Много хубави снимки на Мимо,Деси,Софи,Лизи
Всички са много хубави и големи сладури пу-пу-пу-пу
! Но пък иначе много си падна по тоя револвер, който е на племенника ми. Тогава на фотосесията бяха заедно, но аз качих само снимките на Деси. Ми той Коко държеше пистолета като момиче, все едно не знае какво представлява, а е на 2 години. Затова пък Десито направо ме 'уби'.
. Браво на Мимо за избора още веднъж 
Благодаря за почерпката
Честито! А вие сложите ли му лап топа сред предметите?
. А аз нямам с какво да запиша клипче със звук. 

Да й нащипеш и нацелуваш пухкавите бузки от нас! 
Като прибавиш и "червения период", в който се намирам ,разбираш защо всичко ме дразни! 

Прекрасно русо пате!
Честит ви прощапулник!

Как втора група само? Те колко са ви групите на кухнята? В Русе са 5, а ние сме на 4-та.

Насе,Люска,Екатерина,Еск,Рики....Дано не пропускам някой!
Гуш за нея и за мама!

Файловете стават тежки та ги конвертирам с SC Video Converter. И дреболина се очертава като рок/метъл фен - прави точно това, което описваш но на Металика 
Вече не сядам пред комп-а, а стоя права
Така поне не напира да е непрекъснато горе

Драсни два реда,де! Как е Влади, ти как си?
).
Трябваше да го изведа от кухнята, за да не вижда гроздето и да спре да вика "дай-дай". 
аз много се шашнах и ядосах преди да прочета книжката на апарата 

).
само от тиквичките му се гади сериозно, та не му ги давам
. Трябва утре да я пробваме, че Деси днес пак нарави това танцуване невероятно, направо ни скри шапките
Логиката сочи, че би трябвало в цялата страна да са еднакви тия неща, все пак е държавна кухня, пък там нещата не се променят кой знае колко, та затова съм изненадана, че има такива разлики. В Ямбол пък са три групи. А в Русе, дето със сигурност е по-голямо село от Варна, има 5 групи - 1 от 4-ти месец (постно пюре и крем), 2-ра от 5-ти месец (постно пюре и крем, ама различни от тия на 1-ва), 3-та от 7-ми месец (супа и пюре, които се редуват местно и постно + крем), 4-та от 12-ти месец (води се преходна храна, на по-едри парчета и са си манджички + крем (+грис, мляко с ориз, крем-карамел), но никога не готвят със зеле или със свинско), 5-та от 18 месеца (тука вече има всичко).

пу пу