Отговори
# 45
Да се разпиша да не ни забравите  Simple Smile. И да честитя на всички празнуващи, страшно много съм изпуснала няма да изброявам поименно да  не забравя   bouquet...

# 46
Здравейте
при нас кухнята е на 3 групи,3та е над 9 месеца Mr. Green

Бяхме на село 2 дни при свекърите,там беше и 5месечната братовчедка на Косе.Той освен че и лапа бибата и и счупи 2 дрънкалки,направиха и голямо шоу.
Тя го оскуба и той много рева,на другия ден той я оскуба,междувременно извади едно дете от колата му и се нацеди  вътре,после събори на майка му чинията с кебапчета като преди това си открадна хляба Mr. GreenИ така из целия парк се мята с филия хляб.
А как се радва на едни прострени в двора чаршафи,с исък тичаше между тях Mr. Green
Ето малко снимки-първите 2 са от село Mr. Greenс филията и с братовчедката.

-to be or not to be

# 47
Сега да ви питам - някой ползва ли памперсите на Либеро?
Страхотни са и от известно време сме само на тях. За мен бият даже и Huggies по точки.  Peace Имат ластици.

Днес в 19:00 една приятелка ме води на среща с директорката на ЧДГ "Марита М" (детето на приятелката ми ходи там от 2 години) да говоря за ясла за Алекс догодина. Оказа се, че групата за деца между 2 и 3 годинки ще е от 12 деца и 9 от местата са вече заети! И това е за септември 2009!!! Директорката заради многото записвания е решила да пуска групата още от април 2009, за който желае детето му да тръгне тогава, че все пак има и деца родени в началото на 2007-ма, за които ще си е точно време. Говорих да ни запази място и изискването е сега да подпишем предварителен договор и да внесем две такси (2 х 420 лв). Леко ми е критично да дам 840 лв за нещо, което ще ми трябва след 1 година - все пак много неща може да се променят дотогава. Отсега изтръпвам как ще кажа на мъжа ми (т.е. на платеца), че трябва да извади 840 лв за услуга, която евентуално ще ползваме догодина... Със сигурност ще ме обяви за побъркана!  Rolling Eyes

Между другото, все по-доволна съм от кухня "Ози".  Peace  Последните пъти колкото пъти съм взимала, всичко се е изяждало.  Peace

# 48
Хекси, мерси за Либерото. Явно като свършат Памперса ще минем на тях.

# 49
Леле Хекси-как толкова пари ще искат,не е истина Whistling
То и в провинцията си е бой за места,вече няколко мои понати карат сутрин децата си в околните малки градчета.
Аз питах преди време в яслата ,която е през 3 къщи от дома,казаха,че за догодина записват след НГ,сега се оакза ,че доста майки все пак са подали молби и места нямало,тази седмица ще отделя време и ще питам пак.съседката е директорка на една ясла и каза,че ще вземе Косето,но не е съвсем близо  и не знам...

Ей за това либеро и аз взех да се замислям,гледам и племеницата с либеро и не се пълнят много...а как са като цена спрямо Хъджис...ще взема да пробвам аз.

# 50
  • София
Bravy, честит рожден ден с голямо закъснение, много щастие и любов за цялото семейство!

St. ANger, честит празник и на теб на патерици!

Хекси, абе множко ми се виждат 2 такси, аз бих се замислила, пък и след 1 година кой знае на какъв акъл ще си. Аз до сега 2 пъти съм се пазарила за място в частна градина и само първия път ми искаха капаро от 1 месечна такса, която платих май за постъпване през септември, като се има предвид, че всички договори се преподписват май месец и тогава всички родители плащат по една месечна такса в аванс. А във втората градина всичко си беше на устна договорка, изчаках да се освободи място и ни взеха много бързо без капаро. Колкото и да са пълни и частните градини, все едно място ще намериш, не е чак пък толкова трудно. Виж, ако държиш само на тая градина, е друг въпрос.

Ками, много ме изкефи надписа на анцуга  Laughing а и номерата на Косето!

Ескарина, чакам клипчето с денса   superuu

# 51
  • София
Тя и моята майка искаше да ги нареждаме предметите на земята, ама аз не разреших. Naughty
Люска, аз затова се ядосах най-много, защото казах да НЕ са на земята, ама никой не ме 'отрази'  Crossing Arms ! Но здраве да е!
Много сладки снимки на Мимо от вашия празник  Heart Eyes !
Ст.Ангър, да си жива и здрава, миличка   bouquet ! Пожелавам ти куп сбъднати мечти  Hug !

Рики, ще гоизпапкам твоя русичък чаровник  Heart Eyes Hug !
И Тони има несдържано влечение към компютъра, а като му пусна оная програмка, която при всеки натиснат клавиш на екрана се появяват рибки или цветенца, се залива от смях - голям кеф му е!

Ески, по темата за музиката - Тони тресе дупе на Queen, за моя най-голяма радост  Mr. Green !
Деската е "опасна" в тази фотосесия  Hug !

Лекси, браво на твоето момче! И хич не си мисли, че е назад с материала  Naughty ! Сигурно знае куп неща, но още не ти ги е показал. Тони още не може да се навежда или изправя сам, но както винаги казвам - всяко нещо с времето си!
Прегръдки за вас  Hug !

Аниткееее, имаш голяма черна точка  !!!!! Съвсем ни отсвири, 'начи  Crossing Arms !
Пиши как сте! Какви бели прави Влади? Дай някоя и друга снимка да го видим този юнак!

Много е сладко Косето, ама какъв калпазанин  Mr. Green Hug !!!
Ками, човек ще рече, че гладно го държиш това дете, та се налага сам да си "краде" храна  Joy ! Много да го нацелуваш от мен! А надписът на блузката му е № 1  Mr. Green !!!

Между другото, все по-доволна съм от кухня "Ози".  Peace  Последните пъти колкото пъти съм взимала, всичко се е изяждало.
Споделям напълно  Peace ! А тази седмица менюто е супер! Много съм доволна и аз, точни са отвсякъде!

Хекси, много добре те разбирам по въпроса за ЧДГ! Ситуацията и при нас е почти същата, само че аз вече съм в процес на убеждаване, че това е необходимо. Има, естествено, упорство и бойкот на идеята отсреща, но искрено се надявам да се споразумеем с мъжа ми; все пак и аз вече работя, което не е без значение. Едно е сигурно, обаче - не бави топката! В държавна ДГ или ОДЗ вече се убедих, че няма да се класираме и до пълнолетието на Тони  Crossing Arms !
Желая ти успех в "битката"   bouquet !

Пак много дълъг пост, ще ме прощавате  Embarassed !
А докато го напиша, станало 100 часА. Утре ще качвам снимки, то се е видяло!
Хайде лека нощ от мен  Hug !

# 52
Ей за това либеро и аз взех да се замислям,гледам и племеницата с либеро и не се пълнят много...а как са като цена спрямо Хъджис...ще взема да пробвам аз.
35-6 лв за мега пакет с 84 пампи.  Peace

Кали, аз си държа точно на тази градина, там е проблемът. Хем е много хубава (проучила съм я отвсякъде), хем ми е много близо до вкъщи и на удобно място. Ако исках да е в коя да е частна градина, хич и нямаше да ми дреме отсега. То е ясно, че догодина все щяха да го сместят някъде. Ама са си бая две такси, м**ка му! Пък досега 9 семейства са ги дали, познавам едно 10-то, което също ще си запише детето и ако моят Алекс стане 11-ти, групата е 99% запълнена.  Shocked Още от октомври 2008... В интерес на истината, повечето ще започнат да ходят още от април 2009-та, което не е чак толкова далеч щом плащаш сега. И аз имам възможност да го дам Алекс още тогава, но ми се струва мъничък. Не знам, ще го измислим. Т.е. аз няма какво да му мисля, за мен съм решила, ама остава да убедя "инвеститора".  Wink Горкият, ако е знаел какъв амбициозен родител си навлича на главата с мен (като гледам разходите за едногодишно какви цифри са, представете си като порасне за какво ще иде реч), сигурно нямаше да иска да се женим.  Mr. Green Това, разбира се, в кръга на шегата. В момента и да исках, няма как да го запиша в държавна градина детето с кризата за места.
Но КалиМей е права, че сега като започна работа и аз, определено ще стои една идея по-добре семейното финансово положение. Ох, само да сме живи и здрави с баща му да работим, че да можем да му осигурим каквото ни се иска.  Praynig Иначе частната градина ще ни излезе по-евтина от сегашния вариант с детегледачка за 6 ч/дневно (без да броим неудобството от това, че и майка ми ще помага).

Ками, сега видях надписа като обърна внимание Кали. Уникален е!  Peace  Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 23:01 от Hexina

# 53
Ст.Анже честито и от мене на патерица! много щастие ти желая!  Hug

Редактирам се защото днес се представи много добре и компенсира донякъде вчерашния зрънчо (въпреки че яко ме ядоса и даже сънувах кошмари в които участваше в главната роля)

Косето е голям сладурчо! Други снимки не можах да разгледам, отивам да спя. Утре ще чета повече.

Heart Eyes

Последна редакция: вт, 21 окт 2008, 18:50 от Мунка

# 54
  • София

Lexy !!!
Бъди здрава, щастлива и обичана!
Пожелавам ти много радост и любов във твоя дом!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мунка, за пореден път оставам без думи  за твоето свеки  #2gunfire !
Аман от селски номера! Лошото е, че нямаш друг избор за момента кой да гледа Вали и ти се налага да я търпиш  Tired !
Със сигурност пак си й казала да не му дава такива неща за ядене, но дали си е взела бележка ...  Thinking ?
Прегръщам те и много цунки на Кишето  Heart Eyes !

# 55
ЧРД Лекси, бъди много щастлива  bouquet

Хора, искам да питам пак Embarassed Слушам аз, че и вашите се тръшкат ако не им дадете каквото искат, както и моята принцеса. Освен това обаче, тя не спира да се върти и да нервничи на сън. Много се притеснявам да не е някакъв проблем това? Как мислите?
Стискайте палци днес ще ходим да бием ваксината Praynig

# 56
  • Гърция
Честит рожден ден, Lexy  bouquet!

Mari_Pz, не мисля че е проблем неспокойният сън. Може да е предизвикан от много неща, за твое спокойствие се консултирай с педиатъра ви.
Стела също от около месец се опитва да се тръшка, когато не получи нещо, даже от известно време се хвърля на пода и си удря главата, но аз игнорирам такова поведение и тя се успокоява веднага щом ми види гърба. Случи ли се да прави така, първо обяснявам, защо не получава каквото иска, ако няма резултат просто я оставям и излизам от стаята.

Да ви се похваля от няколко дни като я попиташ как прави някое животно ти казва и не са никак малко- куче, крава, пате, лъв, кон, вълк, риба, кокошка. Много се зарадвах, започна изведнъж, а ги гледаме вече няколко месеца.
Вчера си беше скрила шнолката и като я попитах къде е, отиде в стаята си и ми я донесе Heart Eyes. Като и кажа хайде да събираме играчките идва и започва да ги слага в коша, въобще е голяма помощница Wink.

# 57
  • София
КалиМей, когато можеш ще ми пратиш ли ми на мейла (или линк, ако имаш) програмката, за която говориш. Praynig Hug

Мунка, и аз така се дразнех много на моите свекита, които взе забравяли и даваха на Емко я козунак, я шоколад; после вече като се изяви алергията запомниха да ме питат. Whistling Много търпение и обяснения от твоя страна, много е дразнещо този, който ти гледа детето да не се съобразява с майката. Confused

Емко снощи вдигна темп., та ще си е в къщи. Милия чака с нетърпение Дани да се събуди и сега се напъха в неговата кошара и играят, а Дани вика "мамо, мамо". Laughing Heart Eyes

Лексиnbirthday!

# 58
Добро утро  Hug

честит рожден ден Лекси   newsm51 smile3525 пожелавам ти да си жива и здрава.  Алекс да ти е здравичък и да спи спокойно вечер  Wink

Коцето голям сладур Wink

Мунка наистина свекърва ти постъпва много тъпо. Аз също много бих се издразнила на това. Все пак трябва да се уважават нашите решения  Naughty .

На мен също това ми е проблем само че навън. Решила съм че няма да давам такива неща(крокита, кроасани,пом бер,бейк роус и други подобни), обаче като излезем навън с другите деца и всичките ми добри намерения отиват по дяволите ooooh!
Като излезем няколко майки с деца и като започнат да се отварят тези пакети и да се дават на децата тези боклуци направо се изсипва пакета в количката вътре и моето като залепено до тях и иска.Все едно не е яло от 2 дни  #Crazy.
Пълни устата с пуканки чак не може да я затвори пълни и ръката Embarassed .Ужас. Много ми е неприятно става ми и неудобно защото аз не купувам, а ядем от техните, но незнам какво мога да направя. Аз и купувам обикновени солетки и когато няма други неща си ги хапва ама техните разбира се и са по вкусни  Tired.
А като сме в къщи и няма от къде да се съблазнява  и беля ябълка или круша и и давам парче в ръчичката и си я хапва с голямо удоволствие ама навън не става.

Незнам как да си предпази човек детето от тези неща в днешно време щом като влезна в магазина не мога да измисля какво да и купя, ами то всичко е боклук в шарени опаковки сложени точно пред очите за да ти иска детето Tired

# 59
Относно слънчото-аз много ги хапвам,на Косе не купувам,но понякога като ме види,че ям му давам иначе става страшно.Но определено не толерирам подобни харни да яде детето,поне докато не стане достатъчно голям,че сам да си ги купува.

Косе само пък вика на кучето Ав-ав,като го питам къде са му обувките и се хваща за краката,а като му кажа-дай да видя какво има в нослето и почва да смърка Joy

ЧРД на Лекси!!!Да е жива и здрава!!!

Общи условия

Активация на акаунт