Отговори
# 30
Честито на всички , които са имали повод за празник  bouquet  bouquet  bouquet

Много хубави снимки на Мимо,Деси,Софи,Лизи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
Здравейте,
гледам страхотни снимки на малките дечица  Simple Smile Всички са много хубави и големи сладури пу-пу-пу-пу

И ние проходихме и преди седмица правихме прощъпулник, първо хвана апарата за кръвно а после една книжка седна да разглежда - и какъвто да стане все ще е добре  Party
Все още сме с хрема, но поне не е по-сериозно. Сега като чета може и от зъбките да е, слагаме едни капки и реееев все едно го боли нещо, но няма как.
После пак ще се включа .... ако мога, че вижте защо не сядам на компа - то като го види и край забравя всичко. С нищо не е играл толкова колкото с компютъра. Ама ако му купим играчка - компютър със сигурност няма да е толкова интересна.   Laughing

[img]http://media.snimka.bg/1085/008425045.jpg[img]

# 32
Мунка, нямаше такъв предмет на прощъпулника, т.е. нищо за професията полицай - и то нарочно Wink! Но пък иначе много си падна по тоя револвер, който е на племенника ми. Тогава на фотосесията бяха заедно, но аз качих само снимките на Деси. Ми той Коко държеше пистолета като момиче, все едно не знае какво представлява, а е на 2 години. Затова пък Десито направо ме 'уби'.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Люси, много приятни снимки  Heart Eyes. Браво на Мимо за избора още веднъж  Hug

Ст. Ангър, Честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава, мъжът ти да те обича и уважа, а малката прекрасна София само да те радвам и да се гордееш винаги с нея   bouquet Благодаря за почерпката  Hug

Рики, хайде още един доктор ще има в нашата тема  Grinning Честито! А вие сложите ли му лап топа сред предметите?

Мунка, и аз днес исках да слушам подобни песни, но мъжа ми беше скрил някъде албума на Любе, но затова пък огласи квартала с метъл, че и дребните зарибява и те се клатят из стаите като него!  #2gunfire
Че какво лошо има да се друсат на метъла. Аз пък много се кефя, когато Деси го прави. Даже тя го предпочита пред всичко друго и мама и тати са мнооого горди от факта. Вчера например, баща й й пусна новият албум на AC/DC. Е няма такъв танц - подрусва леко дупе, извръща глава леко на една страна и започва да се върти в малки кръгчета, от време на време сменя посоката и наред с всичко това си тананика с глас Heart Eyes Grinning. А аз нямам с какво да запиша клипче със звук.  #2gunfire

Мари, пробвахте ли розмарина?

# 33
  • гр.Варна
St.Anger, честит рожден ден (на патирици)!  newsm59
Бъди здрава, щастлива и винаги усмихната!  newsm51
Много е сладка София на снимките! Hug Да й нащипеш  и нацелуваш пухкавите бузки от нас!  love001

Ески, абе аз нямам нищо против тази музика и дори харесвам част от нея, ама явно вчера шумотевицата ми дойде в повече. Sick Като прибавиш и "червения период", в който се намирам ,разбираш защо всичко ме дразни! Naughty
Поздравления за метъл-уменията на  сладурчето Деси!  superuu

Рики, много е пораснало твоето момченце! Hug Прекрасно русо пате! Heart Eyes Честит ви прощапулник!  bouquet
Явно медиците ще бъдат многоооооооооооо! Hug Hug Hug
И Мимо има страст към компютъра, особено към клавиатурата. Вече не ме оставя да седна.Докато ме види,че съм пред компа и се е залепил за крачола ми. ooooh!

Отивам да будя сънливеца, че ще изтървем храната. Вече по вече от два часа спи и като го гледам няма признаци на събуждане, а вън е толкова приятно.  Nature Sun With Face
Днес ще взимаме храна за втора група, та ще видим как ще се възприеме от Мимо. newsm78

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 34
Люси, аааа ясно, сега разбирам  Mr. Green Значи скоро всичко ще бъде наред  Peace Hug Как втора група само? Те колко са ви групите на кухнята? В Русе са 5, а ние сме на 4-та.

