Тест за бременност

• 263 753
  • 795
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
от октомври месец със съпруга ми правим опити за бебче. Всеки месец няколко дни преди да трябва да трябва да ми дойде си правих тест за бременност, но все беше отрицателен и цикълът ми идваше. През месец май направих същото - на 13-ти май си направих тест, който беше отрицателен (трябваще да ми дойде на 16-ти). След като не ми дойде на 16-ти, на 18-ти реших да си направя още един тест, който беше положителен Simple Smile След 9 дни, на 27-ми, отидох на лекар и видяхме плодния сак, а на 10-ти (две седмици по-късно) видяхме и малкото бебче:) Дано всичко да бъде наред! Пожелавам на всички жени, които се опитват да забременят, мечтата да им се сбъдне!
Успех и Късмет от мен! Simple Smile

# 481
Диана,тихичко честито!Лека и безпроблемна бременност до термин!
Успех и на всички бебеправещи! Praynig

# 482
Здравейте, днес си направих тест за бременност понеже с приятеля ми правим опити и ми закъснява с 2 дена.Тестът показа съвсем забележима втора черта.Чудя се дали има някакви шансове да се е получило и дали има смисъл да си взема още един тест ???Тестът е на Sure-check, моля ви за съвет!Благодаря предварително, хубав ден и успех на всички с двете така желани две чертички EFP  Praynig

# 483
  • София
Здравейте, днес си направих тест за бременност понеже с приятеля ми правим опити и ми закъснява с 2 дена.Тестът показа съвсем забележима втора черта.Чудя се дали има някакви шансове да се е получило и дали има смисъл да си взема още един тест ???Тестът е на Sure-check, моля ви за съвет!Благодаря предварително, хубав ден и успех на всички с двете така желани две чертички EFP  Praynig

След като има 2-ра черта значи е положителен. Вземи си още един тест и си го направи след 1 или 2 дни за да потвърдиш този път още по сигурно, че си бременна.

# 484

Как така "дали има някакви шансове да се е получило"? След като имаш положителен тест за бременност и закъснение на цикъла, значи си бременна.

# 485
Ами не съм много запозната, с нещата по принцип знам, че има ли две чертички това значи, че има бременност, но втората чертичка беше съвсем леко оцветена както казах и затова реших да ви попитам( по- запознатите от мен на тази тема). Мисля да направя това, което ме посъветва Алекс утре. Благодаря ви много Simple Smile

# 486
Бледа или не, щом има втора черта, тестът е положителен.

# 487
И аз след 2 дни закъснение си направих тест, беше с много-много бледа чертичка, която се появи след около 3 мин.

Изчакай 2 седмици закъснение и отиди на лекар, въпреки че бих те посъветвала да изчакаш повече, понеже още си много в началото.

Лека бременност!

# 488
И аз след 2 дни закъснение си направих тест, беше с много-много бледа чертичка, която се появи след около 3 мин.

Изчакай 2 седмици закъснение и отиди на лекар, въпреки че бих те посъветвала да изчакаш повече, понеже още си много в началото.

Лека бременност!
Благодаря ти много, надявам се всичко да е нормално Simple Smile !

# 489
Здравейте на всички. И аз съм нова тук в тази темичка. Имах проблеми до скоро липса на ову и тъй като посещавам клиника за репродукция гарантирано този месец ову имаше.Миналия месец цикъла ми беше на 23.05 и ову на 7 или 8 таймирано .Та на въпроса направих си тест престо. Имаше едвам забележима 2ра чертичка .На следващия ден от нетърпение взех още един на който не съм съвсем сигурна но май нямаше чертичка а нещо размазано около мястото за 2рата черта. Знам че е добре да си пусна кръвен но доки ме иска с положителен тест на преглед.Кажете момичета според вас на по-ранен ден да има лека чертичка а след това не. Между другото правих и това със содата вече от немай къде и кипна. Извинявам се за дългия пост

# 490
  Разбирам нетърпението ти, но защо просто не изчакаш малко и теста ще е правилен. Аз знам почти със сигурност кога съм забременяла, правих си няколко теста в следващите 15 дена до цикъла и всичките бяха отрицателни, едва след закъснението имах бледа втора черта. Стискам палци да е положителен, успокой се малко, не се тормози с доктори и прегледи, защото бебето има нужда от спокойна мама  Simple Smile И положителен да е, като идеш нищо няма да ти кажат със сигурност, пак ще те върнат и ще ти кажат да изчакаш малко, само ще си дадеш парите. Успех!

# 491
Изчакай още 2-3 дни и пак направи тест.
Възможно е първият да е отчел + резултат, който да е верен, а вторият да не е отчел, поради дефектен тест.

Успех!

# 492
Ами не съм много запозната, с нещата по принцип знам, че има ли две чертички това значи, че има бременност, но втората чертичка беше съвсем леко оцветена както казах и затова реших да ви попитам
Добре де, като нямаш опит не прочете ли упътването на теста за бременност, преди да го направиш? Там пише за тая бледа чертичка...

Честита бременност! Да е лека и спокойна!

Миленката, различните тестове засичат от различни прагове на човешкия хормон на растежа. Напълно е възможно да получиш различни резултати. Хубаво са те посъветвали другите момичета: изчакай няколко дни и направи отново тест.

# 493
Да прочетох инструкциите за теста и там пишеше, че ако има такава леко забележима втора черта да се повтори след 48 часа, така че си чакам. Благодаря ти много, приятен ден на всички и  успех на Миленката Simple Smile

# 494
Момичета, здравейте! Нова съм тук, като потребител, но като читател имам солиден стаж! Simple Smile Имам питане, на което не можах да намеря отговора из страничките Sad Та, как мислите възможно ли е теста за бременност да не отчитатакава при наличието й??? Закъснява ми вече с около 23 дни
 Има и др проблем, бях на противозачатъчни до март- април и май ми дойде когато си трябва, но юни няма никой Sad Притеснявам се, защото сум пушач и тн. Гинеколога ми е на морето, мога едва на 8 ми да отида, пък за кръвни изследвания при личната трябва да заплатя, тъй като сравнително скоро се изследвах, защото имах завишени стойности на хормон на щитовидната жлеза.
Кажете какво мислите вие, правих два теста след като ми закъсняваше повече от 10 дни и все с една чертичка...
Благодаря ви предварително   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт