Тест за бременност

• 263 756
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
  • София
naqnaq ако успееш изчакай до утре сутринта и си направи един с първа сутрешна,стискам ти палци да е положителен,да не ти давам напразни надежди от сега,но колкото и пъти да съм си правила Шуър чек никога не се е появявала втора бледа черта,дори и след часове,дано да е станало бебче,надявам се скород а ни се похвалиш.

# 241
Ами направих...отново е толкова бледа, едва забележима е ... някой би казал, че си внушавам! На 11.09 съм на лекар, дано даде някакъв конкретен отговор!!! Искам да се зарадвам, ама нямам никакви признаци...освен закъснението, грам не ме болят гърдите и корема...само кръста!!!

# 242
  • София
naqnaq
Пусни Кръвен тест /ЧХГ/
Стискам  палци

# 243
  • София
Не вярвам да си внушавашчак,стискам палци доки да каже,че имаш сакче:)
А най-добре на този етап наистина да си направиш кръвен:)

# 244
Наяная, и аз нямах никакви признаци, освен закъснението. До края на 3тия месец бях така, даже на моменти се чудех дали наистина съм бременна... Последбите 2м. ми "разказа играта" Laughing
Успех и лека бременност.

пп. и аз бях с едва забележима, почти невидима чертичка, поврорих теста след 2 дни и пак беше много, много бледа, на седмица закъснение нищо не се виждаше. Родих прекрасно, здраво бебе.

# 245
Аз имам втори положителен тест с доста червена 2-ра черта - вече би трябвало да няма съмнение, че съм бременна. На 10.09 съм на лекар да потшърди добрата новина Simple Smile

# 246
  • София
Аз имам втори положителен тест с доста червена 2-ра черта - вече би трябвало да няма съмнение, че съм бременна. На 10.09 съм на лекар да потшърди добрата новина Simple Smile

Тихичко Честито - след 10 дни закъснение отиди на лекар за да те видят на УЗ.
Може да пуснеш след 1-2 дни и кръвен тест/ЧХГ/ поне да си 100% сигурна, че има зачеване

# 247
Здравейте момичета!
Моят въпрос е следния: на 17.8. правих инсеминация, след това 4 инжекции Прегнил 5000 през 5 дена, като последната беше на 31.8. Днес вече ми е 36 ден от МЦ, а по принцип ми е на 26-28 дена, цикъл няма. Вчера правих кръвен тест и резултатът е следния: ПРМ - 3.8.2012 г.  20.66 mIU/mL Гестационна седмица: Референтни стойности при бременност : 3-5.8 – 71.2, 4-9.5 – 750, 5-217 – 7 138. Какво означават тези ст-ти- положителен или отрицателен е тестът според вас, а съм на лекар след 3-4 дена? Не е ли малко ниска тази ст-ст за полож. резултат? newsm78

# 248
  • Варна
Искам да попитамтъй като утре ми предстои един тест,вдигнах температура днес,лекарство за сваляне на температурата би ли повлияла на резултата ?

# 249
  • София
Искам да попитамтъй като утре ми предстои един тест,вдигнах температура днес,лекарство за сваляне на температурата би ли повлияла на резултата ?

Не, няма да повлияе теста

Стискам палци Simple Smile

# 250
  • София
В никакъв случай не пий аспирин,ако си бременна той е много опасен!!!!
Пий аналгин или парацетамол!

# 251

А нас, които ни изписват да го пием профилактично дори и след доказване на бременност?!!! Опасен е само ако не е изписан от лекар, ккто всяко друго лекарство...

# 252
  • София

А нас, които ни изписват да го пием профилактично дори и след доказване на бременност?!!! Опасен е само ако не е изписан от лекар, ккто всяко друго лекарство...
1. зависи какъв аспирин, а профилактично по време на бременност-няма такова понятие, предписва се аспирин протект при конкренти проблеми и/или повтрящи се аборти,а ако даден лекар предписва профилактично аспирин протект е за ....черния списък.
2. НИКАКЪВ Аналгин Peace

# 253
Здравейте мили мами ,аз съм нова тук искам да ви споделя че преди седмица поради съмнения(очаквани)си направих тест но беше отрицателен,отказах се помислих че пак сам се заблудила но все още не ми идваше,вчера реших да повторя теста и се появи втора по бледа черта ,много се зарадвах но не можех да повярвам.Отидох в аптеката и попитах положителен ли е те потвърдиха но казаха да си взема още за всеки случай,взех днес направих още един и е пак със две черти но пак едната си е бледа вижда се ясно но е по-бледа от другата,утре ще правя пак Simple SmileНамирам се в Англия незнам как стоят нещата с лекарите ако утре пак е положителен дали е дошло време да отида на лекар или още е рано трябваше да ми дойде на 7-ми. Simple Smile

# 254
Здравейте мили мами ,аз съм нова тук искам да ви споделя че преди седмица поради съмнения(очаквани)си направих тест но беше отрицателен,отказах се помислих че пак сам се заблудила но все още не ми идваше,вчера реших да повторя теста и се появи втора по бледа черта ,много се зарадвах но не можех да повярвам.Отидох в аптеката и попитах положителен ли е те потвърдиха но казаха да си взема още за всеки случай,взех днес направих още един и е пак със две черти но пак едната си е бледа вижда се ясно но е по-бледа от другата,утре ще правя пак Simple SmileНамирам се в Англия незнам как стоят нещата с лекарите ако утре пак е положителен дали е дошло време да отида на лекар или още е рано трябваше да ми дойде на 7-ми. Simple Smile

Здравей!
Честито! Пожелавам ти спокойна бременност, леко раждане и прекасен бебок!

Моята мноого бледа чертичка другия месец ще стане на 2 Grinning . Тук практиката е да се ходи на лекар поне 2 седмици след закъснението, защото по-рано не се вижда сакчето. Колкото по-късно се отиде на лекар, толкова по-добре, защото ще можеш да чуеш сърчице и т.н.

Ако получиш силни болки и/или кървене, посети лекар незабавно.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт