Кодове за ЛаРедут 14

• 54 021
  • 519
  •   1
Отговори
# 375
68810 38-40,77313 42-44 , 77895 46-48 , поларено яке   намалява мини с около 35%, до15.11,  68829 също но незнам какъв размер, до 30.11 ,     61263 - тренч до 13.12     47260 - тренч и те намалят с 35% пробмах ги при мен работят

# 376
Относно двата кода с плюшените играчки 30856 и 30848 - намаляват 15 евро от ненамалени на обща стойност над 40 евро и при поръчка над 40 евро (след намалението) дава безплатна доставка. Става въпрос за стоки от колекция есен - зима, действа и върху зелени цени (prix vert).

Тези не видях да са давани, за същаление при мен не действат на нито един от трите ми акаунта, но все пак може да има и късметлии
Code : 76414
-40 % sur les deux 1er articles
-30 % sur le reste
-25 % sur la maison
-20 % sur pages vertes
fdp 0 jusqu'au 12.11.2008

Code :76546
40% sur 1 article de pret à porter (femme, lingerie, beauté, enfant, homme)
35% sur tout le textile (femme, lingerie, beauté, enfant, homme, linge de maison)
25% sur toute la maison (literie, meuble et déco, petit électroménager)
30% sur tout les jouets
20% sur le sport et les pages vertes
livraison offerte dès 3 articles

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 20:39 от pepi7096

# 377
Здравейте,аз получих днес моята пратка и имам подарък чанта ,ето и кода за нея:20710http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=hub_femme&nope=20710&omniturecode=001RP8700

# 378
тази завивка ми  я намали на 0 евро с код 19372 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8499586& … ue&ksource=-1   

# 379
  • тук и там където дойде
Извинявам се за въпроса но аз като ви чета с отказаните поръчки и се притесних може ли да откажат поръчка със статус фактурирана т.е. A domicle Confused

# 380
и моята поръчка я отказаха с кода на тренч Tired, пратен ми лично,сега вече не ми го приема да го ползвам.беше под 10 е.от Пощенска банка ми е картата-обадих им се и казаха че правят плащания и плащането е одобрено от банката, явно от сайта не ги теглят просто . ooooh!

И на мен ми анулират поръчка за 9,35 Е с кода 28541 като Сабине ми пише нещо от рода ,ако реша да се възползвам от кода да си сейфна поръчката и да се свържа с нея за да я валидира. Въобще не съм наясно как става и сега му умувам. Иначе останалите ми 4 поръчки са с малко над 10Е и парите за тях вече са дръпнати.

# 381
и аз поръчах мъжки блузи, тениски с дълъг ръкав - лот от 3  Peace
ей,никой ли няма снимка на тренча и мнение Flutter

# 382
чакам 6 тренча  Rolling Eyes , предполагам са от тези с големите пластмасови копчета, вече имам един такъв, не са чак толкова зле

# 383
Момичета, да споделя с вас какво се случи днес.
На 15.10. реших да направя поръчка с новия код за тренча 26646 и избрах 1 дънки за сина ми и пуловер, като с намалението и доставката поръчката ми възлизаше на 9.80 евро. Реших да пробвам дали ще ми я пратят, и без това не бях убедена дали искам нещата. Днес влизам в емайла си и виждам писмо от Сабине Жизел, която ме информира, че поръчката ми е със статус плащане при получаване и ако искам да ми я изпратят, тя може да я валидира, като за целта е необходимо да я пусна отново, като я сейвгардна. Следвах инструкциите и й пратих обратно писмо, че съм го направила. Току що видях, че имам отговор, че подаръка се е изчерпал и дали имам нещо против да го заместят с друг. Естествено отговорих, че нямам и сега чакам развръзката. Моите аплаузи за тази дама!  Hug

Моят случай е аналогичен. За сейффането ще я сейфна,ама само не ми е ясно как да я пусна втори път поръчката като единият артикул вече е изчерпан и как става намалемието,като кода вече не е активен и макар и въведен не го дава ? Не знам как да постъпя- дали да заменя с друг артикул на същата или друга стойност(мъжо ще намаже) и кода въобще да го въвеждам ли в полето(според мен трябва)?Посъветвайте ме, моля,ако знаете как става и въобще как най-добре да постъпя.

# 384
  • Варна
Замести с друг артикул, кода не го въвеждаш и пращаш обратен имейл че си сейфнала поръчката от еди коя си дата и с код еди кой си. На мен ми отговориха в крайна сметка, че вече съм ползвала офертата, като съм направила поръчка на същата дата с код за друг размер на тренча и нямам право да пускам втора поръчка със същите условия и друг размер.

# 385
Замести с друг артикул, кода не го въвеждаш и пращаш обратен имейл че си сейфнала поръчката от еди коя си дата и с код еди кой си. На мен ми отговориха в крайна сметка, че вече съм ползвала офертата, като съм направила поръчка на същата дата с код за друг размер на тренча и нямам право да пускам втора поръчка със същите условия и друг размер.

Много благодаря за бързия отговор Hug.Струва ли си въобще да им пиша като така или иначе ще ме отрежат.Предполагам няма да ми се наложи да се разправям с чекове и ваучери и ще ми отблокират парите след време.

# 386
  • sofia
Ками, понеже досега никога не са отказвали поръчки над 10 евро, чисто хипотетично питам, има ли възможност нещо от поръчката ти да се е изчерпало и съответно сумата да е паднала под 10 евро. Виж в рембурсмен или както там беше, че направо много ни разтресе паниката...

# 387
добро утро на всички !

Някой би ли съдействал от вчера се мъча да намаля спортни стоки с цени  PRIX VERT  и не става и не става .Ако действа кода не ми дава нищо друго или въобще не действа .
Благодаря предварително  и успешно пазаруване !

# 388
нищо не дейсва снощи се мъчих 2 часа и нищо не можах да намаля  пуснах снощи поръчката всичко беше наред обаче днеска си виждам работите в кошницата някой ще кажили какво е станало

# 389
  • София
нищо не дейсва снощи се мъчих 2 часа и нищо не можах да намаля  пуснах снощи поръчката всичко беше наред обаче днеска си виждам работите в кошницата някой ще кажили какво е станало

Това е тема за кодове, по уместно би било да задаваш такива въпроси в другата тема, но....виж си в суивито дали има поръчка, така ще си сигурна, че си я направила. А потвърдителен мейл имаш ли?
BARBORANA , ненамалени ли са? От новата колекция? Повечето кодове действат на такива. Покажи какво си избрала, да видим дали можем да помогнем...

Общи условия

Активация на акаунт