Имам едно въпросче към всички, ако някой може да помогне - търся си програмка за записване на видео клип от уеб камера. Имаме такава, а нямаме такава програмка. А ми писна да изтървам толкова хубави и яки моменти, когато Деси прави нещо незабравимо и аз да не мога да я заснема. Моят фотоапарат прави клипчета, но без звук, а на мъжа ми фото-то пък изобщо не прави клипчета.

Лек ден на всички!  Hug

# 35
Благодаря на всички за милите думи!Наистина й отива на малката рокличката,а аз едва се навих да й я облека! Blush Crazy

Много хубави снимки на всички!!! Hug Hug Hug Насе,Люска,Екатерина,Еск,Рики....Дано не пропускам някой!  Praynig

St.Angeр,Бреви,милички,ЧРД и от мен!Всичко,което си пожелаете да се сбъдне!!!   bouquet Hug  bouquet
София толкова е порастнала... Flutter Гуш за нея и за мама! Hug Hug Hug

Моренка,честит празник и от мен!  bouquet

Мунка,що не записа клипче как пееш ,а Вали танцува! Heart Eyes Party Wink

# 36
St.Anger, честит рожден ден на патерици! Бъди много здрава и обичана!
Еск, програмата, която ползвам е AMCap. Не е най-доброто, но  е лека и върши работа Peace Файловете стават тежки та ги конвертирам с SC Video Converter. И дреболина се очертава като рок/метъл фен - прави точно това, което описваш но на Металика  Mr. Green
И Мимо има страст към компютъра, особено към клавиатурата. Вече не ме оставя да седна.Докато ме види,че съм пред компа и се е залепил за крачола ми. ooooh!

И тук е така само, че страстта е към всичко - не и стигат ръцете да вземе едновременно мишката, клавиатурата и да бъзика монитора  ooooh! Вече не сядам пред комп-а, а стоя права  Crazy Така поне не напира да е непрекъснато горе Whistling

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 13:02 от Else

# 37
Ески, не го купих, защото от вчера следобяд вече е ОК.  Но ще имам в предвид ако се наложи друг път! Благодаря за съвета Hug
Илияна, а Либерото имат ли ластичета на лепките или на кръстчето?
А и да споделя - понеже някой беше писал, че Памперс-а с Уницеф имали ластик - ЕМИ НИЩО ПОДОБНО. Вчера купих нов пакет с Уницеф и са си същите. Само дето са по-миризливи ooooh!

# 38
  • Бургас
Привет,
Ст Ангър, Честит рожден ден на патерица и от мен! Много здраве, щастие и късмет в живота!
Пебс, Лизи е невероятен бонбон с тази рокля.
Страхотни снимки на Мимо, Деси, русото бонбонче на Рики! Надявам се че не пропускам никого!
Мари, ние също ползваме либеро, имат ластик и на кръста и на лепките!
Аз да похваля моето момче, от съботя кляка и става самичък и казва как прави магарето!
Като гледам другите деца какви постижения имат нашите направо са срамни, но аз съм щастлива, че поне това може.
Ескаринче, в Бургас са 3 групи и хараната е абсолютно пасирана завсимки групи. Много ме е яд и май няма да взимам повече. Още се чудя, но той затова не иска да яде. Като му готвя аз в събота и неделя яде всичко,защото аз го режа намалки парченца и той може да дъвче, а пък детската кухня е смляна и рядка.
Редактирам се да кажа, че София на последната снимка с розовата рокля е невероятно красива! Hug
Хайде хубав ден

# 39
  • морето и сините вълни :)
  bouquet

# 40
  • гр.Варна
Анитка, защо така скромно само с цветенце се отчиташ? Naughty Драсни два реда,де! Как е Влади, ти как си?

Ески, така е в нашето голямо село Варна. Crossing Arms
Има само две групи - от 6 до 12 м. и от 12 м. до 3 г. Супата е аднаква за двете групи, второто винаги е различно, а десерта - понякога също е еднакъв.

Днес имаше мусака със зелен боб. Мимо се поначумери малко, ама си хапна . (доброто прасенце на мама  Animal Pig).
Купих му и грозденце.Не спря да яде това дете. #Crazy Трябваше да го изведа от кухнята, за да не вижда гроздето и да спре да вика "дай-дай". ooooh!

Лекси, и ние сме скромни откъм постижения.  Embarassed Сега започна да маха за чао, да показва колко голям ще стане, да вика след кучетата "бау-бау". Бавно, но славно се развиваме и ние! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Ескарина,  фотоапарата ти може би прави клипчета със звук (ако е като моя SONY), но като ги възпроизвеждаш на самия фотоапарат не се чува, на ТВ-то или на компютъра има  newsm78 аз много се шашнах и ядосах преди да прочета книжката на апарата  Blush
иначе за уеб камера и аз ползвам AMCAP  Peace
и във ВД има само 2 групи на детската кухня, от понеделник пак влизат в бизнеса (след едномесечен ремонт). няма такава сгода просто...  Hands Thumbsup  Mr. Green
Мари, либерото, поне петицата, имат ластичка отзад на кръстчето. а новите памперси и тези на УНИЦЕФ нямат нищо общо (всмисъл не е задължително със стикера да са от новите), аз купих от тези "новите" които наистина са с ластички на лепенките и по-изрязани, но не бяха от кампанията на УНИЦЕФ  Peace

Днес имаше мусака със зелен боб. Мимо се поначумери малко, ама си хапна . (доброто прасенце на мама  Animal Pig).

и Валето не ги уважава тия зелении, зелен боб, грах... ама се понамръщи в началото и си ги изпапка  Animal Pig само от тиквичките му се гади сериозно, та не му ги давам  Mr. Green

# 42
Else, много благодаря за програмката, смъкнах я Hug. Трябва утре да я пробваме, че Деси днес пак нарави това танцуване невероятно, направо ни скри шапките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Люси, направо не мога да повярвам, че са само две  #Crazy Логиката сочи, че би трябвало в цялата страна да са еднакви тия неща, все пак е държавна кухня, пък там нещата не се променят кой знае колко, та затова съм изненадана, че има такива разлики. В Ямбол пък са три групи. А в Русе, дето със сигурност е по-голямо село от Варна, има 5 групи - 1 от 4-ти месец (постно пюре и крем), 2-ра от 5-ти месец (постно пюре и крем, ама различни от тия на 1-ва), 3-та от 7-ми месец (супа и пюре, които се редуват местно и постно + крем), 4-та от 12-ти месец (води се преходна храна, на по-едри парчета и са си манджички + крем (+грис, мляко с ориз, крем-карамел), но никога не готвят със зеле или със свинско), 5-та от 18 месеца (тука вече има всичко).

Куши, няма звук наистина. Правила съм клипчета досега поне 10-тина, гледаме си ги на компа, но бе звук. Моят фотоапарат е Nikon, просто този модел няма звук, той е на три години вече, че и отгоре. А за тиквичките сме същите, много ги мрази, затова слагам кисело мляко на всичко, в което има тиквички от кухнята  Wink

# 43
честит рожден ден на Bravy на патерица   bouquet  bouquet  bouquet

kerilain възможно е да е от зъбчетата  Heart Eyes
и сега е момента да се похваля нашите са 12  Mr. Green

пебс
, малката е много сладка  newsm51 пу пу  Simple Smile

St.Anger честит рожден ден и на теб  на 2 патерици  smile3525

увеличихме грамажа на храната  на 300  Wink
ходим само на вън, вкъщи продължава да лази  Flutter

# 44
Ооооо Куши, преди няколко месеца и на мен ми се случиха 1-2 пакета на Памперс с ластици, но от тогава са все от "старите" Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт