Отговори
# 15
  • гр.Варна
Брейви, благодаря за почерпката!  bouquet (нищо,че я видях едва сега  Embarassed)
Насе, добре посрещнала!  Peace
А за подаръка-не се ядосвай, някои мъже са такива-не им идва отвътре. Crossing Arms Моят е същия, но за разлика от твоя и на децата няма да се сети да купи дреха. ooooh!
Да ти кажа, има надежда! Моят баща никога не е бил по подаръците и в повчето случаи пропускаше поводите за празник. Да, ама на стари години нещо му стана и сега едни подаръци правина мама ... #Crazy ,ум да ти зайде! Така,че не губи надежда! Peace
Ески, бързо да оздравяваш и ти, че лоша работа с тези болести! Praynig
Кали Мей, видях,че съм в списъка с липсващите рождени дни. Благодаря ти за вниманието, но ме има в зодийките. За всеки случай - 02.03.
Емукче,  дано успеете да се успокоите и да не е чак токова "шумна къщата" ви! Praynig
Както ти писа и Кали Мей, с твоя невероятен хумор, не вярвам да не намериш изход от това "крещяшо положение". Hug Hug Hug
Пебс, Лизи е много красиво малко момиченце! Пу-пу-пу! Hug Hug Hug Роклята й е разкошна! Peace

# 16
Честити рожденници тези дни, че нямам време даже да ви изчета.....
Криси вече я водим проходила, дойде й смелостта и се пуска да ходи сама, но от време на време залита и тупва в повечето случаи по дупе  Praynig но пак трябва да тичаме по нея.
Вече й поотминава хремата, но аз се тръшнах днес и ми е едно кривооооо, но ще мине, детето да е добре, аз ще се оправя .

# 17
Здравейте,
Брейви,    bdbaloniи от нас,  Морена да ти и жива и здрава и твоята госпожица bdbaloni
Пебс,Лизи е страхотна, много и отива рокличката Hug
Кали Мей страхотно е албумчето  bouquet, а  и видях че съм в списъка с липсавща зодия - на 27.05 съм родена.
Ние иначе сме добре, тази седмиза ни изби 4-то зъбче и беше доста нервна и имахме и малко хрема , но сега сме добре. Аз след 2 седмици започвам да работя по цял ден и направо незнам как ще свикне Йоанка.  Все още се кърмим и  то често, но ще се наложи да понамалим кърменията.
ЧАО за сега, спокойна вечер на всички

# 18
  • София
Нашият прощъпулник мина, но не и без гафове  Confused !
Бяхме при майка ми, че там е по-широко. Всичко наредено, избрани много хубави предмети, нооо ... майка ми ги наредила на пода върху бялата кърпа, а бях казала да са върху масичка или кресло, тъй като Тони никога не се е пресягал да вдигне нещо от пода, ако не се е подпрял някъде, дори да е най-интересното нещо на света. И то какво стана - търкулнахме питката, Тони тръгна по нея, изобщо не спря при предметите, ами се подпря на един стол и се пресегна за питката (било на здраве  Flutter ). Грам внимание не обърна на нито едно от подредените неща, тъй като изобщо не му бяха в полезрението. Майка ми после го взе и го сложи седнал пред тях, което пък хич не се връзва с ритуала  Close ! И естествено, (въпреки че бях казала да не се слагат шарени неща, защото първо за тях ще се лепне!) си взе едни цветни маркери (художник) и след кратък размисъл, с другата ръка хвана GSM-а (PR) , което всъщност отчитам за първи предмет. Та така! Още ми е малко ядосано, но здраве да е! Важното е, че Тони не се спъна нито веднъж, явно ще му е гладък пътят в живота, а професията и без това сам ще си я избира един ден, само да ми е жив и здрав! Снимки и клипче - тия дни!

Пебс, Лизи е страхотна малка дама  Heart Eyes Hug !
Керилайн, бързо справяне с хремата! Честито зъбче на Косето   bouquet!

