Опасни Януарски диванета катерят се по маси и пердета!

• 16 500
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Еееее Нинче, страхотна новина!!! Желая ти лека бременност и здрава и красива дъщеричка на финала!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Другата и тя да не се почесва smile3534

Когато му дойде времето ще си признае... Целувки и стиснати палци и за нея!!!

# 16
  • София
Ниноооо, на официалната новина - официално Честитоооооо!  bouquet Жива и здрава да си и догодина панделки да връзваш! Simple Smile

# 17
Ето ви една добра новина. Доки потвърди че съм бременна. Чухме сърчице и се надявам всичко да върви добре  newsm03

Ураааааааааааааааааааа! Една девойка е на път!  Hug

# 18
а може и да е момче.....

някой да има новини от манана

# 19
Нинче супер, честито и лека бременност ти пожелавам  Hug Hug Hug
Между другото, видях една от нашите мами да се подвизава в очакващи за юни, но дали е същата, за която вие говорите  Rolling Eyes

# 20
Ели, ние сме май месец с теб  Sunglasses

# 21
Ех, ние януарките ще завземем майската тема - с теб ставаме 3  Party
Кога е твоят термин?

# 22
Ели, видяла си nadin_06 в юнската (и аз погледнах  Mr. Green). Сега разбирам, че е бременна, лека бременност и желая. Тя отдавна не се включва при нас.
Подозирам друга януарка, ама ще чакам да си каже сама  Grinning

# 23
  Честито,Нинище!Много хубава новина! Heart Eyes
  Момче или момиче,леко да го износиш,живо и здраво да го родиш! Hug

# 24
ninishte, честито! Лека и безпроблемна бременност!

Ин@, а на вас пожелавам тръгване на ясла без рев и болести!

Ето новата тема я почнахме с хубави новини.

# 25
Честит рожден ден на патерици, Ноеми! Желая ти здраве, щастие и много успехи на новата работа!

Анджи, честит ти християнин!

Стискам палци скоро Ния да си е вкъщи!

Нинче, честито и лека бременност!

# 26
ninishte Честито !  Ще се засичаме и в майската тема.

# 27
Здравейте дружина!

Сега успях да разопаковам багажите от дългият ни уикенд в Банско! Изкарахме си чудесно - есента е приказна, времето беше прекрасно дърветата шарени и за това първоначалните ни планове да се замъкнем до Гърция бяха единодушно отметнати за по късен етап!  Grinning

Флауерлина, извини ме че не донесохме пратката за теб, но съвсем скоро мъжът ми пак ще идва и тогава бъде доставена! ОБЕЩАНО!!!

МАНАНАААА! Честита ти рожба! Нека е здраво, пъргаво и усмихнато сладкото ви бебенце! Бъдете щастливи! Е най после! Ти как си?

Нинче честито! Лека и безпроблемна и накрая една сладко бебенце да оглася семейството ви!  Hug Айде утре в градинката ще те видя надявам се!

Анджи честито християнче! Нека бъде Благословено!

Цвети дано Ния бързо се оправи!  Hug

Ина, успех!

лека момичета и да сънувате само красиви и приятни неща!

# 28
Темата ми харесва така  Grinning.......Нинче, много, много се радвам, лека и приятна бременност ти желая!

Кога ще изписват Цветомира и Ния?

Ним, как е Симона? Стилияна, Ая оправи ли се?

Ин@, успех днес с яслата!

# 29
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нински, браво  bouquet  bouquet  bouquet Желая най-хубавата бременност,най-здравото и щастливо бебе и най-послушният батко Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes 

Анджи, честито ти християнче  bouquet Бог напред и той след него Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

Ина, успешен старт на Алекс днес - ще се справите Hug

Май само Ники  не ходи на ясла,така като гледам Mr. Green

Манана е добре, бозанчо си хапвал добре - днес ги изписват/поне по предварителен план Peace/, и ни чака на погачата Grinning

Здрава тема си пожелавам, и много усмихнати,палави и щастливи деца около нас Praynig Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт