Отговори
# 60
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЛЕКСИ!  bdbaloni
МНОГО ЩАСТИЕ, ОБИЧ И УСМИВКИ ТИ ЖЕЛАЯ!
  newsm51

За съжаление е трудно да предпазим децата си от множеството "полезни и интересни" изкушения в магазините и на площадките. Винаги ще има хора с добри намерения, които да почерпят "горкото дете". Crossing Arms
Еkaterinast , каквото и да купиш на твоето дете, то все в чуждата торбичка ще гледа. Това е неизбежно и не се чувствай неудобно.Деца са все пак! Hug

Аня, много мила картинка описа! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Представям си как си играят двете братчета! Hug Hug Hug
Дано температурата на Дани бързо спадне и да няма болести! Praynig Praynig Praynig

Тeopr , поздравления за уменията на Стелка!  smile3501
Браво и на Косетоsmile3501

И ние днес ще ходим на ДК да му бият ваксина, ама може и да се размине, защото накашля. Thinking

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 61
Здравейте,
Честит рожден ден на Лекси Да си здрава, щастлива, усмихната и много обичана. Много късмет на теб и цялото семейство!!!     bouquet   bouquet   bouquet
 Кали, и аз бих искала тази програмка с животинките, че и Марти ще се накефи много.
А моя сладур все още не иска нищо да яде каквото му подам аз или децата в градинката. Взема и хвърля на земята, а иначе така гледа все едно му се яде много. Но това ще е до време. И аз се мъча нарочно да дъвча пред него плодове или нещо полезно и после му давам, а той такава физиономия все едно отрова давам и ми блъска ръката.

Браво за уменията на Стела.   Peace
И ние така, но по-малко животни знае и не иска да каже буквата м. А мама с триста зора като плаче вика. Иначе всичко е тата.  Crossing Arms

Хубав ден на всички
Да оздравяват всички болни (и ние в това число с тези сополки).

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 11:13 от riki

# 62
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА ЛЕКСИ!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!

# 63
  • Бургас
Огромно Благодаря на всички за поздравленията! Супер се чуствам! Благодаря Ви че сте тук!
Ето почерпете се с торта

# 64
Lexy честит рожден ден  bdbaloni

Хекси до колкото съм запозната напоследък само за градини и записвания чета често се случва ЧДГ да искат 2 такси  Wink   
За държавните ясли: в момента  сме на около 90-то място и в 6-те които съм си харесала. Но то сегашното класиране май-няма да се брои. 99% си мисля че няма да се класираме. Та или в частна или още едно бебе  preggo имаме 1 година да го измислим  Mr. Green

ekaterinast и ние имаме същия проблем че и по-голям  ooooh! случвало се е да му купуват близалки и шок. вафли

# 65
  • морето и сините вълни :)
Здравейте Mr. Green Mr. Green Mr. GreenКак е тайфата?
Да ви кажа чета ви но не пиша,и а знезнам защо Crazy

Ние сме добре.Влади вече е на втора група в кухнята,яде всичко.Оня ден му давах и мед.Макар че е с АД.Яде риба,разни пастички има в кухнята за десерт,меденки.А каквото ядем ние и той трябва да го яде защотот настава война.Яде прясно печено агнешко на пещ.Азму бях приготвила манджичка за него но той категорично отказа манджата и се нахвърли върху месцето CrazyМесарин нашия.
Казвмае разни думички на чао вика "тао","бабууу","дадуууу"мама и тата те са ясни.Но един ден нещо беше направил бела и аз му се скарвам и накрая му викам"Ааааа маха"и той като папагал"аааа маааа"викам брех и твойта работа порасна.Постоянно бръщолеви нещо.не му млъква устата.на един бебешки език,много е смешен.
От 1 седмица се влачим с едн азадн ахрема и няма минаване.направо ужасТ.явно е от времето.Аз още не съм му правила офицялно прощъпулник-тази събота ще идва майка и ще направим.
Момичета незнам ваще деца как са-но аз по цяла нощ диверувам над кошарата.ставам по 4-5 пъти.Малкия спи адски неспокойно.И не е от зъби това неспане.И на всичкото тогоре се събужда сутрин в 6 без 10 или 6,30 най късно.Какво е това чудо незнам ooooh!Аз все ендо съм в първите му месеци Sick #Crazy
Спи само слетобед по 2 или 3 часа като пак се пробужда  за това време един или два пъти.Пие вода и трябва да го полюшна че да се унесе пак.А видимо му се спи две не вижда ooooh!Направо неговото неспане е кошмар за мен.и аз немога да се наспивам #Crazy
относно яслите аз  мисля ако го приемат май месец да го пускам Peace,но адски се дразня от факта че трябва да подкупиш даден директор че да се радваш че детето ти ще бъде прието на ясла.Мнооого се дразня.Ами хората който нямат пари за подкупи Close #Cussing outАми хората който имат нужда да работят за да вържат двата края-а всъщност детето не е прието зараи разни подкупи.Много се дразня.не искам да убидя никого тук,просто си изказвам мнението относно корупцията в БГ.
много целувки на всички

а ето го Влади

# 66
Ехоооо, пак съм аз Mr. Green Аня като каза програмки за децата та се сетих, че аз свалям на Стилияна едни много интересни. Едната е с животни, другата е с фермата на Макдоналд, а има още доста интересни. Бебе Айнщайн май се казваше. Ако искате ще потърся линка и ще го пратя да Кали да го сложи в Библиотеката.

