Тест за бременност

• 263 734
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Ами незнам .... за тези неща .. както винаги като отидеш на лекар те не ти обесняват за тези неща ... само ми каза че овулация има и да действаме .. и аз разчитам на това че е имало О. а всъщност по твоя пост разбирам че може и да е нямало Sad

Благодаря за отговора!

Вили, с моятя д-рка всеки месец следим овулацията по следният начин - отивам на 8 ден от цикъла, ехографа показва дали има или не фоликул, а после на 15-16 ден отново, за да провери дали се е спукал. Така се разбера дали е имало или не адекватна овулация.
 Ако греша ме извинете и ме поправете.

# 616
Здравейте отново искам да ви попитам , днес получих едно бяло - кафеникаво зацапване, което е много оскъдно... това нормално ли е?.. смисъл ако съм забременяла, което ще стане ясно в Понеделник.

# 617
Здравейтеее.Имам един важен въпрос:и така вече 5месеца правим опити,но без резултат досега си следях О по О.калкулатор,но явно те немия изчисляват правилно,а от скро почнах да пия и ФК.За първи път си взех О.тестове та въпроса ми е кога да ги почна да ги правя пише при редовен цикъл напр.при 29 дена на 12 ден,но на мен все мие през 27,28,29 дена та кога да почна на ги правя последните 3 месеца както следва:август-29,сепември-27,и този месец пак 29 дни и сега незнам кога да почна.В указанието пише:ако вземем под въпрос последния цикъл 29дни значи на 12 ден,а другото пише,при нередовен цикъл се взимат последните 3месеца(при мои изчисления 29+27+29 това прави 28дни значи на 11 ден)Много се обърках.

# 618
Голяма дилема дали от 11 ден или от 12 Simple Smile Ми почни ги от 11 ден де  Mr. Green

# 619
Здравейте реших да ви споделя поредното си разочарование Cry , макар че този път ме заболя много повече ... защото виждам голямото разочарование в очите който толкова много обичам Sad и искам да зарадвам .... но явно няма да е и този месец... Днес сутринта на рано ми дойде обилен и то доста обилен цикъл и придружени с яки болки ниско долу в корема ... толкова обилен и болезнен цикъл не съм имала до сега  и гърдите ми продължават да са все така болезнени , което също не е присъщо за мен... В Понеделник е явно че отпада кръвния тест, но за сметка на това ще отида на гинеколог... да знам това нормално ли е да ме боли толкова много и да е така обилно...
Ако някой има подобни наблудения или нещо такова му се е случвало ще се радвам да чуя мнението му ... понеже до Понеделник има цели два дни .. и ще се побъркам без да знам какво се случва .... Sad

Пожелавам ви приятен уикенд изпълнен с много положителни емоции ! Peace

# 620
  • Бургас
Вилиии, колко време правите опити?

# 621
От година и малко ... Sad

# 622
Голяма дилема дали от 11 ден или от 12 Simple Smile Ми почни ги от 11 ден де  Mr. Green

Ами добре значи ги почвам от днес.Пише,че трябва да се правят по едно и също време на деня,та кога е по добре сутрин или вечер,аз мисля днес към 17.00 часа-добре ли е  newsm78  ?

# 623
Най добре е след обед между 2 и 7 часа  Peace Всеки ден трява да е по едно и също време.

# 624
Най добре е след обед между 2 и 7 часа  Peace Всеки ден трява да е по едно и също време.

Да значи 17.00 часа е добре,а колко време преди теста да не ходя до тоалетна и мога ли да пия  течности?

# 625
Никакви течности и тоалетна поне 2-3 часа.

# 626
Никакви течности и тоалетна поне 2-3 часа.

Добре.Значи до 17.00 никаква тоалетна и течности,а ако покаже положителен резултат колко време трае?Кога да действаме?Колко дена да правим кекс  Grinning ?

# 627
Правиш тестовете от - до -  и правиш секс всеки ден докато не покаже -. Mr. Green

# 628
Правиш тестовете от - до -  и правиш секс всеки ден докато не покаже -. Mr. Green

Добре мерси за съветите.Дано този месец се случи чудото!А тестовете дето си взех са Home test дано са надеждни.

# 629
Направих си преди малко тест за О и ми показа много бледа чертичка-Това не значи,че теста е невалиден нали,просто не е положителен?

Общи условия

Активация на акаунт