Тест за бременност

• 262 649
  • 795
  •   1
Отговори
# 15
здражейте, подкрепям всички който са ти казали да не си правиш теста по рано. Аз си го направих в деня на закъснението и беше отрицателен и естествено бях много тъжна. А имах всички симптоми. Едва на 3 ден ми отчете бледа втора чарта. Сега ще изчакам няколко дни за да го повторя за да е сигурно. Много е гадно чакането, но е още по гадно като не видиш желания резултат. Успех дано да е станало.
Здравейте!нова съм във форума,така  че се извинявам предварително ако пиша не където трябва!искам да ви питам според вас дали имам проблем.с приятеля ми правим опити за бебе от 4 месеца,но все нищо не става!
И ние така си правехме опити и все не ставаше. Преди да започнем ходих на преглед и всичко беше на ред. След 5 месеца неставане си смених лекаря и се установи, че имам ПКЯ и лиса на овулация. Не искам да те плаша дано всичко при теб е наред. Може просто да не сте оцелили момента. За твое спокоиствие можеш да си пуснеш хормонални изследвания те показват ако има проблем. Успех в бебеправенето   

# 16
Направих тест два дни преди м . и беше +. Сега ми е втори ден на закъснение . имам признаци .От тук прочетеното може ли да не съм бременна или да го изхвърля като толкова рано имах +тест.

# 17
Щом си видяла + резултат, значи си бременна, т.е. имало е оплождане и вероятно имплантация (да ме поправят по-вещите в тези неща, ако греша). По принцип е възможно и да не се задържи оплодената яйцеклетка, но не се вкарвай в разни такива мисли. Около 10 дни след закъснение на ехограф може да се види точица, т.е. вече да си по-спокойна. По-рано е безсмислено да ходиш на лекар, можеш само да пуснеш кръвен тест, който да ти даде някаква по-голяма увереност. Успех!  Peace

П.П. Когато имаш такива въпроси, задавай ги в седмичната тема, тук вероятността да ти отговорят повече момичета е малка.

# 18
+ тест какво означава -/извинете за невежеството / ,че има оплодена яйциклетка или ,че има имплантация .

# 19
И двете. За подробности - виж в закованата тема "Прочети, преди да попиташ", там има тема "Домашните тестове за бременност".

# 20
Аз си направих теста на първият ден след закъснението и беше положителен·

# 21
+ тест какво означава -/извинете за невежеството / ,че има оплодена яйциклетка или ,че има имплантация .
Че си бременна естествено Simple Smile

# 22
Здравейте момичета,
Изчетох толкова много за тестовете за бременност. Повечето от вас твърдят, че няма смисъл да се прави тест преди закъснение на менструацията, но и много пишат че са разбрали за бременността си още преди това и то точно със тест за бременност.
Този месец е втория в който правим бебе. Трябва да ми дойде на 26 ти. Още миналата седмица усещах разни признаци, но като спрях да се втелявам вече никакви такива не усещам :Lil: От два дена съм много раздразнителна  и май е от нетърпение, така че след като вчера прочетох как една от вас е установила че е бременна 5 дни преди датата, взех че си купих тест днес и беше отрицателен Sad.
Разбирам че е още много рано, но нямам търпение  Sad. Кажете ми, колко от вас са установили че са бременни преди датата на менструацията и нормално ли е да съм бременна, а теста сега да е отрицателен?

Az na testove mnogo ne viarvam. Biah bremenna i testa ne moja da go ustanovi na 46-tia den ot zakasnenieto na cikala. Hvana go chak na 60-tia.  #Crazy Ami che tova si e vtori mesec. Togava i na videozon se vidia  #Cussing out

# 23
При овулация на 14-ия ден от цикъла теста ми беше положителен в деня, в който трябваше да ми дойде М. Точицата се видя на 4-ти ден закъснение с коремен ехограф, така че зависи колко добър е гинеколога  Wink

# 24
  • София
На мен и двата пъти ми показа положителен на 13ден от овулацията, ден преди датата на М. Имам познатИ на които само кръвен им е показал, а утринните са били отрицателни дълго време. При всеки се отделя хормона различно така, че изключения винаги има. Друг е въпроса, че мен опита ми е доказал едно, понякога двете чертички не означават нищо, всичко зависи после как ще се развие. Естествено положителното развитие е в повечето случай Peace

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 22:36 от lanna

# 25
2 дни преди цикъл имах +тест,сега 6 дни след закъснение съм

# 26
Момичета и аз съм със закъснение но само 2 дни. Както прочетох някой от вас са си правили теста на 3-тия ден от закъснението и е показал резултат. Честно казано малко ме е страх да направя теста за да не се разочаровам, но пък иначе изобщо за момента не усещам признаци, че лелката ще идва.

# 27
Regginna, стискам палци и ще чакам да се повалиш.Според мен трябва да изчакаш още ден два преди да направиш теста,но и да го направиш днес може и да ти отчете точно.Успех Peace

# 28
Момичета, Весела Коледа на всички:)))Желая на всички да им се сбъдне съкровенното желание за детенце. И да ви се похваля-оказа се положителен теста:)) EFP Не мога още да повярвам. В понеделник ще ходя на доки да ме види. Simple Smile) Много съм щастлива.

# 29
  • ЕН
Честита Коледа мили момичета

честито Реджина   bouquet леки 9м и едно прекрасно малко създание накрая Hug

Общи условия

Активация на акаунт