Редактирам се, за да почерпя, че днес правим 8 години семеен живот с моят мъж Crazy

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 17:21 от Mari_Pz

# 67
Привет и от мен.
Аз пак се затрих, ама много съм несериозна...
Не знам какво става около вас, затова не мога да коментирам нищо засга, но като прочета, ще си водя бележки и после цял ферман:)

Малко след рождения ден и ние проходихме, но още не съм правила прощъпулник.
Видях снимките от рд, всички бебета, оп   Blush вече големи дечица са прекрасни, а какви вкусни торти... коя от коя по интересна.

Има ли начин да си прехвърля албумчето със снимки от снимка.бг в другия сайт?

При нас хем нищо ново, хем много нови дивотии знаем. Тези дни ни мъчат зъби... 5 месеца беше затишие, сега излизат 6 накуп. 3 пробиха, и чакам другите, и съответно сме мрънкащи и неспящи. Ама това не е ново за нас. Все още продължаваме да ставаме по 10 пъти на нощ.
Искам да питам кърмещите все още или спрели скоро мами, как да го направя? Вики разбира и си иска и се сърди, ако не дам. Голям цицоман е:) Как да го отбия и да си спра млякото? Ще прочета и в кърмаческия, предполагам че има теми там, но питам и за вашия личен опит.

Отивам да ви чета, и скоро пак ще се включа.

Надявам се да няма болнички ( и ние бяхме миналата седмица, но вече се оправяме).

Честит рожден ден на Лекси!!!

# 68
  • София
Лекси, честит рожден ден, желая ти много щастие и любов!

Мари, честит празник и на теб и още дълги години да го празнувате!

Ани, голям приказливец ще излезе от Влади, като гледам и той чистник го раздава, ама нали е Дева.

Хекси, това малко на надцакване ми прилича, който плати 2 такси е вътре, ами те утре и по 3 такси могат да поискат. Те работя с тези пари, които ти плащаш за нещо, което ще ползваш след 1 година. Не, че нещо, ама мен би ме подразнило. Изобщо като поръчваш каквато и да е услуга се плаща капаро и то някакъв процен от общата сума, пък тук умножено по 2, множко ми се вижда, ама както и да е.

Най-актуалният номер на Пепи е да се върти в кръг, след което му се завива свят и тупва, но пък е голяма забава.

И едно въпросче, давате ли Зимафлуор, знам, че е много спорен въпроса, но какво са ви казали педиатрите?

# 69
И едно въпросче, давате ли Зимафлуор, знам, че е много спорен въпроса, но какво са ви казали педиатрите?
Моята много отдавна ни изписа, но няма да давам. Тя хич не е в час с новите неща и си лекува като едно време. От това, което аз съм чела, по-скоро не бива да се дава. И с Риши се консултирах и тя също мисли да не дава на Лора.
Иначе за градината и мъжът ми точно това каза, че си дава парите да му работят с тях една година. Определено е дразнещо.  Close  Но нямам алтернатива, ако искам тази градина. От друга страна, поне после ще ни е леко, защото първите два месеца няма да имаме такса за плащане и ще плащаме чак през ноември. Абе, откъдето и да го погледнеш, щом има масов недостиг на места в градини - и държавни, и частни - родителите сме прецакани и ни изнудват както си искат.  Rolling Eyes

# 70
Лекси, честит рожден ден   bouquet Бъди много здрава, щастлива и обичана!
Мари, честит ви празник! Още много по толкова да празнувате   bouquet

# 71
  • ВИДИН, 10 км след края на света

не съм давала, не давам и не мисля да давам  Peace

# 72
  • Асеновград
И аз не давам Зимафлуор,чудих се,ама повечето мнения които чух бяха да не се дава.
Мари,честита ви годишнина!!!   bouquet
Аз бях много болна, вече май се оправям  Rolling Eyes ама  още не смея да кажа.Мъжа ми в момента е на АБ и е с възпалени уши.Ани от днес е хремава,водихме я при педи да я види,ама е само хрема, и такива работи.Много гадно й хърка носа,едва диша,ама това да е  Peace

# 73
Зимафлуор давах съвсем в началото като се роди може би около месец, два.

# 74
ЧРД Лекси!  Hug

Мари честита годишнина!   bouquet

КалиМей   Hug
Много се разстроих защото моят не си иска такива работи, насила един вид го прави.
Но като се замислих, така ще е като не си го гледам аз.

Рики и ние не можем да казваме м, така че и "мама" няма.

Общи условия

Активация на акаунт