Люска, аз те написах, защото не бях сигурна 02.03. или 03.02. е рожденната ти дата! Но сега всичко е точно  Peace !

Асенче, успех с работата! Всичко ще си дойде на място с новия режим. Ще свикнете с Йоанка, не се притеснявай  Hug !
Илияна, честити ви ходещи краченца   bouquet !

Ивка, Керилайн, Саморасличе, утре (че сега заспивам вече  Tired ) ще се погрижа за снимките, няма проблем  Peace !

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 21:46 от Kally May

# 19
Kally, мила не се притеснявай, че е имало малко инциденти. Всичко е минало супер всъщност  Peace А колкото до маркерите, вие може да сте ги нарекли за художник, но и уеб дизайнът ми се струва, че влиза в тази група, така че няма нищо 'лошо' или 'неправилно' в избора на Тони  Grinning Специални  Hug за малкия сладур  Heart Eyes Чакаме снимките и клипчето Wink

Асенче, дано да успеете да се адаптирате бързо към новата нелека ситуация с Йоанка. Честито ви зъбче  Mr. Green

Илиянче, дано оздравееш бързо и ти, че много гадно с тия болести...  Praynig И аз бухам като мотор на прахосмукачка "Урал".

Люси, браво на баща ти. Много рядко се случва на мъжете да "им дойде акълът" за такива неща на стари години и то за жената, за която са се оженили преди 30 и кусур години. Още един повод да се гордееш с него  Peace

Случайно попаднах на една фотосесия,която съм забравила тотално. Нямаше как просто да не споделя това с вас: http://images.escarinka.multiply.com/image/2/photos/7/1200x1200/ … mp;nmid=121050781
Тук е цялата - http://escarinka.multiply.com/photos/album/7/Am_I_cool_August_2008

Лека вечер и нощ на всички!  Hug

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 22:45 от Escarina

# 20
  • Бургас
Запис и от мен
Брейви,  nbirthday   и от мен,  Морена да е жива и здрава и твоята госпожица   newsm67

# 21
Брави честито и от мен със закъснение! Много здраве и щастие и любов! Simple Smile    bouquet
Пебс твоята красавица все по-хубава става, очарователна е! Тъкмо щях да питам къде се губиш, какво става?
Хески, и ти ни хвана Simple Smile, няма да става модел, само за спомен е.
Куши, ми той адашчето е с много коса, за разлика от нас, сигурно се налагало пострижка.
КалиМей, може да не е било по план, но е показателно, ще има да се смеете след време.
Бре оказа се че съм пропуснала 1 страница като съм чела, такова съм куку...
Та Емук, и ние сме така, аз се изнервих от бачкане и викам, ама той не ме пуска - тия дни все е хванат за крака ми и скимти, нищо не мога да свърша, иска САМО с него! Ама то човек си има нужда, да ти кажа днес се накрещях на една песен не знам дали я знаете - Десяты наш десантны баталион - та като я надух и викам викам (пея де)... а дребния танцува.
Асенче, кураж!, малко е тъжно наистина като се разделяш с дребното за по-дълго време.
Наска и Екатерина, прекрасни са ви децата!
Кукла поздравления за уменията! Много интересно ми стана за тази система.
Моренка тъкмо се канех да ти честитя (явно за втори път Mr. Green) на щерката Simple Smile
Ех съвсем съм се отнесла ужас!
И още се присетих... Илиянка честито ви! Ески да оздравяваш! може и да не хване не се притеснявай.
Лека нощ  Heart Eyes

А Ески видях те че се редактира! леле как го учите детето с тия пистолети Simple Smile тоя предмет имаше ли го прощъпулника - за полицай  newsm78

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 23:23 от Мунка

# 22
  • гр.Варна
Ески, фотосесията на Деси е трепач! Peace
Доколкото си спомням, тя от бебе си има предпочитания към огнестрелното оръжие. hahaha hahaha hahaha
А за татито, той си ми е страхотен и наистина много се гордея с него. Затова и внукът му носи неговото име - Марин. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Асенче, дано Йоанка свикне бързо без теб по цял ден и да не тъжи много за мама. Peace
А мама, да не тъжи много за малката принцеса! Hug

Честити ходещи крачета на Криска!   bouquet  bouquet  bouquet
Скоро сама да тича на воля! Hug Hug Hug
Радвам се,че сладуранката е оздравяла, сега мама по-бързо да се оправя!  Praynig Praynig Praynig

Кали Мей, не се ядосвай,мила! Hug
По законите на Мърфи, когато искаме всичко да е изрядно, все нещо се обърква. Важното е да сте здрави, пък-"каквото сабя покаже"! Peace Peace Peace
Тя и моята майка искаше да ги нареждаме предметите на земята, ама аз не разреших. Naughty
И като сме на тази вълна, ето и снимки от прощапулника на Мимо:
http://liudmila73.multiply.com/photos/album/12/12

Мунка, и аз днес исках да слушам подобни песни, но мъжа ми беше скрил някъде албума на Любе, но затова пък огласи квартала с метъл, че и дребните зарибява и те се клатят из стаите като него!  #2gunfire

Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet

# 23
# 24
Честит рожден ден на патерици, Брейви! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и обичана!
Лизи, Деси и Мимо са страхотни на снимките!
Еск, от къде ги извади тези котета - много са готини  Simple Smile
Кали Мей, не се ядосвай за прощъпулника  Hug Аз четох, че предметите може да са на земята и на прощъпулника на дреболина там ги подредих, но това не беше проблем  Peace Сега като се замисля - от тогава минаха 3 месеца  ooooh! Кога отлетя това време  Crazy
Илиянче, честит ти ходещ бонбон  Hug
Лека нощ на всички или може би добро утро Wink

# 25
  • София
Хайде и аз да се запиша в новата тема. И да честитя на патерица:
ЧРД на едногодишните сладури, които пропуснах, да растат здрави и безгрижни!
ЧРД на голямата дъщеря на Морена, да ви е жива и здрава, и все така да ви радва!
ЧРД Брейви, много здраве и щастие ти желая!

Керълайн, дано операцията мине успешно и бързо да я забравите  Praynig.
ПебсHug за Лизи.
Сега да почерпя и аз за кръглата годишнина, че на 17.10 чукнах 30  Grinning.

Нямах време да пиша, но малката откакто е на ясла, вече 3-ти път кара вируса с разстройство и повръщане. Та и аз изкарах един рожден ден. Важното е, че вече се оправя.
Ето  и малко снимки от мен.
Хайде лека! Утре пак ще гледам да се включа.

# 26
Честито на всички празнуващи че пак много съм пропуснала  Embarassed
Разгледах страхотни снимки- Лизи е разкошна млада дама в тази рокля, Мимо е толкооова сладък на прощъпулника  Heart Eyes, София е станала толкова чаровна  Hug, Деси е като от спец частите  Wink

Благодаря ви за милите думи на всички. Ставам, че Криси не иска да обикаля стаята сама, държи и аз да я придружавам на всяка крачка   Whistling

# 27
Ст.Ангър - ЧРД на патерици. Бъди много, много щастлива  bouquet
Аня, мерси за сайта мила! Hug
Кали, не се ядосвай, щом е станало така, значи така е трябвало!
Важно е да са здрави дечицата и да не са спънати в краката (като мен Twisted Evil) Свекър ми се шегуваше, че трябва и на мен да направят прощъпулник, че постоянно се спъвам и удрям някъде hahaha Joy

Сега да ви питам - някой ползва ли памперсите на Либеро?
До сега сме на Памперс, обаче все по-миризливи бееее. Чак гадно ми става вече Sick

# 28
Сега само записче,довечера ще пиша за приключенията на Косе на село Mr. Green
Целувки на всички, а аз тичам към офиса Crazy

# 29
Мари, ние от началото сме с Либеро и съм много доволна. Нито пропускат, нито миришат  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт