787801981149
http://video.google.com/videoplay?docid=-3257117901091531325&hl=en

Много е смешна!

# 101
Зора, Joy
Шутла е кукла!

най-близкия мол до нас е аутлет и ходя там повече отколкото ми се иска, но има няколко магазина, които не са аутлетни..
има saks fifth  & neiman marcus аутлетс и са пълни с боклуци и аутдейтед джунджурии.

# 102
Прекрасно дете!

# 103
  • USA
Зора, много ти е хубаво детето! Голяма симпатяга!  Heart Eyes

Аз на сейлове пазарувам само случайно и то ако ми хареса нещо и се случи да е на сейл. Не ги следя. Дори мразя в някои магазини като има сейл и става като кокошарник - всичко е разровено и разхвърляно и разни жени се тъпчат.. Много уважавам аутлетите. На мен много малко дрехи от аутлет са ми избелявали/раздърпвали. От моя опит няма разлика с не аутлетните дрехи.
Рядко купувам неща, които не ми трябват само заради цената. Като си търся нещо ходя в 5те магазина, които знам че имат кройки като за мен и така. И въобще не обичам да ходя по магазини.

Я кажете къде продават хубави коктейлни рокли?

# 104
На сейл само ако си заслужава, купони използвам / обикновено на Плами за памперсите/и то много. В моята фирма имам 20% дискаун + правото да ползвам купони, някой път почти нищо не плащам Laughing
не сме от най- добрите семейства що се отнася до екология
Успех на студентките. аз съм се записала на няколко онлайн курса/ ноември/, а от януари и един сертифициран. Ще ми се вземе тока да уча английски+ маркетинг+пълен работен ден+гледане на дете+ готвене и чистене Shocked / и + търсене на къща/
Зора, страхотна е дъщеря ти, да ти е жива и здрава
Winx,  в Дилърдс има, поне на мен ми харесват, нищо че аз нямам Laughing, ама 100кг жена  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт